Kozí příběh koupíte nejlevněji na webu

Vydáno: 22.07.2012 15:47 - Kateřina Hejdová | foto: Bontonfilm

Za cenu "od jednoho do tří piv" je na internetu legálně ke stažení v HD kvalitě animovaný film Kozí příběh - pověsti staré Prahy. Kolik půllitrů budete kvůli filmu muset oželet, zůstává jen a jen na vás...
Tvůrci Kozího příběhu se rozhodli bojovat s internetovou kriminalitou po svém. Po vzoru zahraničních hudebních skupin dali jako jedni z prvních na své stránky možnost legálně stáhnout celý film a za cenu, která se pohybuje "od jednoho po tři piva". "Rozhodli jsme se pro analogii s pivem, protože právě pivo je pro českého diváka / rodiče podle nás asi nejlepší metr na určení ceny - i u dětského filmu," dodává s úsměvem producent a režisér Jan Tománek.
Animovaná pohádka z roku 2008 s Matějem Hádkem a Jiřím Lábusem v hlavních rolích vypráví o Kubovi a jeho neustále žvanící Koze, kteří přivážejí vejce na stavbu Karlova mostu. Láska k městské dívce Máce zavede Kubu až k práci na legendárním Staroměstském orloji.
Celý příběh je protkán tajemným osudem chudého studenta Matěje z Faustova domu a dalšími pověstmi a strašidly středověké Prahy. Kromě skvělých hereckých výkonů si Kozí příběh - první český 3D animovaný film - vydobyl pověst filmu se zvláštním a svébytným výtvarným pojetím, které si získalo přízeň i u zahraničních diváků. Film byl nominován za výtvarný počin i na prestižní filmovou cenu Český lev.
Kozí příběh naleznete na adrese http://www.kozipribeh.cz/online.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY