Rob Zombie chystá film o... hokejistech?

Vydáno: 23.06.2012 16:26 - Michala Benešovská | foto: Lions Gate Films

Kdo čekal, že drsný rocker a režisér Rob Zombie zůstane pouze u hororů, tak se spletl. Dalšího sequelu Halloweenu se tedy naštěstí nedočkáme, nyní se chystá natočit sportovní film. Zavažte si brusle, jdeme na led.
Rob Zombie se chystá vstoupit doslova na tenký led a natočit film Broad Street Bullies, ke kterému si chce také sám napsat scénář. Jako materiál mu má posloužit zlatá éra hokejového týmu Philadelphia Flyers, která se táhla celá 70. léta, kdy se Flyers začali prosazovat a budovat si reputaci tvrdých hráčů.
Ve slavném exhibičním utkání v roce 1976 hráli dokonce se sovětským Red Army tak surově, že hostující Sověti na protest opustili led. Nakonec se pochopitelně pod hrozbou ztráty finančních odměn vrátili, ale stejně prohráli. V této slavné dekádě tým Philadelphia Flyers získal dvakrát prestižní Stanley Cup.
Těžko odhadnout, jak snímek pod Zombieho taktovkou dopadne, obecně se očekává něco jako ledový mix Rockyho s filmem Hříšné noci. Sedmdesátá léta jsou zkrátka emblematická pro box, porno a tvrdý hokej. Což by ještě nemuselo být tak hrozné.
Pokud se odváží třeba rekonstruovat onen zápas se Sověty, třeba se dočkáme i nějakého toho přehnaného filmového násilí. Rob Zombie, hokejky a brusle... mohlo by dojít ostatně i na gore. Uvidíme, jak s hokejisty zaválí.
Zdroj: Deadline


Flyers ničící rudou hrozbu


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY