Podívejte se na trailer thrilleru Červená světla

Vydáno: 03.06.2012 12:49 - Michala Benešovská | foto: Millennium Entertainment

Hvězdně obsazený thriller Červená světla má nový trailer, a my se můžeme konečně pokochat pohledem na Sigurney Weaver, Cilliana Murphyho a Roberta De Nira v nových záběrech z paranormální podívané.
Ve snímku Červená světla španělského režiséra Rodriga Cortése hrají Cillian Murphy a Sigourney Weaver dvojici zvláštních vyšetřovatelů paranormálních jevů Toma Buckleyho a Dr. Margaret Matheson.
Ambiciozní Buckley a veteránka ve svém oboru Matheson se specializují na odhalování podvodných léčitelů a rádoby nadpřirozených úkazů (téměř jako partička Krotitelů duchů, ale s racionálním přístupem bez humoru). A právě na scénu psychotroniků, léčitelů a věštců všeho druhu se po třiceti letech vrací fenomenální slepý mentalista se jménem Simon Silver.
Simona si zahrál opravdu děs nahánějící Robert De Niro. Mladý a racionální fyzik Buckley se rozhodne, že za každou cenu Simona Silvera zdiskredituje a odhalí, co je doopravdy za jeho zvláštními schopnostmi.
Dodejme ještě, že vedle zmíněných etablovaných hvězd si v Červených světlech zahraje také talentovaná herečka Elizabeth Olsen. Do jakých slepých uliček nás Rodrigo Cortés tentokrát zavede a kam dotáhne závěrečný twist, se dozvíme na konci června. Trailer si můžete pustit pod článkem.

Originální trailer filmu Červená světla


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY