Prohlédněte si Anthonyho Hopkinse v roli Hitchcocka

Vydáno: 23.04.2012 12:14 - Amaya Tomanová | foto: GdeFon.ru

Anthony Hopkins, představitel jednoho z nejcharismatičtějších filmových vrahů Hannibala Lectera, nyní ztvární mistra hrůzy Alfreda Hitchcocka v novém filmu Sachi Gervasiho.
Roli legendárního Hitche si v minulosti vyzkoušelo již více herců. Fyzická podoba s Anthonym Hopkinsem by asi na první pohled napadla málokoho, maskéři však již v dnešní době dokážou hotové divy - a zbytek zajistí Hopkinsův šarm, charisma, zkušenosti a nesporný herecký talent.
Původní název Hitchcock: The Making Of Psycho hovořil za vše. Na plátně se objeví Helen Mirren v roli režisérovy manželky Almy Reville, Scarlett Johansson coby Janet Leigh, James D'Arcy jako Anthony Perkins nebo Jessica Biel v roli Very Miles. Film by měl do kin přijít příští rok, ale pod upraveným, zjednodušeným názvem Hitchock.
Spisovatel a režisér Alfred Hitchcock, právem přezdívaný "mistr hororu", se k filmu dostal díky tvorbě titulků, postupně se přes asistenci vypracoval až k samotné režii. Snímek Psycho, o jehož vzniku bude nejnovější počin Sachi Gervasiho vyprávět, vznikl v roce 1960 na motivy románu Roberta Blocha. Dočkal se dvou pokračování, jednoho televizního prequelu a jednoho remaku.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY