Prohlédněte si první fotku z Pí a jeho života

Vydáno: 03.05.2012 11:12 - Simona Knotková | foto: Twentieth Century Fox Film Corporation

Nový snímek Pí a jeho života prochází post-produkcí a v kinech se objeví v prosinci. Na co se můžete připravit? První vypuštěný snímek z filmu vám možná napoví.
Filmové adaptace románu Pí a jeho život spisovatele Yanna Martela se ujal čínský režisér Ang Lee, který stojí například za dramatem Zkrocená hora nebo za snímkem z prostředí hudebního festivalu Zažít Woodstock.
V obsazení filmu Pí a jeho život pak uvidíme Tobeyho Maguirea, Gérarda Depardieu nebo Suraja Sharma v roli hlavního hrdiny Pí.
Ten se v příběhu ocitne na lodi, která ztroskotá, a poté přežívá na záchranném člunu ve společnosti orangutana, zebry, hyeny a tygra. Kniha je celkem rozdělena do tří částí mapující dětství Pí, jeho přežívání na širém moři ve člunu a nakonec jeho pobyt v nemocnici poté, co je zachráněn.
Na první vypuštěné fotografii uvidíme Suraja Sharma na lodi vedle jednoho ze zvířecího osazenstva - bengálského tygra, který se v příběhu jmenuje Richard Parker a který s Pí vydrží až do konce. Fotku si můžete prohlédnout ve fotogalerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY