Jim Carrey vycouval ze sequelu Blbý a blbější

Vydáno: 23.06.2012 07:39 - Michala Benešovská | foto: New Line Cinema

Radovali jsme se předčasně. Harry a Lloyd už se zřejmě nesejdou, tedy alespoň ne v původní podobě. Bez Jima Carreyho je celý projekt v ohrožení. Anebo je to tak lepší, protože by to bez něj nebylo ono?
Už je to nějaká doba, co jsme vás ve článku Blbý a blbější se dočkají sequelu informovali o připravovaném pokračování komedie Blbý a blbější. Počítalo se také s návratem titulní dvojice "blbů" Jim Carrey a Jeff Daniels. Nyní se Carrey nechal slyšet, že se k postavě Lloyda Christmase nevrátí.
Právě Carrey však měl být hlavní tahák filmu, protože - jak jsme mohli vidět v tragickém prequelu Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda - bez Jima Carreyho a Jeffa Danielse to zkrátka nefunguje.
K sequelu se navíc měli vrátit i bratři Peter a Bobby Farrellyovi, kteří režírovali a také napsali původní film Blbý a blbější. Otázkou však teď je, zdali se vyplatí bez Carreyho pokračovat. Nahradit herce v roli Lloyda by jednoduše nešlo. Jedinou šancí by bylo do příběhu nějak vpravit nové postavy, ale bude to pak ještě mít něco společného s Blbým a blbějším?
Nechceme prorokovat špatné zprávy, ale není vyloučené, že projekt bez Carreyho skončí v troskách. Jim Carrey i Jeff Daniels už mají na kontě i důstojnější role, ale stejně jsme se na jejich pitvoření a šaškování těšili, ač to může znít jakkoliv přízemně.
A třeba časem Jim Carrey přijde k rozumu (nebo ještě více zblbne?) a dočkáme se v budoucnu filmu Senilní a senilnější: Harry a Lloyd v důchodu.
Zdroj: Collider


Harry a Lloyd v nejlepší formě


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY