Padouchem v RoboCopovi bude Hugh Laurie

Vydáno: 14.06.2012 10:18 - Michala Benešovská | foto: facebook tvůrce

Studio MGM, které připravuje remake akčního sci-fi filmu RoboCop, se rozhodlo, že pomůže rozjet velkou kariéru seriálovému herci. Třeba to bude fungovat, Hugh Laurie se na záporné role typově zkrátka hodí.
Britský komik a herec Hugh Laurie zatím nedostal moc velký prostor, aby se projevil na velkém plátně. To se nyní může změnit díky připravovanému snímku RoboCop. Hugh Laurie si v něm má totiž zahrát hlavního záporáka - ředitele Omni Corpu. Tuto postavu si v originální Verhoevenově verzi z roku 1987 zahrál Ronny Cox.
Hugh Laurie se proslavil rolí fenomenálního a sarkastického doktora v seriálu Doktor House. Ale oblíbený seriál již skončil a herec má tak pravděpodobně dostatek času, aby se mohl pustit do práce na celovečerním filmu. Laurie nesporně disponuje výrazným osobním kouzlem a zároveň působí lehce arogantně, což je kombinace, která se pro roli miliardářského bosse přesně hodí.
V novém RoboCopovi si zahraje hlavní roli Joel Kinnaman. Ten ztvární policistu, který je při výkonu služby smrtelně zraněn, ale díky péči geniálního vědce z Omni Corpu, kterého si zahraje Gary Oldman, se lehce modifikován vrátí do služby (a k životu) jako kyborg.
Ve snímku si má zahrát také Samuel L. Jackson - mediálního magnáta - a nedávno se připojila Abbie Cornish, která má ztvárnit manželku robo-policisty.
Vše je připraveno, zásadní role obsazeny a příští rok nás čeká premiéra.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY