Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
TV tipy: 2. 3. 2011 - 8. 3. 2011

TV tipy: 2. 3. 2011 - 8. 3. 2011

Vydáno: 02.03.2012 07:20 v sekci Radar | TV tipy - Vratislav Šálek | foto: Twentieth Century Fox

Tím nejlepším, co v aktuálním televizním programu najdete, jsou rozhodně legendární sci-fi Vetřelec a Kubrickův Spartakus. Ani další kousky ale nejsou k zahození, dočkáte se tak třeba i Jamese Bonda nebo Edith Piaf.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Plakát filmu Vetřelec Vetřelec (Alien) (sobota 3. 3. , Prima Family, 01.15 - 03.25)
Těžko říct, co na tomhle geniálním sci-fi hororu vyzdvihnout nejvíc. Ridley Scott tu zkrátka předvedl svou extratřídu a naservíroval divákovi excelentní kousek s brilantně vytvořenou atmosférou strachu a napětí, která je tak hustá, že by se dala krájet, a bez problémů děsí i po více než třiceti letech. Sedlo si tu zkrátka úplně všechno - od perfektního hereckého obsazení (mimo jiné Tom Skerritt, John Hurt, Harry Dean Stanton, Ian Holm a Yaphet Kotto), jemuž pochopitelně vévodí zpočátku záměrně upozaděná Sigourney Weaver, až po bravurní trikovou stránku (po zásluze oceněnou Oscarem), z níž v hlavě utkví nejvíce titulní monstrum z dílny R. H. Geigera. Při sledování v nočních hodinách tak nezapomínejte na to, že ve vesmíru sice nikdo váš křik neslyší, ve vedlejší místnosti ale ano.
Synopse: Posádka kosmické dopravní lodi Nostromo, která míří z obchodních cest zpět na Zemi, je palubním počítačem předčasně probuzena ze spánku. Pasažéři zjišťují, že loď zachytila jakýsi vzdálený signál. Zanedlouho přistanou na pusté planetě, odkud signál pochází, a objeví havarované kosmické plavidlo, v němž najdou podivnou líheň se spoustou velkých vajec. Při zkoumání jednoho z nich se náhle vylíhne zvláštní tvor a přisaje se jednomu členovi posádky na obličej. Jakékoli pokusy zbavit se ho jsou marné, a tak se výprava, jež poruší bezpečnostní předpisy, vrací i se záhadným tvorem na palubu lodi. Ten po pár hodinách zmizí, ale pak se stane cosi úděsného. Při společné večeři se z rozervaného hrudníku postiženého muže vyklube mimozemský organismus a ztratí se neznámo kam. Začíná boj o přežití.
Zajímavost: Během prvních šesti minut filmu neuslyšíme žádný dialog.
Originální trailer filmu Vetřelec

Plakát filmu Sám doma Sám doma (Home Alone) (sobota 3. 3., Prima Family, 14.15 - 16.25)
U nás dnes už takřka kultovní film, který zná snad každý. Suverénně nejlepší režijní počin mistra rodinné zábavy Chrise Columbuse je roztomilý takovým způsobem, že ho nelze nemít rád. Hodně situací je tu přitažených za vlasy a vlastně nemožných, to ale při sledování vadí jen málokomu. Nemalou zásluhu na výsledku má rozhodně i Macaulay Culkin jako malý Kevin, pro něhož se role ale zároveň stala prokletím. To, co provádí dvojici zločinců, z níž jeden má překvapivě tvář tehdy zanedlouho oscarového Joea Pesciho, je zkrátka vynalézavé a působivé. A i když je snímek svým častým opakováním už trošku otravný, věřím, že se najdou lidé, kteří si ho nenechají ujít ani tentokrát. O to víc, když o Vánocích chyběl.
Synopse: "Mám pocit, že jsme doma nechali něco důležitého," sdělí paní McCallister (Catherine O'Hara) manželovi (John Heard) na palubě letadla směřujícího přes Atlantik do Paříže. To ještě netuší, že to, co doma zapomněli, je nejmladší člen jejich početné rodiny, Kevin (Macaulay Culkin). Tak začíná nejúspěšnější film roku 1990, vánoční komedie o zapomenutém synkovi a dvou nešikovných lupičích. Kevin vůbec nepropadne panice, právě naopak. Konečně může dělat všechno to, co jinak nemůže - jezdit po koberci na kolečkových bruslích, přejídat se zmrzlinou, dívat se na nepřístupné filmy. Jeho štěstí však netrvá dlouho. Objeví se totiž dva zlodějíčkové (Joe Pesci a Daniel Stern), kteří si na dům McCallisterových dělají zálusk. Ani tentokrát však Kevin neztratí rozvahu a pořádně s lupiči zacvičí. Promění totiž dům v hotovou smrtonosnou past.
Zajímavost: Film je zapsán i do Guinessovy knihy rekordů jako nejvýdělečnější komedie všech dob. Celkem vydělal závratných 533 milionů dolarů.
Originální trailer filmu Sám doma

Plakát filmu Hellboy 2: Zlatá armáda Hellboy 2: Zlatá armáda (Hellboy 2: The Golden Army) (sobota 3. 3., Prima Family, 21.10 - 23.35)
Poměrně slušné pokračování úspěšné jedničky sází spíše na jistotu, což může někomu vadit. Příjemný a osvěžující černý humor tentokráte ustoupil akci a romantice, která přece jen muži s kamennou rukou tak úplně nesedí. Režírující Guillermo del Toro si opět pohlídal vizuální stránku a efekty (masky se dokonce dočkaly oscarové nominace), navíc ještě představil spoustu bizarních a prapodivných postaviček, které ale někdy bohužel proměnil v karikatury. Celkově jde ale o důstojného následovníka ryze upřímného filmu, v němž hraje prim zejména Ron Perlman, který si titulní roli užívá a dává znát, že se v ní našel. Veskrze pozitivní záležitost.
Synopse: Nejproblematičtějšího zaměstnance přísně tajného Úřadu pro paranormální výzkum a obranu (Ron Perlman) tentokrát čeká opravdu náročný úkol. Syn vládce podsvětí, princ Nuada (Luke Goss), totiž porušil křehké příměří, které panovalo mezi lidmi a jeho říší, čímž nastartoval příslovečné peklo na Zemi. A má být ještě hůř - Nuada se snaží zkompletovat sbírku artefaktů, jež mu mají pomoci oživit Zlatou armádu, nezničitelná monstra, která za pár minut udělají z lidstva ohrožený druh. Aby toho nebylo málo, Hellboye rozptyluje i lehce italská domácnost, kterou má se svou Liz (Selma Blair). Tváří v tvář ohrožení světa musí jít rodina stranou, a tak se zaměstnanci nejtajnějšího ze všech tajných úřadů vypraví do tábora nepřítele, aby zastavili Zlo, ještě než se stačí vyvalit na Zem.
Zajímavost: Reportérka, která dělá rozhovor s Hellboyem před aukčním domem, je dcera Rona Perlmana Blake.
Originální trailer filmu Hellboy 2: Zlatá armáda

Plakát filmu V údolí Elah V údolí Elah (In the Valley of Elah) (sobota 3. 3., ČT1, 21.50 - 23.50)
Hodně osobní film, který Paul Haggis natočil okamžitě po zisku Oscara. Tentokráte se nesnaží "šokovat" propletencem několika silných příběhů, ale klade důraz na jediný osud ztraceného synka, který zmizel kdesi v Iráku. Filmu škodí hodně pomalé tempo, lehce přetažená stopáž a někteří nevyužití herci (Susan Sarandon nebo Josh Brolin), pokud mu ale přijdete na chuť, vaše hodnocení bude spíše kladné. Možná, že s pětiletým odstupem a změnou americké politiky už jsme schopni tento náročnější kousek více docenit. Máte-li navíc na válku podobný názor jako většina obyvatel této planety, jeho pointa je přesně pro vás, neboť poslední záběr je obrovský vztyčený prostředník tehdejšímu prezidentu Bushovi. Další důkaz, že Haggis je schopný a osobitý tvůrce, jenž se nebojí říci svůj názor.
Synopse: Vojenský veterán Hank Deerfield (Tommy Lee Jones) se snaží spojit se svým synem, který by měl být zpátky na základně po návratu z mise v Iráku. Dozvídá se však, že zmizel a nikdo netuší, kde by mohl být. S tím se ale Hank nechce smířit, a proto sám pátrá po synovi. Čeká jej však poznání, o které možná ani nestál.
Zajímavost: Snímek, který byl inspirován skutečnými událostmi zaznamenanými v reportážním článku magazínu Playboy, byl natočen za pouhých dvaačtyřicet dní.
Český trailer filmu V údolí Elah

Plakát filmu Zítřek nikdy neumírá Zítřek nikdy neumírá (Tomorrow Never Dies) (sobota 3. 3., Nova, 22.05 - 00.30)
Pro mě osobně nejslabší bondovka s Piercem Brosnanem doplácí zejména na to, že podlehla tlaku doby a proměnila se v zaměnitelný a rutinní akční film, kterých se v devadesátých letech točilo dost a dost. Ústřední představitel tu sice je v nejlepší formě, tvůrci v čele s režisérem Rogerem Spottiswoodem toho ale nikterak zvlášť nevyužívají. Scenáristé navíc udělali ne úplně šťastný krok, když nepřemožitelnému agentovi vymysleli partnerku s tváří Michelle Yeoh, která ho mnohdy převyšuje a zastiňuje. Na druhou stranu akce je zvládnutá na výbornou a minimálně dvě scény si zapamatujete, takže z tohoto hlediska je vše v pořádku. Úplně špatný není ani záporák Jonathan Pryce, pro kterého taktéž platí to, že ani potenciál jeho postavy není zcela využit. Pořád jde ale o slušný snímek, ke kterému budou zásadní výhrady mít jen pravověrní "bondologové".
Synopse: Když se bezohledný mediální magnát (Jonathan Pryce) pokouší destabilizovat světovou ekonomiku přípravou střetu dvou velmocí, jen aby zvýšil zisk svého podniku, musí zasáhnout Bond (Pierce Brosnan) a zabránit rozpoutání třetí světové války!
Zajímavost: Teri Hatcher, jež ve filmu ztělesňuje bývalou milenku Jamese Bonda, vzala roli jen kvůli svému manželovi. Ten si totiž celý život přál mít doma bondgirl.
Originální trailer filmu Zítřek nikdy neumírá

Plakát filmu Lepší svět Lepší svět (Haevnen) (neděle 4. 3., ČT2, 21.50 - 23.45)
Držitel Oscara za nejlepší cizojazyčný film pochází z dílny dánské režisérky Susanne Bier a je typicky severským dramatem s netradičním koncem. Snímek vyniká hlavně řemeslnou stránkou, v níž zaujme zejména fantastická kamera a netradiční využití africké krajiny, která slouží jako zrcadlo duševních stavů postav. Potěší také vynikající herecké výkony všech zúčastněných. Vadou na kráse je ale kýčovitý a až literární konec, z něhož víc než co jiného vyčnívá snaha rozehraný příběh jakkoli zakončit. Diskutabilní může být také délka, která sice dosahuje nikterak závratných dvou hodin, ale v mnoha scénách se nic moc neděje a děj stojí na místě. Milovníci evropské kinematografie by však měli být spokojeni.
Synopse: Film vypráví příběh dvou rodin, jejichž osudy se náhodně spojí skrze přátelství dvou dospívajících synů. Elias, jehož otec pracuje jako doktor v Africe a prožívá právě manželskou krizi, je šikanován ve škole, zatímco Christian, který se rozhodne ho bránit, se do města přistěhoval s otcem po nedávné smrti matky. Film řeší zdánlivě jasné etické otázky po smyslu pomsty a násilí s ní spojeným. To vše na pozadí skutečných světových konfliktů, kterým čelíme a které reprezentuje právě postava dánského lékaře v Africe. Film není samoúčelnou plejádou dramatických situací, jak je známe z mnoha evropských filmů současnosti, ale pohledem do života dvou generací lidí, jimž se představa lepšího světa znenadání začíná vzdalovat.
Zajímavost: Kromě Oscara obdržel snímek i Zlatý glóbus ve stejné kategorii a režisérka sama získala v Evropských filmových cenách ocenění za nejlepší režii.
Originální trailer filmu Lepší svět

Plakát filmu Dokonalý svět Dokonalý svět (A Perfect World) (neděle 4. 3., Nova, 22.40 - 01.10)
Parádní počin Clinta Eastwooda, v němž se tehdy sešli dva poslední držitelé režijních Oscarů (titulní roli tu vytvořil Kevin Costner). Snímek, na něhož se ve filmografii legendárního tvůrce neprávem zapomíná, je typicky eastwoodovský a potěší všechny jeho fandy. Hluboký příběh o chlapci, který ve svém únosci nalezl nikdy nepoznaného otce, se dotkne snad každého, přitom se nikomu nepodbízí. Obě hlavní hvězdy tu byly na absolutním vrcholu a je to znát. Perfektně obsadit se navíc povedla klíčová dětská role, jejíž představitel T. J. Lowther se jí chopil naprosto bravurně a uvěřitelně a mnohem slavnějším kolegům je více než vyrovnaným partnerem. Takřka dokonalý film sráží jen delší stopáž a pro někoho také nezvyklá role samotného režiséra. Vyvrcholení ale dá na vše zapomenout a emocionálně pohne i s těmi největšími cyniky.
Synopse: Dva prchající vězňové jsou při přepadení rodinného domku vyrušeni ozbrojeným sousedem a v nouzi s sebou vezmou osmiletého Filipa (T. J. Lowther) jako rukojmí. Nečekaný výlet se chlapci začne líbit - honičky v kradených autech, skrývání se před komicky neschopnými pronásledovateli (Clint Eastwood, Laura Dern)... Až do chvíle, kdy jeden z vězňů, primitiv a surovec, začne ohrožovat jeho život. Sympatickému Butchovi (Kevin Costner) nezbývá, než "kolegu" zlikvidovat. A pak už jedou jen dva - a mezi vězněm a jeho dobrovolným rukojmím vzniká silné pouto přátelství...
Zajímavost: První film Clinta Eastwooda od roku 1969, kdy nebyl nejlépe placeným člověkem na place. Tím byl pochopitelně Costner, který ho také přesvědčil o tom, aby si ve snímku i zahrál.
Originální trailer filmu Dokonalý svět

Plakát filmu Spartakus Spartakus (Spartacus) (pondělí 5. 3., ČT2, 21.00 - 00.00)
Snímek, kterým začalo hvězdné a zlaté období geniálního Stanleyho Kubricka, nepatří k těm zrovna nejznámějším a nejreprízovanějším, o to více si ale zaslouží diváckou pozornost. Praotec všech historických velkofilmů neoplývá typickými režisérovými poznávacími znaky, neboť ho snad jako jediný v celé kariéře dělal na zakázku, to mu ale nic neubírá na zajímavosti a atraktivnosti. Z dnešního pohledu se příběh otroka bojujícího za svobodu jeví možná naivně a pateticky a leckoho odradí tříhodinová délka, jde nicméně o perfektní ukázku režijního řemesla. Kirk Douglas v hlavní roli oplývá silným charismatem a nelze mu nefandit, k tomu ho doplňují taková jména jako Laurence Olivier, Jean Simmons nebo Peter Ustinov, který dokonce za svou kreaci získal Oscara. Cenu akademie si tvůrci odnesli také za kameru, výpravu a kostýmy, pouze u nominace zůstalo u hudby a střihu. V očích dnešního diváka tak snímek sráží pouze to, že není tak osobitý a hluboký jako pozdější režisérova díla. Každopádně jde ale o velkou filmovou lahůdku.
Synopse: Rebelský Spartakus (Kirk Douglas), narozený a vychovaný jako otrok, je prodán trenérovi gladiátorů Batiatusovi (Peter Ustinov) a musí pro něj bojovat v římské aréně. Jednou se ale vzbouří, otočí proti svým pánům a i s družinou dalších gladiátorů prochází městy a hledá svobodu. Jeho armáda je stále silnější a postupně se přesouvá až na jih Itálie, kde chce překročit moře a vrátit se domů.
Zajímavost: Kubrick nebyl po celou dobu natáčení spokojen s prací kameramana Russella Mettyho, proto hodně scén natočil osobně. Paradoxně právě kamera byla posléze oceněna Oscarem.
Originální trailer filmu Spartakus

Plakát filmu Králové ro(c)ku Králové ro(c)ku (Tenacious D: The Pick of Destiny) (středa 7. 3., Nova Cinema, 21.50 - 23.45 / 01.15 - 06.00)
Poměrně zajímavá a zábavná komedie s Jackem Blackem. Toto sousloví stačí k tomu, aby jedni byli nadšeni a druzí znechuceni. Pokud patříte do první skupiny, dostanete přesně to, co očekáváte. Je vám tedy jasné, že uvidíte hromady gagů, vtipných obličejů a solidních hlášek a typicky blackovských manýr. Jelikož jde o hudební komedii, užijete si navíc parádních rockových vypalovaček, které ve slabších chvílích drží snímek nad vodou. Když dojde na ryzí dialogy, je zábava o stupeň horší, což ale spolehlivě vynahradí již zmiňovaná hudební složka. Potěší také nabušené finále a pár vynikajících roliček známých hvězd. Tohle zkrátka není film pro každého, padne-li vám ale do noty a nálady, pobavíte se královsky.
Synopse: Onoho osudného dne se ve Venice Beach setkali JB (Jack Black) a KG (Kyle Gass) a uvědomili si, že spojením svých geniálních talentů se zapíší do historie. Když se okamžitý úspěch záhadně nedostaví, rozhodnou se ukrást legendární "Trsátko osudu”, které udělá rockovou legendu i z toho nejhoršího brnkala. Jejich výprava, střety se zákonem, ženami i sněžným mužem "vás rozesmějí tak, až vás bude všechno bolet" (Guy Farris, KXTV-TV, ABC).
Zajímavost: Roli Satana si zahrál bubeník Nirvany Dave Grohl, který je dnes frontmanem skupiny Foo Fighters, a jeho nalíčení na ni trvalo sedm hodin.
Originální trailer filmu Králové ro(c)ku

Plakát filmu Edith Piaf Edith Piaf (La Mome) (středa 7. 3., ČT2, 22.15 - 00.30)
Překvapivě vynikajícího životopisu legendy francouzského šansonu se chopil německý režisér Olivier Dahan a předčil veškerá očekávání. Sice nepřehledně a zbytečně přeskakuje v časových rovinách a možná se pohnutými životními osudy charismatické umělkyně zabývá až příliš povrchně, dokázal ale vyždímat tolik emocí, že prakticky všechny nedokonalosti zakryl. Audiovizuálně jde o naprostou špičku, neboť špína zaplivaných pařížských uliček a přepych tehdejší Ameriky se povedlo bez problémů přenést i na diváka, o hudební složce se samozřejmě nemá cenu bavit. Všemu kraluje fantastická a po právu oscarová (a vzhledem k české koprodukci také Českým lvem oceněná) Marion Cotillard, která se zkrátka stala Edith Piaf. Bonusem pro našince může být poznávání tuzemských lokací a hledání českých herců. Jak už to tak u životopisných snímků bývá, přehnaná délka je na škodu i tady. Celkový zážitek by pak dost možná mohl zkazit i dabing. Jinak jde ale o výborný kousek.
Synopse: Narodila se na chodníku, vyrůstala v nevěstinci, vydělávala si pouličním zpěvem... přesto se z ní stala světoznámá hvězda první velikosti. Život Edith Piaf (vlastním jménem Edith Giovanna Gassion) byl bojem o hudbu, přežití a lásku. Její magický hlas, vášeň a přátelství s hvězdami její doby ji od dětství v chudobě přivedlo k obdivu celého světa. Žila vždy naplno a "ničeho nelitovala..." . Díky své neuvěřitelně silné vůli a neobyčejnému nadání se vypořádala s tragickým osudem a její sen z dětství se stal skutečností.
Zajímavost: Marion Cotillard si holila své obočí, které bylo později dokresleno tužkou, aby se víc podobala svému předobrazu a lépe se vžila do role.
Originální trailer filmu Edith Piaf


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
TV tipy: 19. 4. 2024 - 25. 4. 2024
TV tipy: Kdo klepe na dveře krále Staten Islandu Televizní nabídka končícího dubna je poměrně skromná, nicméně nabídne hned několik atraktivních premiér. Z nedávných počinů zaujme psychologické drama Střípky, uveden ale bude i malinko zapomenutý debut Martina Scorseseho.... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 16. týden
Kinopremiéry: Abigail s Dalím přežili občanskou válku a vyrážejí na dovolenou s Broučkem Ačkoli v tomto týdnu obohatí nabídky kin hned desítka filmů, jednoznačný hit mezi ní zcela chybí. Asi největší komerční potenciál skrývá česká komedie Dovolená s Broučkem, startuje ovšem i novinka Alexe Garlanda Občanská... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 15. týden
Top 20 ČR: Do kina se moc nechodí S přibývajícími teplými dny se kinosály vylidňují. Ani několik přitažlivých novinek včetně nových Krotitelů duchů na tom nic nezměnilo. čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 15. víkend
Box office: V USA vypukla Občanská válka U pokladen kin se prosadilo dystopické akční drama Občanská válka o rozdělené Americe v blízké budoucnosti, kde hrají manželé Kirsten Dunst a Jesse Plemons. čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Tady Havel, slyšíte mě? 6/10
Recenze: Dokument Tady Havel, slyšíte mě? vykresluje Václava Havla jako člověka mnoha paradoxů Dokument Petra Jančárka se zaměřuje na poslední tři roky v životě bývalého prezidenta Václava Havla. Jeho část je věnovaná i natáčení jeho filmového režijního debutu s názvem Odcházení. čtěte zde
Vydáno: 13.04.2024 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Veselé Vánoce přeje Filmserver (24.12.2023 07:30 v Novinky | Zprávy)
- Téma: Nejlepší americké filmy 80. let (26.11.2023 10:30 v Články | Žebříčky)
- Téma: Ridley Scott je stále bez Oscara (28.05.2023 10:30 v Články | Publicistika)
- Stroj času: Původní Kráčející skála slaví 50 let (01.04.2023 10:30 v Recenze | Stroj času)
- Recenze: Šílená noc - cynická a brutální vánoční podívaná, v níž budete idylu hledat marně (10.12.2022 10:30 v Recenze | Premiéry)
- Téma: 10+1 zahraničních vánočních klasik, které musíte do Vánoc vidět (04.12.2022 12:30 v Články | Publicistika)
- Fede Alvarez natočí nového Vetřelce (05.03.2022 18:30 v Novinky | Zprávy)
- Zemřel Alan Ladd jr. (03.03.2022 14:46 v Novinky | Zprávy)
- Téma: Ve stínu nejslavnější role: Jennifer Grey (bejby z Hříšného tance) (12.02.2022 10:30 v Články | Publicistika)
- Stroj času: Pavučina snů - film, který nikoho nepotěšil (30.01.2022 10:30 v Recenze | Stroj času)
- R.I.P.: Hvězdy, které nás v roce 2021 opustily (22.12.2021 16:00 v Novinky | Zprávy)
- Téma: Ve stínu nejslavnější role: Macaulay Culkin (27.11.2021 10:30 v Články | Publicistika)
- Ridley Scott připravuje Vetřelce i Blade Runnera (23.11.2021 10:09 v Novinky | Zprávy)
- Trailer: Home Sweet Home Alone (13.10.2021 10:00 v Novinky | Trailery)
- Zemřel Bradley James Allan (09.08.2021 11:00 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Annette je nevšedním muzikálem s hudbou Sparks, kterému sráží hlavu přemrštěná stopáž (13.07.2021 15:00 v Recenze | Premiéry)
- Zemřel herec Yaphet Kotto (16.03.2021 15:08 v Novinky | Zprávy)
- Top 10: Zahraniční film (27.02.2021 09:30 v Články | Publicistika)
- Box office: Wonder Woman zůstává na vrcholu (11.01.2021 07:30 v Komentáře | Box office)
- Box office: Wonder Woman si udržela prvenství (04.01.2021 07:30 v Komentáře | Box office)

PREMIÉRA TÝDNE   14/2024

Opičí muž
7/10

Britský herec Dev Patel, který před lety zazářil v Milionáři z chatrče, po dlouhém snažení konečně představil svůj vysněný režijní debut. S ním složil poctu bollywoodu i oblíbeným akčním filmům a neopomněl ani indickou kulturu.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu