Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
DVD tipy: 34. týden

DVD tipy: 34. týden

Vydáno: 19.08.2012 17:00 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Kateřina Hejdová | foto: Bontonfilm

Velkolepé bitvy na vodní hladině v Bitevní lodi, podvodní boj se zabijáckým bílým žralokem v Temném přílivu, ale i romantická láska na pozadí divoké revoluce v Roce nebezpečného života. Tipy na nová DVD jsou tento týden plná napětí a akce.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
DVD obal filmu Bitevní loď Bitevní loď (Battleship) (Bontonfilm)
Chcete se večer u filmu nezávazně pobavit bez toho, abyste museli při sledování zatěžovat svou mysl? Míří k vám Bitevní loď režiséra Petera Berga, film natočený na motivy stolní společenské hry. Výrobky hračkářské společnosti Hasbro rozpohyboval na plátně už Michael Bay v Transformers nebo Stephen Sommers v G.I. Joe. V Bitevní lodi lidstvo čelí mimozemské invazi, před kterou má Zemi ochránit posádka válečného námořnictva. Film pohybující se na pomezí sci-fi a parodií na stejné téma nabízí herce jako jsou Taylor Kitsch, Alexander Skarsgård, Liam Neeson a Brooklyn Decker, poručíka si tu zahrála i populární americká zpěvačka Rihanna. Jeden z "nejhlasitějších filmů všech dob" je velkolepou zábavou, která vás vtáhne do středu napínavých námořních bitev, slavících svou největší éru v období kolem 1. světové války (než mariňáky převálcovalo letectvo). Film si můžete pořídit i v limitované edici obsahující bohaté bonusy.
Synopse: Společnost Hasbro, která vám přinesla Transformers, uvádí velkolepé akční dobrodružství Bitevní loď, jež se odehrává na mořích, na obloze i na pevnině, kde naše planeta svádí boj o přežití s mimozemskými silami. Film v režii Petera Berga (Hancock) s Taylorem Kitschem, Alexanderem Skarsgardem, Rihannou a Liamem Neesonem v hlavních rolích nabízí dech beroucí akční scény a ty nejúžasnější speciální efekty, jaké jste kdy viděli! (oficiální text distributora)
Bonusy: Příprava na bitvu, Všichni do práce: obsazení, Vzhůru do boje, Kapitán Pete, Vizuální efekty Bitevní lodi

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 299 Kč (limitovaná dvoudisková verze 349 korun). V obchodech od 22. srpna 2012.
Český trailer filmu Bitevní loď

DVD obal filmu Prostě skvělá Prostě skvělá (Hunky Dory) (Bontonfilm)
Britské drama natočené za pomoci producentů hitu Billy Elliot loni představilo herečku Minnie Driver v roli nadšené učitelky, která si skrze studenty plní své vlastní nezrealizované sny. Během léta roku 1976 opouští hlavní hrdinka snímku Londýn a s ním i své letité plány na dosažení úspěšné divadelní kariéry. V rodném městečku na jihu Walesu začne učit na střední škole dramatickou výchovu - a na závěrečnou školní slavnost se rozhodne nastudovat rockový muzikál na motivy Shakespearovy hry Bouře. Nejdřív ale bude muset zaujmout pozornost místní mládeže a přesvědčit ji o tom, že divadlo může být kromě jiného i pořádná zábava. A legrace. Samozřejmě, že při zkouškách hry se všechno ještě pořádně zamotá a jeden ze studentů se zamiluje i do pohledné ambiciozní učitelky. Hudbu k filmu složil Joby Talbot, spolupracující například s Britským královským baletem.
Synopse: Během dlouhého britského léta roku 1976 Viv (Minnie Driver) opouští Londýn i své sny o divadelní kariéře a vrací se do svého rodiště, městečka na jihu Walesu, aby tu na místní střední škole učila dramatickou výchovu. Aby ve svých vzpurných a apatických pubertálních svěřencích vzbudila trochu zájmu, rozhodne se s nimi na závěrečnou školní slavnost nastudovat rockový muzikál na motivy Shakespearovy hry Bouře. V létě její svěřenci prožívají své první lásky a trápení, velkým lákadlem je i místní koupaliště a Viv bude stát hodně sil, aby upoutala jejich pozornost. Nakonec vytrvá a přesvědčí své studenty, aby se vyjádřili prostřednictvím hudby a dramatu. Plachý a citlivý Davy (Aneurin Barnard) prokazuje svůj talent v hlavní mužské roli Ferdinada. Jeho láska ke krásné, ale přelétavé Stelle (Danielle Branch), která hraje Mirandu, však zvyšuje napětí v zákulisí. Odmítnutý Davy se zakouká do samotné Viv, zatímco Stellu začnou zajímat starší chlapci. Holohlavý Kenny (Darren Evans) svádí boj s posměchem i s vlastními pochybami nad účastí v divadelním projektu a Evan (Tam Harries) se trápí se svou sexuální orientací. Jenom bodrý ředitel školy (Robert Pugh) si roli Prospera upřímně užívá. Když školní sál lehne popelem, zdá se, že je to i konec divadla. Nepřízeň osudu nakonec všechny spojí dohromady a veškerou úzkost i vzrušení z toho, že stojí na kraji dospělosti, přetaví v emotivní a strhující hudební vyvrcholení... (oficiální text distributora)
Bonusy: Interaktivní menu, Výběr scén

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 22. srpna 2012.
Originální trailer filmu Prostě skvělá

DVD obal filmu Temný příliv Temný příliv (Dark Tide) (Magic Box)
Odbornice na žraloky Kate v podání Halle Berry se stala hlavní postavou letošního filmu natočeného v koprodukci Ameriky a Jižní Afriky. Kate a její přítel Jeff (Olivier Martinez) spolu s přáteli natáčejí dokument o podmořském světě, zajímají se hlavně o žraloky, se kterými se bok po boku potápějí. Právě při jednom takovém výletu pod mořskou hladinu je ale jeden z party napadený a těžce zraněný velkým bílým žralokem. Po devíti letech od neštěstí se má Kate vrátit k práci na dokumentu. I přes přetrvávající pocity viny a nechuť vrátit se do Žraločí uličky mezi tiché zabijáky přijímá od Jeffa kvůli finančím problémům lukrativní nabídku - potopit se opět mezi žraloky tentokrát ovšem mimo bezpečnou klec. K plusům scenáristicky spíše průměrného filmu patří nádherné záběry vodní krajiny.
Synopse: Kate (Halle Berry) je odbornice na žraloky. Poté, co je pod jejím vedením jeden z potápěčů smrtelně napaden, začíná zájem o její práci pomalu upadat. Díky děsivým vzpomínkám na žraločí útok, které ji stále pronásledují, není schopná vrátit se zpět pod hladinu. Na jejím stole se začnou hromadit nezaplacené účty a banka se chystá zabavit její loď, v tom okamžiku se objevuje její bývalý přítel Jeff (Olivier Martinez), aby jí nabídl lukrativní příležitost: Vést milionáře, toužícího po nebezpečí, při potápění se žraloky… avšak mimo klec. Kate, bojující se svým pošramoceným sebevědomím a strachem, přijímá návrh a vyráží do smrtonosné Žraločí uličky. (oficiální text distributora)
Bonusy: Interaktivní menu; Přímá volba scén

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 22. srpna 2012.
Originální trailer filmu Temný příliv

DVD obal filmu Extáze Extáze (Irvine Welsh's Ecstasy) (Magic Box)
Coldplay, Orbital, Primal Scream. Hudba tvoří důležitou součást temně romantické komedie, natočeného loni po desetiletých přípravách podle kultovní knihy Irvina Welshe Extáze: Tři povídky o chemické lásce. Natáčel se v kanadské koprodukci ve Skotsku a Nizozemí, v režii Roba Heydona si postavu Lloyda Buista, narkomana pašujícího svou oblíbenou drogu z Amsterdamu, zahrál Adam Sinclair. Ten jednoho dne potká v klubu Heather Thompson (Kristin Kreuk), znuděnou životem střední vrstvy a manželstvím bez lásky. Po romantickém začátku vztahu přichází rychlé vystřízlivění - je totiž potřeba zodpovědět otázku, jestli je pro ty dva důležitější vzájemný vztah nebo opojení pod vlivem pilulky MDMA neboli Extáze. Buistovo zjištění, že ke skutečné vnitřní extázi žádné drogy polykat nepotřebuje, je samozřejmě bolestivě vykoupené.
Synopse: Film byl natočen podle kontroverzní knihy Irvina Welshe Extáze: Tři povídky o chemické lásce. Čeká Vás zamotaný příběh, který se zabývá euforickými stavy i ničivými pády chemické lásky. Lloyd žije na vrcholu světa - krásné dívky, skvělé hudební kluby a nekonečné zásoby drog lásky. Právě drogy lásky dodává místnímu drogovému bossovi Solovi. Jednoho dne se však Lloyd setká s Heather a je nucen položit si otázku, zda je jeho láska k ní skutečná nebo zda prožívá jen další z opojných drogových stavů. Jeho svět se pomalu začíná hroutit a čerstvě zamilovaný hrdina si uvědomí, že už nechce dál pokračovat v sebezničujícím způsobu života. V cestě za osvobozením mu stojí „jen“ poslední kšeft pro Sola… (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 22. srpna 2012.
Trailer filmu Extáze

DVD obal filmu Rok nebezpečného života Rok nebezpečného života (The Year of Living Dangerously) (Magic Box)
V australském filmu z roku 1982 se za kamerou potkala herecká esa jako je Mel Gibson, Sigourney Weaver a Linda Hunt. Romantické válečné drama se odehrává v Indonésii roku 1965 - nezdařený pokus o puč připisovaný komunistům tehdy vynesl k moci generála Suharta, jenž stál v čele země třicet let. Zatímco revoluce klepe na dveře, do země se hrnou zahraniční novináři. Sukarnova skomírající vláda je drží stranou hlavního dění. Rozhlasový reportér Guy Hamilton (Mel Gibson) se i přes okolní zmatek ocitá na stopě příběhu, který by mu zajistil úspěch a slávu. Pokud ovšem informace zveřejní, prozradí a ohrozí tím i svůj zdroj. Ponurou atmosféru života pod nadvládou diktatury a krvavých společenských střetů dokonale podtrhuje hudba a vizuální stránka filmu z dílny Petera Weira.
Synopse: Indonésie, rok 1965. Revoluce klepe na dveře. Zahraniční novináři, kteří přijeli napsat o rostoucím neklidu v zemi, jsou Sukarnovou vládou drženi stranou všeho dění. Ale se správnými kontakty se dostanete k velkým příběhům. Australský reportér Guy Hamilton je na stopě právě takovému příběhu, ačkoliv ví, že zveřejnění jakékoli informace odhalí jeho zdroj. Mel Gibson v roli Hamiltona a Sigourney Weaver jako záhadná postava z diplomatických kruhů v napínavém dramatu režiséra Petera Weira (Truman Show). Za ztvárnění mužské postavy, fotografa, který se na svět dívá nejen očima ale i svědomím, byla Linda Hunt oceněná Oscarem(R) a cenou newyorské i losangeleské kritiky. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 22. srpna 2012.
Originální trailer filmu Rok nebezpečného života

DVD obal filmu Odplata Odplata (Payback) (Magic Box)
Gangster Porter (Mel Gibson) společně se sadistickým parťákem Valem Resnickem (Gregg Henry) a manželkou Lynn (Deborah Kara Unger) přepadnou a okradou čínské mafiány o 140 tisíc dolarů. Při rozdělování kořisti však Val Portera připraví o jeho podíl společně s Lynn, která na manžela dokonce v potyčce vystřelí. Porter přežije a po čase se vrací, aby se pomstil. Musí se však vypořádat nejen s Resnickem, ale i se zkorumpovanými detektivy a čínskou mafií. Akční krimi z roku 1999 spolurežíroval držitel Oscara za L.A. - Přísně tajné Brian Helgeland a podílel se také na scénáři, jež je filmovou adaptací románu Donalda E. Westlakea (americký autor krimi napsal kromě stovky knih i pár scénářů, nejznámější je k filmu Švindlíři). Odplata je kromě akčních scén plná i černého humoru, který Porterovi pomáhá překonat životní zradu a zklamání.
Synopse: Pomsta je zábava, když se jí ujme dvojnásobný držitel ceny Akademie(R)* Mel Gibson v roli drsného Portera. ODPLATA je svižná a vtipná směs akce a filmu noir. Snímek režíroval držitel Oscara za L. A. Přísně tajné Brian Helgeland a podílel se také na scénáři, jež je adaptací románu Donalda E. Westlakea. Ten už posloužil jako předloha pro klasiku POINT BLANK, která vznikla ve spolupráci Jon Boorman/Lee Marvin. Když Portera podrazí vlastní kumpáni, ukradnou jeho podíl v hodnotě 70 tisíc dolarů a nechají ho napospas smrti, zbývá jen jeden způsob, jak věc vyřešit: Porterův způsob. Jeho vendeta postaví spoustu podrazáků před hlaveň pistole. Zkorumpovaní policajti. Pouliční gangy. Bezpáteřní křiváci. Šéfové podsvětí. Všichni, kdo stojí mezi Porterem a jeho sedmdesáti tisíci, brzy zjistí, že se Porter vrátil... a chce se mstít. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 22. srpna 2012.
Originální trailer filmu Odplata

DVD obal filmu Nebezpečný klient Nebezpečný klient (The Client) (Magic Box)
Jedenáctiletý Mark Sway je jediným svědkem sebevraždy mafiánského právníka Rona Clifforda a stává se tak ze dne na den velkou rybou pro federální agenty v čele se státním zástupcem Royem Foltriggem (Tommy Lee Jones), který chce případ využít pro politický boj. Mafiánský boss mezitím vyšle do terénu specialistu, aby svědka umlčel. Za ušetřený dolar si mladíček najme právničku Reggii, s níž se pustí do nerovného boje proti oběma stranám. Snímek Joela Schumachera je filmovou podobou bestselleru Johna Grishama. Susan Sarandon byla za svůj výkon nominována na Oscara, uznání se dostalo ale i dětskému představiteli Bradu Renfroovi, jehož slibnou hereckou kariéru předčasně ukončila v 25 letech silná drogová závislost. Snímek z roku 1994 patří k autorům bestsellerů jako Firma a Případ Pelikán.
Synopse: Usaďte se, zhluboka dýchejte a pevně se držte, zatímco vám Nebezpečný klient s každou scénou naservíruje maximální dávku napětí. Přichází jedna z nejlepších adaptací románu Johna Grishama. Držitelé Oscara (R) Susan Sarandon a Tommy Lee Jones rozehrávají herecký koncert v tomto bouřlivém thrilleru. Mladý Brad Renfro ztvárnil jedenáctiletého chlapce Marka Swaye, který nesmí prozradit, co ví, pokud se nechce stát obětí nájemného vraha. Ctižádostivý prokurátor (Jones) na chlapce tlačí, dokud nepoví všechno. Z Marka se tak stává pěšák ve smrtící hře. Jeho jediným spojencem je odvážná advokátka (Sarandon), která pro něj riskuje kariéru – a nakonec i svůj život. (oficiální text distributora)
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 22. srpna 2012.
Originální trailer filmu Nebezpečný klient

Na co se z našich tipů těšíte nejvíce? Nebo jsme zapomněli zmínit váš oblíbený film a chcete na něj upozornit ostatní čtenáře? Napište svůj názor do diskuze pod článkem!

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Top 20 ČR: 11. týden
Top 20 ČR: Na Duně je Sladký život V českých kinech se stále chodí na pouštní spektákl Duna a k tomu se hojně navštěvovanou stala i nová komedie Sladký život. čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 07:41 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 11. víkend
Box office: Kung Fu Panda a Duna vládnou V kinech vládnou Kung Fu Panda 4 a Duna. Tento blockbuster bude letos prvním snímkem, který pokoří magickou hranici půl miliardy. čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Bruce Willis
Portrét: Kluk, který se odnaučil koktat Bruce Willis brzy oslaví narozeniny. Kariéru herce, který patří k největším hvězdám stříbrného plátna, ukončila před dvěma roky nemoc. čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:30 v sekci Články | Publicistika
0
Sladký život 3/10
Recenze: V romantické komedii Sladký život napraví hokejistu transplantace ženského srdce Profesionální hokejista musí po infarktu ukončit sportovní kariéru. Rozhodne se vypátrat identitu dárkyně srdce, které mu bylo transplantováno, a zamiluje se do doktorky, jenž onu transplantaci provedla. čtěte zde
Vydáno: 16.03.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 15. 3. 2024 - 21. 3. 2024
TV tipy: Rozpolcená Godzilla odhaluje Brumbálova tajemství a zápasí s Kongem Druhá polovina března začíná v televizích poměrně zajímavě, protože nabízí hned několik premiér. K těm nejlepším patří thriller Rozpolcený, své diváky si ale určitě najde i ne tak chválený souboj monster Godzilla vs. Kong.... čtěte zde
Vydáno: 15.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Zemřel režisér Joel Schumacher (23.06.2020 06:29 v Novinky | Zprávy)
- Téma: nejslavnější akční filmy 90. let (23.05.2020 12:00 v Články | Publicistika)
- Téma: V hlavní roli právník - filmové adaptace Johna Grishama (18.04.2020 12:00 v Články | Publicistika)
- Téma: Sigourney Weaver: herečka bojující s Vetřelci (06.10.2019 08:30 v Články | Publicistika)
- TV tipy: Přijela k nám pouť, v níž se na bitevní lodi vede knoflíková válka a bitva o Alžír (07.06.2019 07:30 v Radar | TV tipy)
- Téma: Francis Ford Coppola: 10. nejlepších filmů (07.04.2019 10:00 v Články | Publicistika)
- Téma: 30 herců, kteří zemřeli příliš mladí (02.03.2019 09:30 v Články | Publicistika)
- Top 10: Mel Gibson a jeho nejlepší role (05.01.2018 15:00 v Články | Publicistika)
- Recenze: Oldschoolová akční žánrovka Ve jménu krve (13.09.2016 10:30 v Recenze | Premiéry)
- TV tipy: Začátek prázdnin s Hitchcockem, Batmanem a Medvídkem Pú (03.07.2015 07:00 v Radar | TV tipy)
- Trailer: Tom Hardy v dechberoucí dvojroli gangsterky Legend (30.04.2015 13:32 v Novinky | Trailery)
- Podle kultovní hry Tetris se chystá hollywoodský trhák (01.10.2014 12:29 v Novinky | Trailery)
- Jaké jsou nejlepší filmy podle režiséra Klubu rváčů? (13.07.2014 11:00 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Mark Wahlberg bojuje Na život a na smrt (10.01.2014 16:00 v Recenze | Premiéry)
- Recenze: Sviňák pověst adaptací Irvina Welshe neprasí (15.12.2013 18:00 v Recenze | Premiéry)
- Top 10: Soud a právníci ve filmu (01.12.2013 19:00 v Články | Publicistika)
- Soundtrack: monotónní Enderova hra (16.11.2013 18:11 v Recenze | Soundtracky)
- Hvězdně obsazený válečný thriller Lone Survivor v traileru (09.11.2013 21:04 v Novinky | Trailery)
- Preview: Prasák James McAvoy má rád drogy a sex (20.09.2013 18:00 v Radar | Preview)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu