Jackie Earle Haley vytrénuje RoboCopa

Vydáno: 25.07.2012 16:11 - Michala Benešovská | foto: Metro-Goldwyn-Mayer Studios

Nový RoboCop stále nabírá obsazení, nejnovější přírůstek je Jackie Earle Haley, který si zahraje pro změnu tvrďáka. Obsazení už je tak téměř kompletní a začne se točit. Konečně.
Smutný pedofil z filmu Jako malé děti a vraždící pedofil Freddie Kruger z nové Noční můry v Elm Street Jackie Earle Haley si zahraje v připravovaném RoboCopovi postavu jménem Maddox. Abychom nenahlíželi na hercovu filmografii tak jednostranně, tak zmiňme ještě například snímky jako Strážci - Watchmen nebo Prokletý ostrov, kde se Earle Haley také výrazněji projevil.
Ale zpátky k RoboCopovi. Maddox má být pološílený zelený mozek, který bude drilovat zotavujícího se Alexe Murphyho. Zvláštní je, že nový RoboCop jako kyborg potřebuje ještě trénink (původní byl jednoduše naprogramován). Vzhledem k Jackieho netypickému vzezření bude mít jeho Maddox určitě dispozice diváky pořádně dráždit, nota bene když bude ještě pérovat RoboCopa.
O dalším obsazení snímku jsme vás již informovali, ale stručně zopakujme důležitá jména. RoboCopa / Alexe Murphyho si zahraje Joel Kinnaman a jeho drahou polovičku ztvární Abbie Cornish. Dále se ve filmu objeví v důležité roli vědce Gary Oldman, Samuel L. Jackson se představí jako mediální magnát a hlavního záporáka by si měl zahrát Hugh Laurie.
Scénář napsal Joshua Zetumer a natáčení by se mělo brzy rozeběhnout v Torontu. Předběžně bylo datum premiéry nového RoboCopa stanoveno na 9. srpna příštího roku.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY