Připravuje se ženská verze Expendables

Vydáno: 19.08.2012 19:30 - Lukáš Havlíček | foto: TriStar Pictures

Zatímco v kinech se od počátku týdne mstí mužští Expendables 2, v Hollywoodu vznikl další nápad, jak vydělat miliony – obsadit nejznámější akční hrdinky do ženské verze The Expendables.
K psacímu stroji spěchá napsat scénář Dutch Southern, kterého pověřil producent Adi Shankar, aby se pokusil stvořit ženskou verzi testosteronových Expendables. Ten spolufinancoval například Mezi vlky, do kin se chystají Killing Them Softly a Dredd – akční žánr je tedy jistě jeho filmový domov. Nyní začal obvolávat akční ženské hvězdy, jestli budou mít zájem účastnit se chystaného filmu.
Do současného týmu Expendables: Postradatelní 2 pronikla první žena Yu Nan, kdo se zúčastní zmíněné další verze, zatím není jasné, na veřejnost žádná jména nepronikla, můžeme pouze spekulovat. Kdo si takové místo zaslouží?
První řada slavných ženských hrdinek by mohla zahrnovat Umu Thurman (jak dokázala v Kill Bill, ráda se mstí, což je nutná vlastnost), Angelinu Jolie (komplexní hrdinka, coby Lara Croft řídila motorku, jezdila na koni; samozřejmě nelze zapomenout na další akční role ve Wanted, Salt, Mr. & Mrs. Smith) a Millu Jovovich (dovednosti ze série Resident Evil se budou hodit).
Další kultovní postavy, na kterých vyrůstala jedna generace fanoušků, jsou pochopitelně Linda Hamilton a Sigourney Weaver, o těch nemůže být pochyb.
Nemůže se zapomenout také na mladé slečny pro nejmladší generaci. Jako první mě napadá Jennifer Lawrence, ale v porovnání s ostatními hrdinkami by musela asi zemřít během prvních minut (což by se přece jen mohlo hodit), to už lze zařadit rovnou Emmu Watson a nechat jí vyprávět vtipy o tom, jak zkolila hůlkou draka. Má šanci Kristen Stewart?
Na šanci čekají například i Gina Carano, Kate Beckinsale, Carrie-Anne Moss a určitě by se dalo přijít i na další jména, podívat se můžeme například i do seriálů. Sarah Michelle Gellar coby Buffy určitě prodělala výcvik.
Jak by vypadala vaše hvězdná sestava?
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY