Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Preview: Líbáš jako ďábel

Preview: Líbáš jako ďábel

Vydáno: 18.04.2012 19:30 v sekci Radar | Preview - Jakub Brych

Bůh tentokrát vyklidil pozice a v nové romantické komedii Marie Poledňákové se bude líbat jako ďábel. Vrací se postavy z prvního filmu a tentokrát se vypraví do exotických krajin a zažijí jistě mnoho zábavných příhod.

SDÍLET:    
Líbáš jako bůh svého času slavil poměrně slušný úspěch. Necelý milion diváků v kinech rozhodně není špatné skóre a tak bylo jen otázkou času, kdy Marie Poledňáková vysype z rukávu něco dalšího. A recept zůstal prakticky stejný - obsadit české herecké stálice a napsat scénář ze života, který hlásá, že láska kvete v každém (a zde hlavně v tom pokročilém) věku.
Dějově Líbáš jako ďábel na svého předchůdce volně navazuje - opět se objeví učitelka Helena v podání Kamily Magálové, její nový přítel František (Oldřich Kaiser), bývalý manžel Karel (Jiří Bartoška), sestra Kristýna (Nela Boudová) či syn Adam (Roman Vojtek). A mnoho dalších. Čekejte ale i "nové" tváře, například Jiřího Langmajera nebo Terezu Kostkovou.
Jak můžete vidět v ukázce pod článkem, která se měla starat o propagaci filmu, příběh nás tentokrát zavede až do afrického Maroka, kam se vydává Helena s Františkem. Ti zde chtějí strávit příjemnou dovolenou, ovšem osud jim nepřeje a postupně se jim přihodí spousta veselých trampot, jako jsou ztracené kufry či setkání se starými partnery, jež vyústí v komplikované situace. Helena s Františkem se zkrátka nudit nebudou.
Otázka je, zda se tohle dá říct o případných divácích v sále. V rámci propagace filmu se sázelo ve velkém na ukázky, které pouze sázely na jeden nesmyslný výjev z filmu za druhým, vše za doprovodu laciných písní. To podstatné ale zůstává beze změny: herci jsou stejně okoukaní jako posledně a nic nenasvědčuje tomu, že by se snad mělo něco změnit k lepšímu.
Na druhou stranu je to dobrá zpráva pro ty, co si předchozí Poledňákové film užili - čeká je prostě nášup osvědčeného receptu ve stejném balení jako posledně. A to není vždy tak málo. (Obzvláště, pokud se na film díváte z komerčního hlediska...)
Líbáš jako ďábel pokračuje ve stopách svého předchůdce a bude další typickou novodobu poledňákovinou, která si svoje publikum najde a nějakou tu korunu vydělá. Když ale vezmeme v potaz mdlé ukázky a trailer a vůbec tvorbu Marie Poledňákové v posledních letech, nutně se musíme ptát, zda tím zmíněným ďáblem není spíše sama paní režisérka.
Snímek Marie Poledňákové Líbáš jako ďábel má v českých kinech premiéru 17. května 2012.
Český trailer filmu Líbáš jako ďábel

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Top 20 ČR: 7. týden
Top 20 ČR: Ženy v běhu jen tak někdo nedoběhne Domácí komedii Ženy v běhu už vidělo přes půl milionu diváků a jde o neotřesitelný fenomén začátku tohoto roku. Její pozici neohrozila ani z dálky nová komedie Léto s gentlemanem. čtěte zde
Vydáno: 19.02.2019 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Úhoři mají nabito 2/10
Recenze: Černá komedie Úhoři mají nabito je zoufale nesoudržná a nevtipná Pět mužů se převléká za policejní zásahové komando a pak šikanuje a fyzicky napadá nic netušící lidi. Nová komedie Vladimíra Michálka a Petra Pýchy postrádá morálku, humor, konzistenci i smysl. čtěte zde
Vydáno: 19.02.2019 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Box office: 7. víkend
Box Office: Alita si vybojovala prvenství Akční sci-fi Alita: Bojový anděl sice ovládlo vrchol zámořského žebříčku tržeb, ale šlo o velmi slabé vítězství. Z ostatních novinek si vedla dobře komedie Isn´t it Romantic. čtěte zde
Vydáno: 18.02.2019 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Oscar 2019: Nejlepší herec v hlavní a vedlejší roli
Oscar 2019: Nejlepší herec v hlavní a vedlejší roli 91. ročník předávání cen Oscarů má v mužských hlavních i vedlejších kategoriích dva velké favority. Jací to jsou? To vám prozradí naše tradiční oscarové analýzy. čtěte zde
Vydáno: 17.02.2019 09:30 v sekci Články | Publicistika
1
Oscar 2019: Nejlepší herečka v hlavní a vedlejší roli
Oscar 2019: Nejlepší herečka v hlavní a vedlejší roli V ženských hereckých kategoriích mají šanci na svého prvního Oscara Glenn Close nebo Lady Gaga v hlavní a Regina King ve vedlejší roli. čtěte zde
Vydáno: 16.02.2019 09:30 v sekci Články | Publicistika
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Kinopremiéry: Nedotknutelná Alita prožívá léto s gentlemanem (13.02.2019 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Kinopremiéry: Žena v běhu na válečné stezce prožívá ticho před bouří (30.01.2019 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Recenze: Motivační komedie Ženy v běhu úspěšně sází na jistotu (29.01.2019 11:00 v Recenze | Premiéry)
- Léto s gentlemanem: romantická komedie v prvním traileru (02.01.2019 21:40 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: V La La Landu je život krásný, protože se tam chodí po strništi bos (28.12.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Doktor Martin: Záhada v Beskydech je tečkou za populárním seriálem (08.12.2018 07:00 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Doktor Martin řeší záhadu Silver Lake a v Beskydech a ocitá se ve spárech ďábla (05.12.2018 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Krysař nakupuje sexy botky, chystá sabotáž a hledá poklad hraběte Chamaré (23.11.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Ten, kdo tě miloval je nesourodý mix kriminálky a rodinné komedie (09.11.2018 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Grinch je svědkem Putinovým, který miloval dívku v pavoučí síti (07.11.2018 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Kinopremiéry: Muži touží po skatech a tváři (19.09.2018 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Prokletý klaun, Oldřich a Božena se za trnkovým keřem ocitají v elektrizující mlze (14.09.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- Karlovy Vary 2018: Křišťálový glóbus získal snímek „Je mi jedno, že se zapíšeme do dějin jako barbaři“ (08.07.2018 14:16 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Šílený Max plánuje invazi do rybárny a přepadení ve vzduchu (25.05.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Nicholas Nickleby míří krotit důchodce do Chicaga (20.04.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Prezident Blaník má čtyřicítku na krku, přichází o iluze a je u konce s dechem (06.04.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
- Český lev 2018: Filmem roku je Bába z ledu (10.03.2018 22:29 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Poslední film Jana Švankmajera Hmyz (26.02.2018 14:30 v Recenze | Premiéry)
- Dabing Street nabírá na síle, sází na skvělé obsazení (27.01.2018 15:30 v Články | Televize)
- TV tipy: První rytíř žije bohémský život s bezva ženskou na krku a poslouchá Whiplash (13.10.2017 07:30 v Radar | TV tipy)

PREMIÉRA TÝDNE   06/2019

Alita: Bojový Anděl
7/10

Akční sci-fi adaptaci japonského komiksu o znovuzrozené dívce s robotickým tělem, která se díky svým bojovým schopnostem stane lovkyní odměn, měl původně natočit James Cameron, nakonec se ale o její realizaci postaral Robert Rodriguez.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2019 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver