Christian Bale pašuje zbraně do Mexika

Vydáno: 06.08.2012 07:39 - Lukáš Havlíček | foto: Warner Bros. Entertainment Inc.

V Gothamu svou práci skončil a brzy se možná podívá do Mexika roku 1910. V roli kriminálníka, který je chycen při činu, ale zároveň donucen spolupracovat s agentem.
The Creed Of Violence, román původně napsaný Bostonem Teranem, je příběh z počátku 20. století, zasazený do mexického prostředí, kde kriminálník převáží nákladní auto plné zbraní. Je chycen agentem, který mu ale místo převozu do nejbližší věznice nabídne imunitu a další spolupráci, pokud bude pokračovat podle jeho vlastního plánu. Intriky, korupce a historie intervencí amerických úřadů kdekoli, kde to zavání možností získat ropu.
Režisérem snímku bude Todd Field, ten má za sebou zatím dva filmy – V ložnici a Jako malé děti. Pouze dva filmy, ale rovných osm nominací na Oscara, tři pro samotného režiséra.
A teď k Baleovi. S Batmanem definitivně skončil, jeho cena na trhu stoupla a to by teď mohl být "problém“. Do nového filmu by měl být herec obsazen, ale jednání se údajně zasekla právě na hodnotě jeho šeku za odvedenou práci. Bale, který v současnosti natáčí s Terrencem Malickem, žádá za film rovných deset milionů dolarů. A Universal Pictures nabízejí milionů pouhých pět. Velký rozdíl, ale studio ví, že už jen samotné jméno na plakátě vynáší.
Herec bude mít bez pochyb spoustu dalších nabídek, ale The Creed Of Violence by mohl být zajímavý projekt z ne tak okoukaného prostředí a období. Natáčení začne na začátku příštího roku.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY