Kdo si zahraje RoboCopova parťáka?

Vydáno: 10.08.2012 10:21 - Michala Benešovská | foto: Metro-Goldwyn-Mayer Studios

Poslední dírky v obsazení nového RoboCopa jsou pomalu zalepovány. Důležité vedlejší role se nyní zhostí také herec Michael Kenneth Williamson, který ztvární kolegu Alexe Murphyho aka RoboCopa.
O herci Michaelu K. Williamsovi se v jednu chvíli mluvilo jako o možném adeptovi na hlavní roli v Tarantinově očekávaném westernu Nespoutaný Django, role však nakonec připadla Jamiemu Foxxovi. Jeho kariéra tím samozřejmě neskončila, zahrál si například v sérii Broadwalk Empire a objeví se také v novém filmu Stevea McQueena Twelve Years A Slave.
A především nyní Williams míří do Kanady, kde rozšíří řady stále více působivého obsazení nového RoboCopa. Zahraje si totiž parťáka policisty Alexe Murphyho. Alex je však zabit při výkonu služby (oficiálně) a přiveden zpět k životu jako policejní kyborg (tajně).
Parťáckou roli hrála v původní verzi Robocopa Nancy Allen, takže nyní už je jasné, že i zde se režisér José Padilha ve svém rebootu zásadně odchýlí od Verhoevenovy kultovní verze.
RoboCop nabral opravdu zajímavé obsazení, především ve vedlejších rolích se objevují zvučná a významná jména jako Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Jackie Earle Haley nebo Hugh Laurie, který si má zahrát hlavního záporáka.
Hlavní roli robo-policisty si zahraje Joel Kinnaman. Americká premiéra je naplánována na 9. srpna 2013.
Zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY