Plán premiér: 25. týden

Vydáno: 18.06.2012 13:00 - Kateřina Horáková | foto: Universal Pictures

Novinka Wese Andersona, slibná komedie Až vyjde měsíc, bude jednou z prvních premiér letošních prázdnin, dalšími letními hity by mohl být Méďa nebo Bourneův odkaz. Remake kultovního Dredda ale prozatím neuvidíme.
Pohádková komedie Moonrise Kingdom, ve které uvidíme mimo jiné Edwarda Nortona, Harveyho Keitela nebo Tildu Swinton, bude v našich kinech od 12. července. Další novinky jsou pro tento týden naplánovány až na konec roku 2012 – 29. listopadu to bude Gambit, nová komedie bratrů Coenů, 27. prosince potom hudební komedie Pitch Perfect, která je přehlídkou teprve vycházejících hvězdiček (těšit se můžeme například na Annu Kendrick nebo Brittany Snow).
Komedie Méďa, která bude jistě příjemnou vzpruhou pro každého, kdo měl někdy nejoblíbenější hračku, se kterou si povídal a všude ji tahal, se nakonec přesouvá ze září už na 2. srpna. Divoši Olivera Stonea, jejichž premiéra se několikrát měnila, se tentokrát dostali na 20. září.
Povídkový film Praho, má lásko měl mít premiéru v červenci, bohužel se ale prozatím odsouvá na neurčito. Bourneův odkaz mění svoje datum jen o týden - na 9. srpna. Romantika s Antoniem Banderasem Ruby Sparks se odkládá až na 25. října, kriminální drama Lawless na 4. října. Killing Them Softly, detektivku s Bradem Pittem, uvidíme 8. listopadu. Některých původně letošních filmů se dočkáme až v roce 2013 – například španělského animáku Floquet de Neu (10. ledna) nebo akčního snímku 47 Ronin s Keanu Reevesem v hlavní roli (7. února).
Fanoušci sci-fi mají smůlu. Dlouho připravovaný Dredd nakonec nejen že nebude ve 3D, nebude vůbec – alespoň prozatím. Stejný osud má i další plánované sci-fi – Looper s Brucem Willisem.
A na závěr známe několik nových českých názvů. The Odd Life Of Timothy Green je distributorem přeložen téměř doslovně - kinoprogramy budou zvát na Neobyčejný život Timothy Greena. Muzikál Sparkle, poslední film Whitney Houston, má svůj název podle jména jedné z hrdinek, proto i v české distribuci zůstává stejný. Hotel Transylvánie je přeložen také věrně a uvidíme ho 18. října. Expresní zásilku (v originále Premium Rush) doručí Joseph Gordon-Levitt 4. října.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY