Plán premiér: Změny za 34. týden

Vydáno: 29.08.2012 14:00 - Kateřina Horáková | foto: CBS Films

Dvě novinky na rok 2013, jedna česká a jedna zahraniční, i to je v plánu premiér pro tento týden. Dále víme, že premiéra dokumentu o legendární kapele Nazareth se odkládá na neurčito a počkáme si taky na hvězdnou komedii 7 psychopatů.
Na co nového se můžeme nově těšit? Režisér Luc Besson, autor kultovního Leona, který se v posledních letech věnuje spíše filmům pro mladší diváky (série Arthur a Minimojové, Tajemství Mumie) chystá kriminální drama Malavita s Robertem De Nirem v hlavní roli. Příběh gangstera, který se vyrovnává s životem v programu na ochranu svědků, může ukázat, jestli Besson ještě stále umí to, čím dříve dokázal potěšit každého příznivce akčních thrillerů. V českých kinech snímek uvidíme od 11. dubna 2013.
Čeká nás také nově veskrze vánoční podívaná Přijde letos Ježíšek?, která si v kinech premiéru odbude 21. listopadu 2013. Film by měl být především nositelem onoho původního významu Vánoc, na který v dnešní době poněkud zapomínáme díky šílenému honu na dárky. Mnohokrát probírané téma jistě ozvláštní záběry adventní staré Prahy, z nichž bude film patrně čerpat většinu atmosféry.
Plán premiér pro nás má také několik změn. Český snímek Prosím pomozte, jehož příběh se odehrává v českém pohraničí v letech 1981 – 19882, jsme původně měli vidět už 11. září tohoto roku. Místo toho se ale přesouvá na blíže neurčený zářijový den roku 2014. Stejně tak dokument o kapele Nazareth, který měl do kin vtrhnout 27. září, je zatím odložen na neurčito.
Komedie 7 psychopatů, která se v plánu premiér objevila před pár týdny, se pyšní vskutku hvězdným obsazením. V hlavních rolích si užijeme třeba Colina Farrella, Woodyho Harrelsona nebo Christophera Walkena, místo 22. listopadu to bude ale o týden později – 29. listopadu 2012.
Distributoři pro nás mají i dva nové české názvy. Akční podívaná Hit and Run bude v českých kinech uvedena pod názvem Naboř a ujeď. Doufejme, že to někdo ještě přehodnotí. Oproti tomu komedie „o ženách a pro ženy“ Bachelorette získala titul Holky na tahu, a podle toho, co o filmu víme, je to název víc než trefný.
KOMPLETNÍ SEZNAM ZMĚN ZA 34. TÝDEN


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY