Pattinson v sequelu Hunger Games nebude. Kdo jsou další adepti?

Vydáno: 31.05.2012 09:57 - Michala Benešovská | foto: Lionsgate

K úspěšné adaptaci The Hunger Games, která nám letos doslova vtrhla do kin, se již připravuje pokračování. Premiéra už je stanovena, nabírá se obsazení, ale stále není jasné, kdo si zahraje jednu z hlavních rolí.
Robert Pattinson definitivně setřásl pomluvy, jež ho očerňovaly, že by měl přeběhnout od upírských slaďáků ke konkurenční franšíze The Hunger Games. Otázka, kdo si zahraje Finnicka Odaira, postavu z druhé knihy trilogie Suzanne Collins, se tak opět ocitla nezodpovězena.
Ale naštěstí je z koho vybírat. Zde je trojlístek oficiálních kandidátů: hvězda Bitevní lodi Taylor Kitsch, Garrett Hedlund z TRON: Legacy 3D a nebo se snad zadaří Armie Hammerovi, který si zahrál dvojroli ve filmu The Social Network? Vzhledem k termínu premiéry se odpovědi určitě dočkáme v následujících dnech, ne-li hodinách.
Druhý díl plánované trilogie, která vzniká na motivy knižních bestsellerů Suzanne Collins, bude režírovat Francis Lawrence, který natočil například Constantina nebo další literární adaptaci Já, legenda.
Hvězdy jako Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Lenny Kravitz a Donald Sutherland potvrdily, že si ochotně své role z prvního dílu zopakují i v chystaném sequelu. Jennifer Lawrence se samosebou navrátí také.
Připravovaný sequel Catching Fire si má premiéru odbýt v listopadu příštího roku.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY