Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
BD a DVD tipy: 42. týden

BD a DVD tipy: 42. týden

Vydáno: 15.10.2012 15:35 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Kateřina Hejdová | foto: Warner Bros. Pictures

Tom Cruise coby hudební hvězda v komediálním muzikálu Rock Of Age, film navazující na populární seriál 21 Jump Street nebo české komedie Láska je láska a Školní výlet. O zábavu nebude díky novým filmům na BD a DVD nouze ani tento týden.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
BD obal filmu Rock of Ages Rock of Ages (Rock of Ages) Blu-ray (Magic Box)
Tom Cruise, Russell Brand, Mary J. Blige, Eli Roth, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, či Alec Baldwin. Muzikál s hvězdným obsazením vrací diváky do roku 1987, kdy v Los Angeles sní svůj hollywoodský sen kluk z města a rocker Drew Boley (Diego Boneta) a holka z vesnice v Kansasu Sherrie Christian (Julianne Hough). Z jejich setkání se vyklube láska na první pohled - strasti a slasti mladého páru se ale odehrávají na pozadí mnohem důležitějších událostí. Místem, kde se potkají, je totiž legendární The Sunset Strip, část slavné ulice v západním Hollywoodu, kde se početné noční kluby každou noc perou o fanoušky a příznivce. V 80. letech se tu rekrutovali začínající rockové a metalové kapely jako Van Halen nebo Guns N' Roses a hudební komedii doprovázejí právě největší osmdesátkové americké hity. Uslyšíte kapely a muzikanty jako Bon Jovi, Guns N' Roses, Def Leppard, Foreigner, Journey, Poison, Europe, Night Ranger, Twisted Sister, muzikál jako takový měl divadelní premiéru v LA už v roce 2005, autorem knižní předlohy je Chris D'Arienzo. Blue-ray obsahuje navíc zajímavé bonusy jako třeba historky, které vedly ke vzniku hitů.
Synopse: Nastavte uši smíchu, zábavě a hudbě zlatých let rock'n'rollu s našlapaným hereckým obsazením. Rock of Ages zježí vaše vlasy elektrizující hudbou skupin Def Leppard, Foreigner, Journey, Poison, Twisted Sister a dalších. (oficiální text distributora)
Bonusy: ROCK OF AGES: LEGENDY SUNSET STRIPU - Průvodce Bret Michaels vám představí skutečné rockové legendy – Def Leppard, Pat Benatar a Twisted Sister – prožijte s nimi znovu jejich dny rock ’n’ rollové slávy. PŘÍBĚHY, KTERÉ ZPÍVÁME - členové Def Leppard, Journey, Night Ranger, Poison a REO Speedwagon vám povypráví historky, které byly inspirací pro texty vašich nejoblíbenějších rockových balad z 80. let. ANY WAY YOU WANT IT - HUDEBNÍ BONUS s Mary J. Blige, Constantinem Maroulisem a Julianne Hough. DEFINICE DEKÁDY - Od hudby až po účes s Julianne Hough a Diegem Bonetou. Podívejte se, jak herci a filmový štáb oživili osmdesátá léta. A JEŠTĚ MNOHEM VÍCE!

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 17. října 2012.
Český trailer filmu Rock Of Ages

BD obal filmu 21 Jump Street 21 Jump Street (21 Jump Street) Blu-ray (Bontonfilm)
Dva začínající policisté Schmidt (Jonah Hill) a Jenko (Channing Tatum). Na střední se zrovna nemilovali, na policejní akademii se spřátelili. Akční krimi-komedii volně navazující na populární americký seriál s Johnny Deppem z 80. a 90. let natočili Phil Lord a Chris Miller. Sleduje tragikomické osudy nešiků Schmidta a Jenka po přiděleni k tajné policejní jednotce Jump Street pod vedením kapitána Dicksona (Ice Cube). Místo zbraní a policejních odznaků jsou vyzbrojeni batohy, aby se za přispění svého nedospělého vzhledu vrátili do středoškolských let, aby pátrali po výrobcích syntetických drog. Problém je ale v tom, že dnešní dospívající mládež je docela jiná, než jaká byla před několika lety. Navíc s hrůzou zjišťují, že jejich vzájemné problémy a otázky, o kterých se domnívali, že už jsou dávno vyřešeny, ožívají ve starém prostředí znovu. Vystaveni prostředí, které kdysi opustili, riskují vlastní životy. Dokáží vedle toho zachránit své přátelství?
Synopse: Úhlavní nepřátelé ze střední školy, ze kterých se během služby u policie stali kamarádi, konečně dostali šanci zlepšit si svou nepříliš dobrou reputaci. Musí se tajně vmísit mezi studenty své bývalé školy a vypátrat gang drogových dealerů. Na starých známých místech se v nich ale znovu probouzí jejich pubertální já, což může mít neskutečně katastrofální důsledky pro vyšetření případu – i pro jejich přátelství! V hlavních rolích skandálně legrační akční komedie se představují Jonah Hill, Channing Tatum a Ice Cube! (oficiální text distributora)
Bonusy: Komentář režisérů & herců, Zpátky do školy, 20 vynechaných scén, Nepovedené záběry, Johnny Depp při natáčení, Cube-O-Rama, Bratři ve zbrani, Peter Pan na dálnici, Show Roba Rigglea

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 17. října 2012.
Originální trailer filmu 21 Jump Streeet

BD obal filmu Láska je láska Láska je láska (Láska je láska) Blu-ray (Magic Box)
Režisér Milan Cieslar představil letos film podle scénáře Martina Horského. Jejich příběh je postavený na dnes tolik módním modelu souběžně rozehraných příhod u vícera jednotlivců či ještě spíše dvojic, zápletky pokaždé vyklenuté do nějaké kolize (jednou humorné, jindy dojemné či dokonce smutné) se vzájemně proplétají, do jisté míry ovlivňujíce jedna druhou. Podobně jako u divácky úspěšných komediích Ženy v pokušení nebo Muži v naději, se také Cieslar ve svém filmu pokouší mírnit bujarou nadsázku a vyvažovat ji motivy opačnými, dokonce tragickými. Maminka (Simona Stašová) se snaží svého "teplého" synka vyléčit sháněním všelijakých děvčat, slepá Maruška (Aneta Krejčíková) prožívá chvilky závratného štěstí s téměř vymodleným hochem (Maciej Cymorek), aniž tuší, že je to cikán. Dívka ovšem tuší, že jejímu hudravému dědečkovi Vlastíkovi (Petr Nárožný) se taková známost zamlouvat nebude, ačkoli i on si na stará kolena pořídí známost s mírně popletenou Libuškou (Eliška Balzerová), dávnou spolužačkou ze střední školy, dámou, která hrozbu demence zahání hojným pěstováním i užíváním konopí.
Synopse: Láska má mnoho podob. Osmnáctiletá Maruška (Aneta Krejčíková) prožívá svou první lásku a také první zklamání. To, že pravá láska nikdy neodkvete, zjišťuje i Maruščin dědeček Vlastimil (Petr Nárožný). Po letech potká svoji dávnou lásku Libušku (Eliška Balzerová), svéráznou důchodkyni, která holduje marihuaně. Karel (Ondřej Vetchý) žije ušlápnutý život po boku své dominantní manželky Zdeny (Simona Stašová), která se nehodlá smířit se synovou orientací a rozhodne se ho předělat na „normálního chlapa“. Nečekaným prokletením osudů vznikne spousta humorných, absurdních i dojemných situací, přesně tak, jak to v životě bývá. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film o filmu

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 17. října 2012.
Český trailer filmu Láska je láska

DVD obal filmu 2 dny v New Yorku 2 dny v New Yorku (2 Days in New York) (Magic Box)
Herečku a režisérku Julii Delpy fascinují mezinárodní rodinné návštěvy.Její poslední film je volným pokračováním komedie 2 dny v Paříži z roku 2007, na níž jako režisérka debutovala a kromě hlavní role se podílela i na scénáři. Tentokrát se příběh odehrává přímo na Manhattanu. Marion Dupré (Julia Delpy) je Francouzka, která se v New Yorku snaží prosadit coby umělecká fotografka, zanedlouho ji čeká prvná samostatná výstava. Po několika nevydařených vztazích už delší dobu žije s Mingusem (Chris Rock), sympatickým černošským rozhlasovým redaktorem a moderátorem. Jejich celkem poklidné rodinné soužití v malém bytě se dvěma dětmi z předchozích vztahů ovšem totálně naruší příjezd Marioniny francouzské rodiny – otce, sestry a jejího přítele. Film má své limity, ale vytříbený humor Julie Delpy vám dovolí na ně zapomenout. Rozehrává v něm sofistikvanou hru na staré známé téma – soužití lidí různých kultur v anonymní americké metropoli.
Synopse: Mingus (Chris Rock) se živí jako novinář a moderátor, jeho francouzská přítelkyně Marion (Julie Delpy) je fotografka. Spolu se svou kočkou a dvěma malými dětmi z předešlých vztahů žijí v útulném bytě v New Yorku. Jednoho dne však do jejich poklidného života vtrhne neohlášená návštěva v podobě Marionina veselého tatínka, neustále sexu chtivé sestry a jejího přítele s neuvěřitelným sestřihem. Všechny čekají dva nezapomenutelné dny plné rodinného chaosu. Neuvěřitelná trojice příbuzných nemá absolutně žádné zábrany a naopak oplývá stoprocentní upřímností a přehnanou sexuální otevřeností. Nikdo z těchto několika společných hodin nevyvázne bez újmy. Hosté podrobují vztah svých hostitelů skutečné zkoušce. Jak si dvojice povede, když se jejich domov rozhodne okupovat trojice francouzských vetřelců? (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 17. října 2012.
Český trailer filmu 2 dny v New Yorku

DVD obal filmu () (Magic Box)
Odpočinková komedie režiséraPetra Šíchy a producenta, scenáristy a herce Tomáše Magnuska vypráví o partě spolužáků, která je je pozvána na pobyt do lázní. Partička důchodců si užívá ve wellness hotelu, přitom zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím sleduje děj filmu příběh mladého zlodějíčka (Jan Bendig), který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. Příležitost tu dostala celá řada herců starší generace jako jsou Libuše Švormová, Stanislav Zindulka, Petr Kostka, Ladislav Trojan či Kamila Moučková.
Synopse: Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film o filmu

Český dabing: ne

České titulky: pro neslyšící
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 17. října 2012.
Český trailer filmu

DVD obal filmu Kazatel Kalašnikov Kazatel Kalašnikov (Mashine Gun Preacher) (Bontonfilm)
Akční drama Marca Forstera z loňského roku odráží skutečný příběh Sama Childerse, drogového dealera, který našel po své nápravě poslání jako zachránce tisíců unesených a osiřelých dětí ve válkou zmítaném Súdánu. Roli Childerse, zakladatele humanitární organizace Angels of East Africa, ztvárnil Gerard Butler. Když se bývalý motorkář a člen gangu Sam Childers rozhodne pro životní změnu a odjede do východní Afriky pomáhat na místech zničených občanskou válkou, je v šoku. Ignoruje varování zkušenějších kolegů a začne na vlastní pěst stavět sirotčinec v samém středu teritoria ovládaného krutou Armádou Božího odporu, která verbuje malé chlapce. Sam si však brzy uvědomí, že aby zachránil co nejvíce dětí, sirotčinec nestačí. Začne organizovat ozbrojené mise hluboko do území nepřítele, kde zachraňuje unesené děti. K plusům filmu patří záběry africké krajiny, podařené akční scény a hudba Thada Spencera. Přítelkyni hlavního hrdiny si zahrála Michelle Monaghan.
Synopse: Gerard Butler (300: Bitva u Thermopyl) předvádí strhující výkon ve výbušném a akcí nabitém příběhu inspirovaném skutečnými událostmi. Butler představuje Sama Childerse, drogového dealera a kriminálníka, který projde podivuhodnou duchovní proměnou, na základě které odjíždí do válkou zničené východní Afriky. Poté, co se tu stane svědkem nepředstavitelných hrůz, kterým musí čelit nevinné děti, rozhodne se je zachránit za každou cenu, i kdyby mohl ohrozit svůj vlastní život. Childers se pouští do nelítostného boje s místní povstaleckou armádou a vydává se na drastické mise za nepřátelskou linii, aby odsud odvedl unesené sirotky a znovu v jejich životech – a nakonec i v tom svém – nastolil klid a mír. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 17. října 2012.
Český trailer filmu Kazatel Kalašnikov

DVD obal filmu Modrý tygr Modrý tygr (Modrý tygr) (Bontonfilm)
V česko-slovensko-německé koprodukci přišla loni na svět hravá rodinná komedie Petr Oukropec, který stál například za vznikem Gedeonova Návrat idiota. Hlavní role dostali Linda Votrubová, Jakub Wunsch, Barbora Hrzánová, Jan Hartl, Lenka Vychodilová, Libuše Havelková a Anna Polívková, středobodem vyprávění je zapomenutá kouzelná botanická zahrada, ukrytá uprostřed hlučícího města. Dva kamarádi Johanka a Matyáš tu žijí bezstarostně mezi tropickými rostlinami společně s mluvícím papouškem a svými svéráznými rodiči v podání Báry Hrzánové a Jana Hartla. Když se ambiciózní starosta Rýp rozhodne zbourat zahradu, aby na jejím místě mohl postavit novou čtvrť, přímo na křižovatce se objeví tajemný modrý tygr. Snímek kombinuje hrané a animované pasáže, když vstupují do děje části z Johančiny oživlé obrázkové fantasie.
Synopse: V botanické zahradě, která je rajským ostrovem uprostřed bujícího města, naleznou dvě děti přátelství. Ve chvíli, kdy situace kolem nich vypadá neradostně, naleznou i modrého tygra. Film bude režijním debutem úspěšného producenta Petra Oukropce, který stál například za vznikem Gedeonova Návratu idiota. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ne

České titulky: pro neslyšící
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 17. října 2012.
Český trailer filmu Modrý tygr

DVD obal filmu Moje letní prázdniny Moje letní prázdniny (Get The Gringo) (Bontonfilm)
V hlavní roli Mel Gibson a pořádný lup. Při nepodařeném útěku do Mexika se dostane do rukou tamní policii, která ještě předtím stihne zastřelit jeho parťáka. A miliony dolarů ukrást původnímu zloději. Porter alias Gibson putuje do vězení, ovšem s utkvělou myšlenkou dostat peníze zpátky. Takhle si totiž prázdniny v Mexiku nepředstavoval. El Pueblito ovšem není klasická věznice, na vyhrazeném prostoru tu víceméně volně žijí vrazi, zloději, prostitutky i dealeři a feťáci. Porter se rychle zorientuje a brzy se stane ochráncem chlapce, jehož rodiče byli odsouzení za prodej drog. Situace je ovšem o to komplikovanější, že hlavní boss vězňů potřebuje chlapcova játra - pro transplantaci až jeho přestanou fungovat (stejně přišel o život i chlapcův otec). Osudný den se blíží a Porter nemá moc času, zachrání zbytek rodiny a sám sebe? Podaří se mu utéct z ghetta, z něhož už nikdo nemá vykročit živý? Snímek Adriana Grunberga se v Americe nedostal do kin - spíš ovšem kvůli Gibsonovým soukromým problémům než s ohledem na kvalitu.
Synopse: Ten den pro Portera (Mel Gibson) nebyl jedním z nejlepších. Nejdřív se mu podaří ukrást slušný balík peněz, který by mu stačil na báječné doživotní prázdniny strávené na pláži s dostatkem vína, žen a zpěvu. Ale pak už se mu situace poněkud vymyká z rukou. Dostává se do šílené honičky s pohraniční stráží, na jejímž konci končí jeho auto na kapotě těsně za mexickými hranicemi. Pak už je zadržen mexickými úřady a po peprné výměně názorů je vržen do podivně drsného a nebezpečného světa zvaného El Pueblito, což rozhodně není pětihvězdový hotel, který si představoval pro svou zaslouženou dovolenou. Je to místo, které je symbolem násilí, korupce a promiskuity. V El Pueblitu Porter potká malého chlapce, který se ho snaží naučit přežít v tomto zvláštním světě. A díky němu nejen přežívá, ale potká i jeho krásnou maminku. Situace se však začíná vyhrocovat, všichni se dostávají do více než velkých potíží, protože gangsteři chtějí zpět své peníze... (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 17. října 2012.

DVD obal filmu S ledovým klidem S ledovým klidem (The Could Light Day) (Bontonfilm)
Mladý byznysmen Will Share (Henry Cavill) přijíždí do Španělska na týdenní rodinnou dovolenou se svými rodiči. Jeho začínající firma má problémy a napjatý vztah s puntičkářským otcem Martinem (Bruce Willis) jen zhoršuje už bez toho ne právě pozitivní náladu. Když je ale Willova celá rodina unesena lidmi, ze kterých se vyklubou tajní agenti pátrající po záhadném kufříku, Will se ocitne sám na útěku. Běží čas stanovený únosci a Will musí ve spletitých ulicích Madridu rozplést konspirační labyrint s policií i partou zabijáků v patách. Komu může věřit? Kde je záhadný kufřík, který je zřejmě klíčem k bezpečné cestě domů? Při hledání odpovědí na tyto otázky Will objeví Lucii (Verónica Echegui), která se stane jeho souputnicí a přítelkyní. Akční thriller režíroval Mabrouk El Mechri.
Synopse: Když Will Shaw (Henry Cavill) přijíždí do Španělska na týdenní rodinnou dovolenou na plachetnici, není zrovna prázdninově naladěn. Jeho začínající firma se potýká s problémy a napjatý vztah s autoritářským otcem Martinem (Bruce Willis) to všechno jen zhoršuje. Když ale Willovu rodinu unesou lidé, ze kterých se vyklubou tajní agenti pátrající po záhadném kufříku, Will se náhle sám ocitá na útěku. Celý život se mu obrací vzhůru nohama ve chvíli, kdy se na scéně znovu objevuje jeho otec a prozradí mu, že je agentem zapleteným do mezivládní sítě lží a tajemství. Během jejich tajné schůzky Martina zastřelí ostřelovač a Will musí najít způsob, jak zachránit zbytek své rodiny. Čas stanovený únosci se neúprosně krátí, španělská policie mu jde po krku kvůli vraždě, kterou nespáchal, a na stopě mu je tým amerických zabijáků. Podaří se Willovi rozmotat konspiraci tak spletitou, jako jsou středověké madridské uličky? Komu může věřit? Kdo zabil jeho otce? A kde je záhadný kufřík, který je zřejmě klíčem k bezpečné cestě domů? Při hledání odpovědí na tyto otázky Will objevuje Lucii (Verónica Echegui), svou nevlastní sestru, o které nikdy neslyšel, a která mu nabízí pomoc. Ztráta otce spojí jejich síly, ale dokážou překonat obrovské nástrahy dříve, než bude pozdě? (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 17. října 2012.
Český trailer filmu S ledovým klidem

DVD obal filmu Dětská hodinka Dětská hodinka (The Children's Hour) (Magic Box)
Další z řady snímků s Audrey Hepburn ve speciální edici je film Williama Wylera z roku 1961. Jedná se o filmovou adaptaci stejnojmenné divadelní hry Lillian Hellmanové z roku 1800, která byla inspirována skutečnými událostmi. Děj diváky přenese do soukromé dívčí školy, v níž vypukne skandál poté, co studentka Mary Tilfordová obviní dvě mladé ženy z vedení školy z lesbického vztahu. Přítelkyně Karen Wrightová a Martha Dobieová jsou ředitelkami úspěšné soukromé dívčí školy v Nové Anglii a Mary usvědčí ze lži. V touze po pomstě Mary ale zapojí do série pomluv svoji babičku, která je nepsanou vládkyní města, ta jí uvěří a vezme Mary ze školy. Pomluva se rychle šíří a během několika dní stojí Karen s Marthou před prázdnými učebnami, skandál školu zcela zlikviduje. Karen s Marthou podávají žalobu pro urážku na cti v případu, který se ocitne na titulních stránkách novin v celé zemi, jenže co se zdálo být výmyslem, ukáže se přece jen jako skrývaná pravda.
Synopse: V soukromé dívčí škole vypukne skandál, když zlomyslná studentka Mary Tilfordová obviní dvě mladé ženy, které školu vedou, z lesbického vztahu. Nejlepší přítelkyně Karen Wrightová a Martha Dobieová jsou ředitelkami úspěšné soukromé dívčí školy v Nové Anglii. Mary Tilfordová, nenávistné, zlostné děvče, je přistiženo při lži a potrestáno. V touze po pomstě řekne své babičce, která je nepsanou vládkyní města, že Martha "žárlila” na Karenin vztah k dr. Joevi Cardinovi a dodá, že Marthina teta Lily pokládala tyto pocity za "nepřirozené”. Babička jí uvěří a vezme Mary ze školy. Pomluva se rychle šíří a během několika dní stojí Karen s Marthou před prázdnými učebnami. Joe je vyhozen z nemocnice za to, že se učitelek zastal a Karen s Marthou podávají žalobu pro urážku na cti v případu, který se ocitne na titulních stránkách novin v celé zemi. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 17. října 2012.
Originální trailer filmu Dětská hodinka

DVD obal filmu Zlaté věže Zlaté věže (The Lavender Hill Mob) (Magic Box)
Příběh o tom, jak ukrást milion liber ve zlatě. Britská kriminální komedie oceněná Oscarem pochází z roku 1951. Henry Holland, solidní bankovní úředník, dostane jednoho dne geniální nápad. Rozhodne se propašovat zlaté cihly v ceně milionu liber z Anglie do Francie v podobě Eiffelovek prodávaných jako suvenýr. Jenže co čert nechtěl - šest těžítek z ryzího zlata se dostane zpět do Anglie a jedno z nich dokonce do rukou policie. Lupiči podniknou všechno možné, aby se jich znovu zmocnili a zahladili stopy. Zpočátku realistický příběh se pomalu mění v absurdní frašku s typicky britským tónem. Holland okrádá banku, v níž pracuje a vodí za nos celý Scotland Yard, s vlídnou zdvořilostí anglického gentlemana. V dnes již klasickém snímku září v hlavní roli Alec Guinness, kromě Oscara za nejlepší scénář získal film dvě ceny Britské filmové akademie - za nejlepší film a opět za nejlepší scénář.
Synopse: Holland (Alec Guinness) je nesměly muž důchodoveho věku, pracujici v bance jako zastupce bankovnich převodů zasilek se zlatymi cihlami. Jednoho dne potka Pendleburyho (Stanley Holloway), ktery si živi vyrobou suvenyrů. Holland přijde s myšlenkou, že s Pendleburyovym tavicim načinim by se dalo Hollandovo zlato přetvořit na neškodně vyhližejici miniaturni Eiffelovy věže a zlato by se tak dalo propašovat do Francie. Když se jim navic jako komplici nabidnou profesionalní zločinci Lacker (Sid James) a Shorty (Alfi e Bass), nachystaji velkolepy zločin, aniž by tušili, že se řiti přimo do pasti. V jedne z menšich roli uvidite i slavnou Audrey Hepburn. (oficiální text dsitributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 17. října 2012.
Originální trailer filmu Zlaté věže

Na co se z našich tipů těšíte nejvíce? Nebo jsme zapomněli zmínit váš oblíbený film a chcete na něj upozornit ostatní čtenáře? Napište svůj názor do diskuze pod článkem!

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
TV tipy: 29. 3. 2024 - 4. 4. 2024
TV tipy: Nekonečný příběh krále králů v království nebeském K Velikonocům se letos televizní dramaturgové moc neodvázali a vsadili na jistotu v podobě tradičních repríz. Kromě jednoho zapomenutého biblického příběhu tak nejvíc zaujme uvedení rozporuplného dramatu o Dianě Spencer. čtěte zde
Vydáno: 29.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 13. týden
Kinopremiéry: Godzilla, Kong a Gump obsluhují anglického krále a prožívají dokonalé dny Poslední březnové premiéry jsou především ve znamení návratu dvou monster a jednoho zvířátka. Na plátnech si to znovu rozdají Godzilla a Kong, diváckým hitem ovšem nepochybně bude pokračování dobrodružství psa Gumpa.... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 12. týden
Top 20 ČR: Čechy zajímá jen Duna a Sladký život V českých kinech se stále nejvíce chodí na americký trhák Duna a na českou komedii Sladký život. Zájem je také o animák o Kung Fu Pandě. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 12. víkend
Box office: Koho zavoláte? V amerických kinech proběhla o víkendu premiéra nového dílů Krotitelů duchů, který ovládl víkendové tržby a posunul celou franšízu do klubu miliardářů. čtěte zde
Vydáno: 25.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
TV tipy: 22. 3. 2024 - 28. 3. 2024
TV tipy: Žena v táboře tygrů sepisuje čtvrtý protokol a hledá zelený led S končícím březnem v televizích nejvíce překvapí zařazení dvou absolutně neznámých britských thrillerů z osmdesátých let. Největším diváckým lákadlem ale nejspíš bude premiérové uvedení dramedie Hodně štěstí, pane... čtěte zde
Vydáno: 22.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu