Remake RoboCopa odhaluje nové detaily

Vydáno: 13.07.2012 11:33 - Amaya Tomanová | foto: Metro-Goldwyn-Mayer Studios

Remake sci-fi Paula Verhoevena z roku 1987 před rokem změnil režiséra, v uplynulých měsících tvůrci filmu postupně zveřejňovali detaily ohledně obsazení, tento týden odstartovala propagační kampaň. Nyní studio poodhalilo další detaily.
Je tomu už více než rok, kdy při natáčení RoboCopa nahradil původně plánovaného Darrena Aronofského José Padilha. Ačkoliv do premiéry zbývá ještě spousta času, virální kampaň byla již zahájena a studio MGM zveřejňuje nové detaily ohledně děje snímku.
"Píše se rok 2029 a nadnárodní korporace OmniCorp je špičkou v oboru robotických technologií. Díky jejich dronům vyhrávají Američané bitvy po celém světě. Alex Murphy je milující manžel, otec a skvělý policista, který se chce podílet na likvidaci zločinu a korupce v Detroitu. Když se ve službě vážně zraní, OmniCorp nasadí své nejnovější technologie na záchranu jeho života. Alex se vrací do ulic svého milovaného města vybaven novými schopnostmi, ale i problémy, kterým by coby smrtelník nikdy nemusel čelit."
Nástin děje, který studio zveřejnilo, se od originálu logicky příliš neliší, přesto z něj lze vytušit, že oproti Verhoevenovu snímku tvůrci divákům naservírují o něco vyšší dávku scén, ve kterých budou figurovat nejnovější výkřiky technologie z dílen OmniCorp.
Ve filmu, jehož premiéra je naplánovaná na 9. srpna 2013, uvidíme Joela Kinnamana, Hugha Laurieho nebo například Abbie Cornish.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY