Spideyho nepřítel Lizard se představuje na plakátu

Vydáno: 28.03.2012 11:27 - Amaya Tomanová | foto: Falcon

Spider-Man se v rebootu celé filmové série může těšit na obzvláště charismatického protivníka. Podívejte se na plakátu, jak si studio pohrálo s vizáží Rhyse Ifanse v připravovaném blockbusteru Amazing Spider-Man.
Loni byli návštěvníci Comic Conu jedinými šťastlivci, kteří měli možnost udělat si na základě ojedinělého kratičkého promítání alespoň přibližnou představu o tom, jakou podobu ponese záporák Lizard v novém Spider-Manovi. Ti méně šťastní se s ní v uplynulých měsících setkali alespoň na několika málo promo snímcích.
Nyní máme ale také konečně možnost pohlédnout Lizardovi tváří v tvář, a to díky oficiálnímu plakátu. Role Spider-Manova protivníka se zhostil oblíbený britský herec Rhys Ifans (v poslední době zaujal především ve filmu Anonym).
Pavoučí reboot hodlají tvůrci pojmout temněji, realističtěji a - jak jinak - ve 3D. S předchozími snímky nebude mít tato Untold Story téměř nic společného. Ve snímku, jehož premiéra se koná začátkem letošního června, uvidíme kromě Andrewa Garfielda například Emmu Stone, Denise Learyho, Martina Sheena a Sally Field.
Promo plakát s Lizardem najdete ve fotogalerii článku.
Zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY