Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
DVD tipy: 4. týden

DVD tipy: 4. týden

Vydáno: 22.01.2012 23:00 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Zbyněk Slívka | foto: Warner Independent Pictures

Novoroční nabídka DVD se po vánoční pauze definitivně vrátila do zajetých kolejí a kromě mysteriózního trháku Super 8 si rozhodně nenechte ujít politické drama Dobrou noc a hodně štěstí, nebo první sérii mafiánské ságy Impérium - Mafie v Atlantic City.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
DVD obal filmu Super 8 Super 8 (Magic Box)
J.J. Abrams(Star Trek) nás více než rok napínal téměř k prasknutí. Možná i proto se na jeho "rodinný" blockbuster snesla vlna kritiky. Výsledek určitě mohl být odvážnější, nicméně i přesto jde o vytříbenou audiovizuální podívanou, která nesází prvoplánově na efekt a pobaví zejména příběhem.
Synopse: Skupina mladých kluků se při experimentování se svou "super osmičkou" stane svědky vykolejení vlakové soupravy, během které unikne z vlakové soupravy tvor, který určitě nepochází z naší planety. Armáda je nečekaně rychle na místě nehody a to znamená, že něco není v pořádku. Chlapce ale ani tyto okolnosti neodradí od záměru natočit svůj film a jako kulisy jim poslouží jejich rodné městečko, které se vypořádává s přítomností mimozemské bytosti.
Bonusy:
  • Komentář J. J. Abramse, Bryana Burka a Larryho Fonga,
  • Super 8: Sen v pozadí,
  • Návštěvník žije.
  • 
Zvuk: česky DD 5.1, maďarsky DD 5.1, anglicky DD 5.1, polsky DD 5.1
    
Titulky: české, anglické, arabské, bulharské, bulharské, estonské, hebrejské, chorvatské, islandské, komentář, litevské, lotyšské, maďarské, polské, portugalské, řecké, slovenské, slovinské, srbské
    Doporučená cena: 399 Kč. V obchodech od 25. ledna 2012.

    DVD obal filmu Dobrou noc a hodně štěstí Dobrou noc a hodně štěstí (Good Night, And Good Luck.) (Magic Box)
    George Clooney je výjimečně nadaný klučina, a to nejen na poli hereckém, ale také na bojišti režisérském. Dobrou noc a hodně štěstí je jeho v pořadí druhým režijním počinem a za titěrných 7 miliónů natočil a zároveň napsal (ve spolupráci s parťákem Heslovem) inteligentní politické drama, které navíc opatřil černobílým kabátkem a opět nadstandardní hereckou sestavou. Jen houšť.
    Synopse: Komentátor zpravodajství stanice CBS Edward Murrow (David Strathairn) versus senátor Joseph McCarthy. Senátor McCarthy stál v 50. letech v Americe v čele senátního výboru zaměřeného na stíhání občanů podezřelých ze spolupráce s komunisty. Práce výboru se nedala popsat jinak než jako hon na čarodějnice a mnoha lidem zničila život a kariéru. A právě Edward Murrow ve svých živých komentářích přímo konfrontoval s těmito skutečnostmi McCarthyho a velkou měrou se zasloužil o to, že se podařilo pronásledování zastavit. Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: česky DD 5.1, anglicky DD 2.0,
    
Titulky:české
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. ledna 2012.

    DVD obal filmu Melodie mého srdce Melodie mého srdce (August Rush) (Magic Box)
    Místy velmi dojemná moderní pohádka Irské naděje Kirsten Sheridan (hádejte, čí je to dcera ;-)) s odzbrojujícím Freddiem Highmorem (Hledání Země Nezemě). Snímek není emocionálně silný jenom díky jeho bezbrannému kukuči, ale boduje hlavně na poli zvolené hudby (Zimmer & Mancina) a ve prospěch happy endu vygradovaného scénáře.
    Synopse: Setkání Lyly (Keri Russell) a Louise (Jonathan Rhys Meyers) v New Yorku končí pro oba nezapomenutelnou nocí. Tím je ovšem láska mladých milenců u konce. Lyla si z vášnivého večera odnáší těhotenství, ale její otec je zásadně proti a po nehodě Lyly situaci zneužije a dá předčasně narozeného chlapce k adopci. Dceři pak po probuzení sdělí, že dítě nehodu nepřežilo. Chlapec je umístěn do místního sirotčince, kde pod jménem Evan (Freddie Highmore) vyrůstá a postupně začíná cítit čím dál více neústupnou touhu najít rodiče. Již během života v sirotčinci začíná vnímat zvuky okolo sebe jako symfonii a po útěku se v něm probudí hudební genialita v plném rozsahu. I díky Evanovu talentu se nakonec roztočí ozubená kola osudu směrem, který dá třem životům opět smysl.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: česky DD 5.1, anglicky DD 2.0
    
Titulky:české
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. ledna 2012.

    DVD obal filmu Neklid Neklid (Restless) (Bontonfilm)
    Od prvních minut velice podmanivý film, jehož nosnými pilíři je ústřední talentované herecké duo Hopper - Wasikowska. Režisér Gus Van Sant si jako ostřílený mazák pohrává s atmosférou, a i když jsou oba jeho hrdinové pronásledováni nepřízní osudu, v průběhu jejich dialogů se na vás přenese nálada, která je završena spokojeným úsměvem.
    Synopse: Mladík Enoch (Henry Hopper) navštěvuje cizí pohřby a na jednom z nich se seznámí s půvabnou Annabel (Mia Wasikowska). Postupem času se do sebe zamilují a odhalí si těžké pravdy, které ovlivnily, nebo teprve ovlivní jejich životy... a to navždy.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: český 5.1, anglický 5.1, maďarský 5.1, polský 5.1 VO
    
Titulky: české, slovenské, anglické, maďarské, polské, arabské, řecké, hebrejské, hindské, islandské, portugalské, rumunské, turecké
    Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 25. ledna 2012.

    DVD obal filmu Impérium - Mafie v Atlantic City Impérium - Mafie v Atlantic City 1. série 5DVD (Boardwalk Empire Season 1) (Magic Box)
    Pozice HBO na poli televizních sérií, které mnohdy smazávají hranici mezi televizní a filmovou produkcí, je neoddiskutovatelná. Impérium se ihned první sezónou zařadilo mezi současnou seriálovou elitu, a pokud vám doma nad krbem visí portrét Al Caponeho, popřípadě Roberta De Nira, nemůžete si v lednu udělat větší radost.
    Synopse: Máme rok 1920 a Enoch "Nucky" Thompson (Steve Buscemi) pomalu zaujímá svou pozici na prohibiční šachovnici. Jeho dvě tváře, spořádaného politika a úspěšného pašeráka, si navzájem nepřekážejí a situace, kdy je potřeba uspokojit poptávku od alkoholu odříznutých Američanů, tomu jen nahrává. I Nucky ale brzy zjistí, že v boji o moc pravidla neexistují, což pocítí nejen od svých rivalů.
    Bonusy:
  • Natáčení Impéria – Mafie v Atlantic City - tento jedinečný pohled do zákulisí natáčení Impéria - Mafie v Atlantic City vám nabídne rozhovory s herci i filmovým štábem ,
  • Vznik Impéria – Mafie v Atlantic City - podívejte se, jak vznikl snímek, který znovu oživil dobu prohibice v Atlantic City,
  • Cesta soukromého klubu - s herci Impéria – Mafie v Atlantic City projdete cestu zasvěcenců, kteří během prohibice prosluli provozováním soukromých klubů v Chicagu a New Yorku,
  • Seznam postav - podívejte se na vývoj hlavních postav Impéria – Mafie v Atlantic City v tomto komplexním průvodci,
  • Atlantic City: Původní Sin City - při sledování 30-ti minutového dokumentu poznáte kulturu a klima Atlantic City v průběhu dvacátých let,
  • Audio komentáře - 6 zvukových komentářů s herci a filmovým štábem včetně Terence Wintera, Steva Buscemiho, Michaela Kennetha Williamse, Michaela Shannona a dalších.
  • 
Zvuk: česky DD 2.0, anglicky DD 5.1, maďarsky DD 2.0, polsky DD 2.0, kastilsky DD 5.1, francouzsky DD 5.1
    
Titulky: české, kastilské, anglické pro neslyšící, české, dánské, finské, francouzské, hebrejské, holandské, chorvatské, maďarské, norské, polské, portugalské, rumunské, řecké, slovinské, švédské, turecké
    Doporučená cena: 899 Kč. V obchodech od 25. ledna 2012.

    DVD obal filmu Chirurgové - 6. série 6DVD (Grey's Anatomy) (Magic Box)
    Ani šestá série neznamená pro Chirurgy kvalitativní pokles. Pro fanoušky seriálu absolutní povinnost, pro neználky podnět seznámit se koupí první série.
    Synopse: Meredith (Ellen Pompeo), Derek (Patrick Dempsey), Izzie (Katherine Heigl), Cristina (Sandra Oh) a další oblíbené postavy v důsledku fúze s konkurenční nemocnicí Mercy West svádějí tuhé boje s nově příchozími lékaři a jejich domovská Seattle Grace se díky tomu stává nebezpečným bitevním polem.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: česky DD 2.0, anglicky DD 5.1
    
Titulky: české, anglické, slovenské
    Doporučená cena: 899 Kč. V obchodech od 25. ledna 2012.

    DVD obal filmu Africké kočky: Království odvahy Africké kočky: Království odvahy (African Cats: Kingdom of Courage) (Magic Box)
    Čistokrevná glorifikace africké divočiny pro celou rodinu s vypravěčem Samuelem L.Jacksonem. Pořádná telka s minimálně metr a půl velkou uhlopříčkou zážitek jen umocní.
    Synopse: Přírodovědný dokument zaměřený na dechberoucí dobrodružství dvou rodů a výchovu mláďat v nespoutané africké divočině.
    Bonusy:
  • Disney & příroda,
  • Zachraňme savanu.
  • 
Zvuk: český 5.1, anglický 5.1
    
Titulky: české, anglické, slovenské
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. ledna 2012.

    DVD obal filmu Muži v naději Muži v naději (Bontonfilm)
    Již pátý celovečerák diváky oblíbeného Jiřího Vejdělka s Bolkem Polívkou a Jiřím Macháčkem v hlavních rolích.
    Synopse: Rudolf (Bolek Polívka) a Ondřej (Jiří Macháček), tchán a zeť, mají výrazně jiný pohled na téma, jak si pěstovat láskou a vášní nabitý vztah. Rudolf ve svých šedesáti překypuje elánem a nejde mu do hlavy naivita, se kterou Ondřej své manželství postupně ubíjí. Rozhodne se proto, že Ondřejovi pomůže a jeho dcera si nebude muset hledat náhradníka.
    Bonusy:
  • teaser,
  • trailer,
  • fotky.
  • 
Zvuk: český 5.1
    
Titulky:české pro neslyšící
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. ledna 2012.

    DVD obal filmu Rytíři nebes Rytíři nebes (Flyboys) (Magic Box)
    Rytíři nebes (rozpočet 60 miliónů) si na sebe sice vydělat nedokázali, navzdory tomu však jde o slušnou akční zábavu a zejména letecké souboje stojí za to.
    Synopse: Snímek líčí dobrodružství legendární Lafayettovy eskadry tvořené americkými stíhacími piloty, kteří se dobrovolně přihlásili na francouzskou frontu. Blaine (James Franco), Reed (Martin Henderson) a další mladí Američané se s entuziasmem sobě vlastním vydávají zažít velká dobrodružství v kokpitu svých letadel, namísto toho přicházejí zpočátku naivní mladíci na smysl pravého přátelství, lásky a pochopí, v čem tkví ty pravé hodnoty.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: česky DD 5.1, anglicky DD 5.1
    
Titulky:české
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. ledna 2012.

    DVD obal filmu Noc žraloka 3D Noc žraloka 3D (Shark Night) (Bontonfilm)
    Jsou filmy, po jejichž zhlédnutí jste nabití energii, myšlenkami, emocemi. Na druhé straně barikády čekají paskvily, které jsou od základu hloupé a nijak vás neobohatí. Při závěrečných titulcích Noci žraloka 3D si řeknete, jak je možné, že David R. Ellis zaznamenal během necelých deseti let tak strmý kvalitativní pád.
    Synopse: Skupina mladých a krásných vysokoškoláků se rozhodne, že si užijí parádní víkend na malebném ostrůvku uprostřed jezera se slanou vodou. A protože se v oné slané vodě moc divoce čvachtali, přilákali několik lidožravých a krvelačných žraloků, kteří pro ně společně s místními burany znamenají zásadní ohrožení pohodového víkendu.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: český 5.1, anglický 5.1
    
Titulky: české, anglické
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 25. ledna 2012.

    Chcete vědět, jaké další DVD dorazí do tuzemských obchodů? Podívejte se na kompletní seznam chystaných titulů v našem DVD kalendáři.

    ANKETA

    Na který DVD titul se nejvíce těšíte ve 4. týdnu roku 2012?













    Podívat se na výsledky



    NÁZORY

    Vložit názor

    Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

    Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

    Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
    Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    TV tipy: 19. 4. 2024 - 25. 4. 2024
    TV tipy: Kdo klepe na dveře krále Staten Islandu Televizní nabídka končícího dubna je poměrně skromná, nicméně nabídne hned několik atraktivních premiér. Z nedávných počinů zaujme psychologické drama Střípky, uveden ale bude i malinko zapomenutý debut Martina Scorseseho.... čtěte zde
    Vydáno: 19.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
    0
    Kinopremiéry: 16. týden
    Kinopremiéry: Abigail s Dalím přežili občanskou válku a vyrážejí na dovolenou s Broučkem Ačkoli v tomto týdnu obohatí nabídky kin hned desítka filmů, jednoznačný hit mezi ní zcela chybí. Asi největší komerční potenciál skrývá česká komedie Dovolená s Broučkem, startuje ovšem i novinka Alexe Garlanda Občanská... čtěte zde
    Vydáno: 17.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
    0
    Top 20 ČR: 15. týden
    Top 20 ČR: Do kina se moc nechodí S přibývajícími teplými dny se kinosály vylidňují. Ani několik přitažlivých novinek včetně nových Krotitelů duchů na tom nic nezměnilo. čtěte zde
    Vydáno: 16.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
    0
    Box office: 15. víkend
    Box office: V USA vypukla Občanská válka U pokladen kin se prosadilo dystopické akční drama Občanská válka o rozdělené Americe v blízké budoucnosti, kde hrají manželé Kirsten Dunst a Jesse Plemons. čtěte zde
    Vydáno: 15.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
    0
    Tady Havel, slyšíte mě? 6/10
    Recenze: Dokument Tady Havel, slyšíte mě? vykresluje Václava Havla jako člověka mnoha paradoxů Dokument Petra Jančárka se zaměřuje na poslední tři roky v životě bývalého prezidenta Václava Havla. Jeho část je věnovaná i natáčení jeho filmového režijního debutu s názvem Odcházení. čtěte zde
    Vydáno: 13.04.2024 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
    0
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Herci, kteří si zničili kariéru (06.10.2022 10:00 v Novinky | Zprávy)
    - Téma: Ve stínu nejslavnější role: Jennifer Grey (bejby z Hříšného tance) (12.02.2022 10:30 v Články | Publicistika)
    - Sylvester Stallone bude mafiánem v Kansas City (07.12.2021 15:30 v Novinky | Zprávy)
    - Top 10: Nejlepší kameramani pracující v současném Hollywoodu (19.01.2019 18:30 v Články | Publicistika)
    - Téma: Zlatý glóbus část 2: 1981-2017 (16.12.2018 12:00 v Články | Publicistika)
    - TV tipy: Anděl Páně bojuje ve válce Jihu proti Severu o srdce Popelky a Evity (22.12.2017 07:30 v Radar | TV tipy)
    - Kevin Hart vede nominace People’s Choice Awards (16.11.2016 10:21 v Novinky | Zprávy)
    - Blu-ray recenze: Vinyl (10.10.2016 16:20 v Recenze | Blu-ray)
    - Wonder Woman: Kdo ji napíše? (12.07.2016 09:00 v Novinky | Zprávy)
    - Do Varů přijedou Michael Shannon a Jean Reno (29.06.2016 14:28 v Novinky | Zprávy)
    - TV recenze: Vinyl - quality TV a quality music (14.02.2016 23:00 v Články | Televize)
    - TV tipy: Pátrání po Sugar Manovi, erotice a Jeníčkovi s Mařenkou (04.09.2015 07:00 v Radar | TV tipy)
    - Blu-ray recenze: Mafiáni ke svému 25. výročí zmodrali (16.06.2015 21:00 v Recenze | Blu-ray)
    - TV tipy: Ohrožený kůň z města Ember píše deník (09.01.2015 07:00 v Radar | TV tipy)
    - TV novinky: Martin Scorsese, HBO a Tom Hardy (19.11.2014 15:00 v Novinky | Zprávy)
    - Podzimní seriálový průvodce: 10 novinek, které si nalaďte (21.09.2014 17:00 v Články | Televize)
    - Bude Scorsese režírovat gansgterku s De Nirem a Pacinem? (10.09.2014 21:00 v Novinky | Zprávy)
    - Poslední sezóna Impérium - Mafie v Atlantic City v traileru (30.06.2014 13:30 v Novinky | Trailery)
    - BD a DVD tipy: Nymfomanka ví, jak si hrát s Legem (20.06.2014 12:30 v Radar | BD a DVD tipy)
    - TV tipy: Mimozemšťané, kovbojové, vězni i sebevrazi (20.06.2014 09:19 v Radar | TV tipy)

    PREMIÉRA TÝDNE   14/2024

    Opičí muž
    7/10

    Britský herec Dev Patel, který před lety zazářil v Milionáři z chatrče, po dlouhém snažení konečně představil svůj vysněný režijní debut. S ním složil poctu bollywoodu i oblíbeným akčním filmům a neopomněl ani indickou kulturu.

    AKTUÁLNĚ V KINECH

    Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

    TV TIPY

    NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

    NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

    NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    filmserver.cz - o filmech víme vše
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu