Kristen Stewart ulehne v temnotách Williama Styrona

Vydáno: 05.08.2012 08:38 - Lukáš Havlíček | foto: Summit Entertainment

Rozvrácení rodiny ženatého muže zřejmě Kristen Stewart nepoškodilo tak, jak by člověk očekával a prakticky okamžitě získala další roli. A ne zrovna jednoduchou, v adaptaci psychologického románu Williama Styrona Ulehni v temnotách.
Scott Cooper si udělal jméno s filmem Crazy Heart, který proměnil dvě ze tří oscarových nominací (pro Jeffa Bridgese a za nejlepší píseň). V postprodukci se nachází Out Of The Furnace s hromadou hvězd a nyní už víme, jaký bude jeho další projekt.
Ke zfilmování si vybral román Williama Styrona (autor proslaven především Sophiinou volbou) s titulem Lie Down In Darkness, který vyšel i u nás, a to pod názvem Ulehni v temnotách. Román popisuje padesátá léta a jih Spojených států se svými představami o životě a v nich uvězněnou Peyton, mladou dívku, která se stává objektem žárlivosti své vlastní matky, ale také sexuálním cílem svého alkoholem nasáklého otce. Žádný lehký žánr, ale težce depresivní psychologický román.
Zásadní otázkou bylo, kdo si zahraje Peyton – první volbou a vítězkou souboje mezi krásnými nastupujícími herečkami byla Jennifer Lawrence. Ta má však poněkud plnější rozvrh a je vázána pokračováním Hunger Games a natáčením sequelu X-Men: První třída .
Nakonec budeme mít šanci sledovat, jak si s těžkou rolí poradí Kristen Stewart. Ta má zatím v kalendáři jen Cali a pověsti naznačovaly i pokračování Sněhurky a lovce, ale vzhledem k pletkám s ženatým režisérem Rupertem Sandersem tato stopa na chvíli vychladne.
Minimálně pro Kristen Stewart je dobrou zprávou to, že jí osobní život zatím nezničil velkou kariéru...
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY