Akiva Goldsman chystá celovečerní debut

Vydáno: 05.08.2012 13:21 - Simona Knotková | foto: Columbia Pictures

Seriáloví fanoušci jeho jméno můžou znát díky Hranici nemožného, ti ostatní hlavně kvůli jeho bohaté producentské a scenáristické kariéře. Nyní Akiva Goldsman chystá do kin přivést i svůj režijní celovečerní debut.
Akiva Goldsman, filmový tvůrce nejznámější pro svůj producentský talent, ale také oscarový scenárista za životopisné drama Čistá duše, má nakročeno ke svému celovečernímu režijnímu debutu. Stane se jím adaptace románu spisovatele Marka Helprina Winter's Tale. Goldsman stojí i za napsáním scénáře.
Příběh o lásce na smrt nemocné mladé dívky a zloděje, který se vloupá do jejího domu, nás zavede do New Yorku 19. století. Goldsmanovi trvalo dlouhých sedm let, než se mu peníze od studia Warner Bros. na realizaci podařilo získat. V tomto mezidobí si například střihl režii mysteriózního sci-fi seriálu Hranice nemožného. Od společnosti nakonec dostal čtyřicet šest milionů dolarů. Doufejme, že tolik let čekání přinese i své plody. Aspoň obsazení nevypadá vůbec špatně.
V roli zloděje uvidíme Colina Farrella, postavu umírající dívky ztvární Jessica Brown Findlay. Mezi dalšími jmény se dočkáme rovněž Willa Smithe nebo Russella Crowea a nejnovějším mužem na palubě se stává William Hurt jako otec dívky.
Start natáčení je naplánován na říjen, jak jinak než v New Yorku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY