Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
BD a DVD tipy: 36. týden

BD a DVD tipy: 36. týden

Vydáno: 03.09.2012 13:00 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Kateřina Hejdová | foto: FilmDistrict

Aktuální nabídka nových titulů, které berou útokem volná místa v našich domácích videotékách, je tento týden řádně silná. Prim ale hraje film, který jsme zvolili v naší interní anketě nejlepším snímkem loňského roku - Drive.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Zvažujete někdy, jestli koupit oblíbený film na Blu-ray nosiči nebo upřednostnit klasické DVD? Přinášíme vám tipy na obohacení domácí videotéky v nové podobě. Sjednotili jsme kategorie Blu-ray a DVD do jedné pravidelné rubriky a dostanete tak na jednom místě i doporučení v jakém formátu jaký film pořídit.
BD obal filmu Drive Drive (Drive) Blu-ray (Magic Box)
Tajemný hollywoodský kaskadér, řidič a mechanik se dostane do potíží, když se rozhodne pomoci své sousedce. Ryan Gosling se představuje pod režijném vedením Nicolase Windinga Refna v roli Řidiče, rozpolceného muže, který se za denního světla živí filmovými kaskadérskými kousky v autě a v noci se stává nájemným řidičem zlodějů při loupežných přepadeních. Život podivínského samotáře změní den, kdy je z vězění propuštěn sousedčin manžel Standard. Řidič se s ním domluví na poslední loupeži - Standard chce splatit dluh, kvůli kterému ho vydírají gangsteři. Že se všechno vymkne hlavním hrdinům z ruky je nasnadě, film plný automobilových honiček a adrenalinu ocení milovníci noir atmosféry, nominaci na Oscara si Drive vysloužil za zvukové efekty. Vychází na Blu-ray i DVD, první možnost je zaručeně lepší.
Synopse: Říkají mu Řidič. Přes den je filmovým kaskadérem, po nocích si přivydělává jako nájemný řidič zločineckých gangů. Nezajímá ho o jakou práci ten večer zrovna jde, řítí se nocí s policejními vozy v zádech. Shannon je Řidičovým učitelem i manažerem, který se ho snaží dohazovat filmovým režisérům i zlodějům, kteří za něj jsou ochotni dobře zaplatit. Shannon má v plánu koupi vozu, ve kterém by se Řidič mohl zúčastnit profesionálních závodů. Navrhne, aby se investorem stal Bernie Rose, místní boháč s pochybnými zdroji příjmů. Samotářskému a ze svého dvojího života značně rozpolcenému Řidiči zcela změní život náhodné setkání se sousedkou Irene, se kterou tráví stále více času. Vše se však změní když je z vězění propuštěn Irenin manžel Standard. Řidič se s ním domluví na poslední loupeži, která Standardovi umožnit splatit dluh, kvůli kterému ho vydírají gangsteři. Ukáže se však, že šlo o nastraženou past. Vše se začíná komplikovat a aby Řidič ochránil sebe i Irene, musí udělat to, co umí nejlépe – řádně šlápnout na plyn. (oficiální text distributora)
Bonusy: Rovnou na věc, Řidič a Irene, Řídím, Pod kapotou, Ze zákulisí: Ryan Gosling, Nicolas Winding Refn, Kaskadérské kousky, Carey Mulligan, Oscar Isaac, Stills and Artwork Gallery, Trailer, TV Spot

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 5. září 2012.
Český trailer filmu Drive

BD obal filmu Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka Blu-ray (Bontonfilm)
Divadelní režisér a šéf Dejvického divadla v Praze Miroslav Krobot se na jaře objevil v hlavní roli divácky velmi úspěšné komedie režiséra Jana Prušinovského. Boj vesnického fotbalového týmu Slavoj Houslice o místo v krajské lize nyní vychází na Blu-ray discích a DVD a v nabídce je i speciální kolekce. Ta obsahuje kromě filmu i kompletní seriál Okresní přebor (4 DVD), na který celovečerní snímek volně navazuje (případně plus stejnojmennou knihu, plakát a tričko Slavoje Houslice). Stojí přijatelných 499 korun (a 999 korun se vším všudy), nicméně zelený trávník a kouzlo fotbalového světa si nejlépe vychutnáte při kvalitním obrazu na Blu-ray nosiči. Byť na něm překvapivě chybějí bonusové materiály. Zatím nejnavštěvovanější český film letošního roku by každopádně fanouškům tuzemského fotbalu a smyslu pro humor doma chybět neměl.
Synopse: Film vychází z populárního televizního seriálu Okresní přebor. Jak sám název naznačuje, ve filmu se objeví legendami opředená postava trenéra s licencí - Josefa Hnátka. Protože v samotném seriálu se tento muž vyskytoval pouze jako popel rozprášený na houslickém hřišti, rozhodli se tvůrci, že ho divákům představí i ve své živoucí podobě. Příběh celovečerního filmu je tak situován do doby jeho života a rozehrává dilema muže, pro něhož je fotbal celý jeho život. Dokonce víc než život. Titulní roli houslické persóny ztvární divadelní režisér, umělecký šéf pražského Dejvického divadla a příležitostný herec Miroslav Krobot. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Český dabing: ano

České titulky: pro neslyšící
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 7. září 2012.
Český trailer filmu Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka

BD obal filmu Klub rváčů Klub rváčů (Fight Club) Blu-ray (Bontonfilm)
Cynická satira kritizující typicky americký konzumní způsob života 90. let je slavnou prvotinou úspěšného postmoderního spisovatele Chucka Palahniuka z roku 1996. Na filmová plátna ji tři roky po prvním vydání uvedl režisér David Fincher, pro něhož znamenal film neméně úspěšný start kariéry jako potkal po vydání Klubu rváčů Palahniuka. Zfilmování kultovní knihy byl přitom úkol více než těžký - kniha je z velké části fiktivní zpovědí hlavního hrdiny, neúspěšného bankovního úředníčka Jacka (Edward Norton). Jeho schizofrenní svět, v němž touží být někým úplně jiným než je, jednoho dne začne obývat i jeho "druhé já". Nebo chcete-li alterego. Tylor Durden (Brad Pitt) má všechno, co Jackovi chybí - odvahu, ambice, vysoké sebevědomí a hlavně nutnou dávku bezohlednosti, bez které Jack nikdy nemůže uspět. Ti dva spolu kromě jiného založí Klub rváčů, do něhož se mladí muži chodí beztrestně vybít při vzájemných krvavých rvačkách. Klub rváčů je téměř povinnou projekcí pro všechny fanoušky americké (nejen) filmové kultury. Vychází pouze na Blu-ray.
Synopse: Když nemůžete půl roku usnout, celý okolní svět vám začne připadat jako nekonečný sen. Všechno kolem vás je nedokonalou xeroxovou kopií sebe sama. Chodíte do práce, díváte se na televizi a jste vděčni za to, když občas ztratíte vědomí a nevíte o světě. Lidí s podobnými problémy moc není, ale mladý úspěšný úředník, který si říká Jack, je jedním z nich. Má slušnou práci, vydělává slušné peníze, ale trpí nejtěžší formou nespavosti. Na služební cestě se Jack seznámí s Tylerem Durdenem, který mu nabídne příbytek pod podmínkou, že mu vrazí pořádnou ránu. Tato "výměna názorů" se oběma zalíbí a brzy vznikne první Klub rváčů. Místo, kde můžou mladí muži, znechucení světem, odložit své starosti a stát se na pár minut zvířaty. (oficiální text distributora)
Bonusy: Komentář: režisér David Fincher, Komentář: David Fincher, Brad Pitt, Edward Norton & Helena Bonham Carter, Komentář: Chuck Palahniuk & Jim Uhls, Komentář: Alex McDowell, Jeff Cronenweth, Michael Kaplan & Kevin Haug, Exkluzivní bonusy: - Rána do uší: Ren Klyce a zvuková stránka Klubu rváčů, Režim nespavosti: Jackův vyhledávací rejstřík, Guys Choice Award, Fotogalerie - Produkce, Vizuální efekty, Na natáčení, Vynechané a alternativní scény, Trailery, TV spoty, PSAs, Videoklip, Internetové spoty, Propagační galerie, Rozhovor s Edwardem Nortonem, Umělecká galerie

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 5. září 2012.
Originální trailer filmu Klub rváčů

BD obal filmu Salvador Salvador (Salvador) Blu-ray (Magic Box)
Další z předních zámořských režisérů, Oliver Stone, v roce 1986 představil publiku snímek Salvador, který vyráběl bez hollywoodské podpory pouze za pomoci britských filmařů a producentů (natáčení stálo více než čtyři miliony dolarů). Důvod? Film se naváží do tehdejší vlády Ronalda Reagana a jeho politiky ve střední Americe. V USA snímek v kinech po premiéře v podstatě propadl, přestože James Woods byl za hlavní roli Richarda Boyleho nominován na Oscara. Příběh vychází z knižní předlohy skutečného Richarda Boyleho, který na začátku 80. let vyrazil jako novinář do El Salvadoru, aby nafotil průlomovou reportáž svojí nepříliš úspěšné kariéry v tamní občanské válce. Tváří v tvář válce a brutálním vraždám začne mít ale fotograf problémy s vlastní pracovní etikou a v pochybnostech o sobě samém nalezne to, co doma ztratil při pití alkoholu a hádkách s manželkou.
Synopse: Dvaačtyřicetiletý novinář Richard Boyle informuje v roce 1980 o občanské válce v malé středoamerické zemi El Salvador. Vláda prezidenta Duarta bojuje za podpory USA proti levicové revoluční Frontě národního osvobození Farabunda Martího. Její stoupenci jsou likvidováni eskadrami smrti, řízenými armádou. Richard Boyle prožívá boje z bezprostřední blízkosti a stává se dokonce svědkem zavraždění arcibiskupa Romera. Po těchto zkušenostech se rozhodne uprchnout se svou přítelkyní Marií do Kalifornie. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 399 Kč. V obchodech od 5. září 2012.
Originální trailer filmu Salvador

BD obal filmu Atentát v Ambassadoru Atentát v Ambassadoru (Bobby) Blu-ray (Magic Box)
Anthony Hopkins, Lindsay Lohan, Demi Moore, Sharon Stone, Elijah Wood, Helen Hunt, Martin Sheen, Christian Slater, Emilio Estevez. Historické drama z roku 2006 svedlo pracovně dohromady řadu špičkových hollywoodských herců. Režíroval Emilio Estevez, děj vrací diváky do léta roku 1968. Senátor Robert F. Kennedy má ve slavném hotelu Ambassador v Los Angeles přednést projev v rámci prezidentské kandidatury. Pohled do životů několika osob, jejichž životní cesty se na pár hodin protly kvůli události, která na konci 20. století změnila celou Ameriku. Přípravy, očekávání, i všechno, co následovalo, prožívaly nedobrovolně z bezprostřední blízkosti. Dva dny, v nichž se psala historie a výhradně historické záběry Roberta Kennedyho. Působivá filmová koláž se snaží na přelomovou politickou událost dívat očima obyčejných lidí.
Synopse: 4. června 1968 Senátor Robert F. Kennedy přijíždí do hotelu Ambassador v Los Angeles přednést projev v rámci své kandidatury na prezidenta Spojených států. Ve všech lidech vzbuzuje naději, vzrušení a dojem, že jeho zvolení bude příčinou velkých změn. V následujících dvou dnech však celý svět bude svědkem události, která změní historii a životy mnoha lidí. Atentát v Ambassadoru není politický film. Není to ani příběh Roberta Kennedyho (ve filmu ho vidíme výhradně ze skutečných archivních záběru). Je to pohled do životů několika lidí, jejichž cesty se na pár hodin protly. Příběh lidí, kteří byli v bezprostřední blízkosti jednoho z největších incidentů 20. století. Režisér a scenárista Emilio Estevez získal do jednotlivých rolí jedinečné herecké osobnosti. Před kamerou se sešly nejzkušenější hollywoodské hvězdy několika generací: držitelka Oscara Helen Hunt (Lepší už to nebude), držitel Oscara Anthony Hopkins (Mlčení jehňátek), Laurence Fishburne (Matrix 1-3), Demi Moore (Neslušný návrh, Striptýz), Sharon Stone (Základní instinkt, Casino), Elijah Wood (trilogie Pán prstenů, Sin City - město hříchu), Lindsay Lohan (Mezi námi děvčaty), Heather Graham (Z pekla, Kurz sebeovládání). (oficiální text distributora)
Bonusy: Film o filmu, trailer

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 5. září 2012.
Originální trailer filmu Atentát v Ambassadoru

DVD obal filmu Projekt X Projekt X (Projekt X) (Magic Box)
Režisér filmu Pařba ve Vegas Nima Nourizadeh se pustil loni do neobvyklého projektu plného kaskadérských kousků. Jeden velký videoklip z mejdanu nafouknutého do místy až megalomanských rozměrů se totiž tváří kvůli amatérské kameře jako autentický dokument. Tři nenápadní studenti střední školy se v Nourizadehově novém filmu pokusí vylepšit si na poslední chvíli reputaci na vysoké škole, z níž odcházejí. Jejich nápad vypadá v první fázi realizace zcela nevinně. Uspořádají večírek, na který nemá nikdo nikdy zapomenout - při plánování ale zapomenou na skutečnost, že jejich životy osudnou pařbou nekončí. Podle tvůrců i distributorů je film varováním pro rodiče a pro policii po celém světě, podle mě osobně je to celé spíš velká a ne právě originální nuda. Pokud vás ale mladická hloupost a nerozvážnost ještě může pobavit nebo přímo šokovat, je Projekt X filmem pro vás.
Synopse: Projekt X sleduje tři zdánlivě nenápadné studenty 4. ročníku, kteří se snaží zviditelnit před svým odchodem z vysoké školy. Jejich myšlenka byla zcela nevinná – uspořádat večírek, na který nikdy nikdo nezapomene. Ale na to, co je čekalo, nebyl připraven nikdo. Zprávy se šíří rychle, sny jsou v troskách, pověst poskvrněna a na konci všeho se zrodí legendy. (oficiální text distributora)
Bonusy: Projekt X: Pasadena 3

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 5. září 2012.
Originální trailer filmu Projekt X

DVD obal filmu Po přečtení spalte Po přečtení spalte (Burn After Reading) (Magic Box)
Bratři Cohenovi v roce 2008 představili další z řady svých nezapomenutelných filmových děl. V hlavních rolích komedie Po přečtení spalte se objevili George Clooney, John Malkovich, Frances McDormand, Tilda Swinton, Richard Jenkins a Brad Pitt. Osbourne Cox, analytik CIA, propuštěný kvůli problémům s alkoholem, se rozhodne napsat vzpomínky na svou službu. Jeho manželka Katie plánuje rozvod a pro jistotu zkopíruje veškerá Coxova osobní data na CD. Když poté asistentka jejího právníka disk zapomene ve skříňce ve fitness centru, začíná se odvíjet skečovitý děj plný nedorozumení. Dva zaměstnanci tělocvičny - Chad Feldheimer a Linda Litzkeová - se disku zmocní v domnění, že se jedná o přísně tajné informace. Jejich vydírání (Linda potřebuje peníze na drahé plastické operace) má ale jeden háček - o obsah disku se totiž nikdo nezajímá, natož aby za něj zaplatil žádané sumy peněz. Tenhle film pobaví snad každého, kdo chápe, že filmy Cohenových musí nahlížet "speciální optikou" - a nikdy je nebrat vážně!
Synopse: Osborne Cox (John Malkovich) je operační důstojník CIA, který bojuje o přežití. Jeho kariéra i manželství už dlouhou dobu nikam nevedou a Coxe chápe snad už jen láhev alkoholu. Harry Pfarrer (George Clooney) je domýšlivý ministerský úředník, který za zády své ženy holduje internetové seznamce a ve sklepě si sám vyrábí sexuální pomůcky. Za zmínku stojí, že udržuje známost i s nespokojenou Ozzieho manželkou Katie (Tilda Swinton). Když Ozzie definitivně přijde o práci u CIA, rozhodne se ve své slastné nevědomosti napsat vzpomínkovou knihu. Bohužel netuší, že jeho žena si chystá vhodnou půdu pro rozvod a zmocní se rukopisu z jeho počítače. Disk se pak omylem dostane do rukou potrhlé zaměstnankyně fitcentra Lindy (Frances McDormand) a jejího natvrdlého kolegy Chada (Brad Pitt). Oba prosťáčci v tom vidí báječnou příležitost, jak přijít k penězům, ale nenapadne je nic lepšího, než svůj objev nabídnout Rusům. Tím se ovšem spustí řetězec událostí, které ukážou, jak tajné vlastně tajné služby můžou být. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 149 Kč. V obchodech od 5. září 2012.
Trailer filmu Po přečtení spalte

DVD obal filmu Faunovo velmi pozdní odpoledne Faunovo velmi pozdní odpoledne (Bontonfilm)
Provokativní satirická moralita podle povídky Jiřího Brdečky zachycuje výjevy ze života stárnoucího elegána a svůdce mladých dívek, který se ve strachu před stářím a blížící se smrtí zoufale snaží urvat ze života, co se ještě urvat dá. Ješitný, zbabělý a trochu infantilní Faun v životní roli Leoše Suchařípy odkládá závažná rozhodnutí do nedohledna. Postupně si ale přece jen uvědomuje, že jeho počínání je bláhové. Na první pohled šarmantní a úspěšný muž se po zhodnocení vlastního života mění v tragikomickou figuru. Film Věra Chytilová a Ester Krumbachové z roku 1983 kromě osobitého režisérčina rukopisu zachycuje Prahu v 80. letech minulého století.
Synopse: Komediálně laděný film zachycuje výjevy ze života stárnoucího elegána a svůdce mladých dívek, který se ze strachu před stářím a smrtí zoufale snaží urvat, co se ještě dá. Postupně si však uvědomuje, že jeho počínání je marné a bláhové, že ve svém životě spíše ztrácel, než získával. A tak se z Fauna, na první pohled šarmantního a úspěšného muže, stává tragikomická figura zbytečného člověka. Autorky scénaře Věra Chytilová a Ester Krumbachová usilovaly o jakousi moderní commedii del'arte. Vrstvením komediálních i vážných situací odkrývají hlubší jádro problému, téma stáří a téma zmarněného života. Kromě režisérčina rukopisu dominuje snímku obrazové zachycení Prahy 80. let minulého století a vynikající herecký výkon Leoše Suchařípy. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 5. září 2012.
Trailer filmu Faunovo velmi pozdní odpoledne

DVD obal filmu Freonový duch Freonový duch (Bontonfilm)
Nekonvenční pohádka režiséra Zdeňka Zelenky pochází z Československa roku 1990. Jak už název napovídá, má ekologický podtext a byla určená dětem i dospělým. Účinkují Vlastimil Brodský, Gabriela Wilhelmová, Jitka Asterová, Stanislav Tříska, autory hudby jsou Jiří Svoboda a Jiří Šlitr. Děti léčící se z alergie (kterou jim způsobuje prostředí znečištěné průmyslovou výrobou) narazí v jeskyni na tři nebezpečné Freonové duchy, jejichž pochoutkou jsou spreje ukryté v utajené jeskynní zásobárně.
Synopse: Strašidelná komedie s dětmi, duchy a písničkami. Neobyčejný příběh plný triků, písniček a kouzel vypráví o dětech léčících se z alergií v tajemné jeskyni, kde se střetnou s životu nebezpečnými duchy, kteří potřebují ke své existenci freonové plyny. S pomocí fantazie a dobrého ducha Leopolda se dětem podaří nad strašidly zvítězit. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 5. září 2012.
Trailer filmu Freonový duch

BD obal filmu Popelka Popelka (Cinderella) Blu-ray (Magic Box)
Tradiční klasická pohádka studia Walt Disney z roku 1950 vychází ve vylepšené verzi. Natočili ji režiséři Clyd Geroni, Wilfred Jackson a Hamilton Luske. Námět pochází z novely Popelka spisovatele Charlese Perraulta. Snímek byl nominován na Oscara ve třech kategoriích: za nejlepší píseň (Bibbidi-Bobbidi-Boo), nejlepší soundtrack a nejlepší zvuk. Kromě toho získala Popelka i řadu dalších (Zlatý medvěd, Berlínský mezinárodní filmový festival, Cinemonde Et Les Film Francais a mnohá další). V roce 2008 ji Americký filmový institut zařadil mezi 10 nejlepších animovaných filmů ve světové filmové historii.
Synopse: Snad nejznámější pohádka na světě, příběh chudé dívky, která se přes noc stává princovou vyvolenou, vychází nyní v zrestaurované podobě na Disney DVD a VHS dokonce ve speciální verzi. Nezapomenutelnou, animovanou verzi této pohádky dokončilo v roce 1950 studio Disney. Diváky kromě kouzelné animace zaujala i nádherná hudba, která film doprovází. Popelka byla tehdy nominována na Oscara ve třech kategoriích: za Nejlepší píseň (Bibbidi-Bobbidi-Boo), Nejlepší soundtrack a Nejlepší zvuk. Kromě toho získala po celém světě velkou řadu ocenění (jen pro ilustraci uveďme Golden Bear Award, Berlínský mezinárodní filmový festival, 1951 či Cinemonde Et Les Film Francais, 1950 a mnohé další). (oficiální text distributora)
Bonusy: V Disneyho zákulisí - Diamantová edice, Na vlásku šťastně až navěky, Jak se dělají kouzla:Nový Disneyho princeznovský svět fantazie

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 5. září 2012.
Trailer filmu Popelka

Na co se z našich tipů těšíte nejvíce? Nebo jsme zapomněli zmínit váš oblíbený film a chcete na něj upozornit ostatní čtenáře? Napište svůj názor do diskuze pod článkem!

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Top 20 ČR: 15. týden
Top 20 ČR: Do kina se moc nechodí S přibývajícími teplými dny se kinosály vylidňují. Ani několik přitažlivých novinek včetně nových Krotitelů duchů na tom nic nezměnilo. čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 15. víkend
Box office: V USA vypukla Občanská válka U pokladen kin se prosadilo dystopické akční drama Občanská válka o rozdělené Americe v blízké budoucnosti, kde hrají manželé Kirsten Dunst a Jesse Plemons. čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Tady Havel, slyšíte mě? 6/10
Recenze: Dokument Tady Havel, slyšíte mě? vykresluje Václava Havla jako člověka mnoha paradoxů Dokument Petra Jančárka se zaměřuje na poslední tři roky v životě bývalého prezidenta Václava Havla. Jeho část je věnovaná i natáčení jeho filmového režijního debutu s názvem Odcházení. čtěte zde
Vydáno: 13.04.2024 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 12. 4. 2024 - 18. 4. 2024
TV tipy: Klan Gucci prožil smrtící ticho, v němž se zabýval děsivým dědictvím Po delší době se v televizích objeví filmy, které ještě nedávno figurovaly v nabídkách kin. Největším lákadlem je oscarový trhák Všechno, všude, najednou, uvedení se dočká i hvězdně obsazená biografie Klan Gucci. ... čtěte zde
Vydáno: 12.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 15. týden
Kinopremiéry: Nezlomní Krotitelé duchů v říši ledu sledují ohňostroje V tomto týdnu budou kinaři vyhlížet především premiéru dalších Krotitelů duchů, která by měla do sálů přivést milovníky nostalgie a oblíbené ságy. Zbytek novinek pak zůstává na okraji zájmu a je určen spíš pro klubová... čtěte zde
Vydáno: 10.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   14/2024

Opičí muž
7/10

Britský herec Dev Patel, který před lety zazářil v Milionáři z chatrče, po dlouhém snažení konečně představil svůj vysněný režijní debut. S ním složil poctu bollywoodu i oblíbeným akčním filmům a neopomněl ani indickou kulturu.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu