Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
DVD tipy: 3. týden

DVD tipy: 3. týden

Vydáno: 15.01.2012 19:41 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Zbyněk Slívka | foto: 2011 Warnerbros

Také DVD disky v roce 2012 na nás začínají filmoví distributoři chrlit ve velkém až ve třetím kalendářním týdnu tohoto roku. Aktuální sestava disků je nečekaně pestrá a každý si zde najde svůj šálek celuloidové kávy.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
DVD obal filmu Jak na věc Jak na věc (About A Boy) (Magic Box)
Romantikou a britským humorem okořeněné drama bratří Weitzů Jak na věc uspělo jak u kritiků, tak u běžných diváků. Pokud si chcete užít Hugha Granta v nejlepší formě za poslední léta a máte slabost pro britskou produkci, můžete si snímek rovnou zařadit do první linie své DVD sbírky. Willu Freemanovi (Hugh Grant) je 38 let a díky pravidelnému a tučnému honoráři za vánoční píseň, kterou složil před pár lety jeho otec, si užívá mládeneckého života. Jelikož je Will nenapravitelný proutník, přihlásí se do Sdružení pro osamělé rodiče, kde na něj čeká osudové setkání s dvanáctiletým Marcusem (Nicholas Hoult), který Willův pohodlný způsob života změní od základů.
Bonusy:

Film je distribuován bez bonusů.

Zvuk: anglicky DD 5.1, česky DD 5.1

Titulky:české
Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 18. ledna 2012.

DVD obal filmu Nezvratný osud 5 Nezvratný osud 5 (Final Destination 5) (Magic Box)
Hororové série už nejsou zdaleka tak v kurzu, jak tomu bylo pár let zpátky. Zůstaly nám ovšem trvalky, které si na sebe stále dokáží velice dobře vydělat a zažehnout plamínky v očích po krvi lačnícího fanouška. Série Nezvratný osud patří mezi ně a ve svém pátém pokračování nám ji distributor servíruje v klasické jednodiskové 2D verzi, ale také ve 3D dvoudiskové variantě (3D disk + 2D disk). Již popáté si skupina jedinců dovolila uniknout smrti jen o vlásek a budou za to pykat. Tentokráte se americká mládež vyhne svému osudu při kolapsu mostu, který s sebou vezme vše krom několika "vyvolených", kteří si následně získají vaše sympatie ve více, či méně šťavnatých fatalitách.
Bonusy:
  • Nezvratný osud 5: Kruh smrti, váš nezvratný osud.
  • 
Zvuk: anglicky DD 5.1, maďarsky DD 5.1, polsky 5.1 Voiceover, česky DD 5.1, polsky DD 5.1, ukrajinsky DD 5.1
    
Titulky: 
anglické pro neslyšící, arabské, české, hebrejské, maďarské, polské, rumunské
    Doporučená cena: 399 Kč. V obchodech od 18. ledna 2012.
    Český trailer filmu Nezvratný osud 5

    DVD obal filmu Jonesovi Jonesovi (The Joneses) (Magic Box)
    David Duchovny už není Fox "I want to believe" Mulder z Akt X, ale dnes především svéráz a požitkář Hank Moody v cenami ověnčeném seriálu Californication. Vy ho ale nyní máte v rámci aktuální DVD nabídky možnost zhlédnout v "novince" Jonesovi, kde v dynamickém tandemu s Demi Moore poškádlí (nejen) vaši bránici. Jonesovi jsou totiž rodina, která má styl, a celá luxusní čtvrť, kam se přistěhovali, chce být jako oni. Jenže oni ve skutečnosti jen realizují svůj promyšlený plán, který... vám určitě neprozradíme.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: anglicky DD 5.1, česky DD 5.1
    
Titulky:české
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 18. ledna 2012.

    DVD obal filmu Kvílení vlkodlaků Kvílení vlkodlaků (The Howling) (Magic Box)
    Kvílení vlkodlaků z dílny Joea Danteho (jméno přinejmenším stylové), jehož filmografie zahrnuje známé tituly jako např. původní Piraňu, Gremlins nebo asi nejznámější Vnitřní vesmír, nabízí hororovou podívanou v kabátku let osmdesátých. Televizní hlasatelka (Dee Wallace-Stone) zažije osudové setkání se sériovým vrahem, které výrazně zacloumá s jejím světem, a bere si tak vynucené volno, během něhož se chce psychicky srovnat. Noční můry tím pro ni rozhodně nekončí, ba právě naopak, ta hlavní zrovna začala...
    Bonusy:
  • Efekt: Vlkodlak,
  • trailery.
  • 
Zvuk: česky DD 2.0, anglicky DD 2.0
    
Titulky:české
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 18. ledna 2012.

    DVD obal filmu Čekej do tmy Čekej do tmy (Wait Until Dark) (Magic Box)
    Milovníci Audrey Hepburn určitě s nadšením přivítají reedici snímku Čekej do tmy, v němž ztvárnila slepou ženu, která čelí hrozbě násilné smrti. Za svůj přesvědčivý výkon byla nominována na Oscara - již popáté. Slepá Susy (Audrey Hepburn) odolává psychopatickému vrahovi Roatovi (Alan Arkin), který se nekompromisně snaží získat panenku plnou heroinu. Nervy drásající podívaná tak může začít. Vše pod režijní taktovkou Terence Younga, jenž je podepsán pod třemi Conneryho bondovkami (Dr. No, Srdečné pozdravy z Ruska, Thunderball).
    Bonusy:
  • Podívej se do tmy: Alan Arkin a producent Mel Ferrer vzpomínají na natáčení filmu,
  • trailery.
  • 
Zvuk: anglicky DD 1.0, česky DD2.0
    
Titulky: anglické, 
české
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 18. ledna 2012.

    DVD obal filmu Zabiják Zabiják (Point of No Return) (Magic Box)
    V době, v níž divácká obec ještě neměla všech těch remaků plné zuby, vznikla americká verze, jinými slovy REMAKE, vynikajícího francouzského thrilleru Brutální Nikita. Snímek se do našich kin dostal v roce 1993 pod názvem Zabiják a Bridget Fonda v něm ztvárnila jednu ze svých nejvýraznějších rolí. Byla odsouzena za vraždu, trestem jí bude smrt. Takový je osud Maggie (Bridget Fonda), jejíž jedinou šancí, jak se vyhnout předčasné terminaci, je přijmout nabídku tajné vládní organizace a stát se profesionálním zabijákem. Maggie na nabídku logicky kývne a po tvrdém výcviku je připravena do akce. Zjišťuje ovšem, že cena za svobodu je příliš vysoká, a především, že není cesty zpět. Ve vedlejších rolích Gabriel Byrne a Harvey Keitel.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: anglicky DD 5.1, česky DD 2.0
    
Titulky: anglické, 
české
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 18. ledna 2012.

    DVD obal filmu Úplné bezvětří Úplné bezvětří (Dead Calm) (Magic Box)
    Napínavý thriller Úplné bezvětří australského režiséra Phillipa Noyce (mino jiné například Vysoká hra patriotů či Rabbit-Proof Fence), který natočil ještě na své rodné hroudě, vám připomene jakou vizuální proměnou si Nicole Kidman prošla. Joe (Sam Neill) a Rae (Nicole Kidman) zachrání z potápějícího se vraku málem utonuvšího Hughieho (Billy Zane) a za dobrý skutek jsou po právu "odměněni". Hughie jim totiž svou záchranu splatí neústupným terorem, během něhož půjde Joeovi a Rae o život.
    Bonusy:
    
Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: anglicky DD 2.0, česky DD 2.0
    
Titulky: anglické, 
české
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 18. ledna 2012.

    DVD obal filmu Pomáhat a chránit Pomáhat a chránit (The Guard) (Bontonfilm)
    Premiérový počin Irského režiséra Johna Michaela McDonagha nese název Pomáhat a chránit. Policista Gerry Boyle (Brendan Gleeson) pochází z malého městečka na západním pobřeží a rozhodně to není žádný andílek. S "velkým nadšením" tak přivítá spolupráci s agentem FBI Wendellem Everettem (Don Cheadle), který vyšetřuje mezinárodní obchod s kokainem. Víc než řešení případu se Boyle věnuje utahování si z Everetta, okolnosti ale chtějí jinak a rychlý spád událostí dá nakonec oba zprvu neslučitelné partnery dohromady a vy se máte na co těšit. Herecká sestava Gleeson - Cheadle - Strong je pak jen zárukou kvalitní kriminálky, u které se zasmějete více, než byste čekali.
    Bonusy:
    Film je distribuován bez bonusů.
    
Zvuk: anglicky DD 5.1, česky DD 5.1
    
Titulky: anglické, 
české
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 18. ledna 2012.

    DVD obal filmu Strašáci Strašáci (Straw Dogs) (Bontonfilm)
    Rozhodně zajímavou novinkou tohoto týdne je také remake thrilleru Sama Peckinpaha Strašáci (1971). Tehdy v něm hlavní roli ztvárnil strmě stoupající Dustin Hoffman. Loňský remake sice podobnou hvězdu na svém plakátu postrádá, v rukávu má však silnou a vyrovnanou hereckou sestavu plnou známých tváří. David (James Marsden) a Amy (Kate Bosworth), hollywoodský scenárista a jeho manželka, se rozhodli, že pro psaní Davidova scénáře bude ideálním útočištěm dům po Amyině otci, který je na míle vzdálený ruchu velkoměsta. Příjezd do "typického" amerického vidlákova kdesi na jihu probíhá poklidně a stejně tak i první setkání s místními starousedlíky v čele s bývalým přítelem Amy Charliem (Alexander Skarsgård). Postupně se vztahy mezi ústřední dvojicí a Charlieho ovečkami však začínají vyostřovat a vše neodvratně směřuje k definitivnímu vyúčtování, které si rozhodně nebere servítky.
    Bonusy:
  • Komentář scenáristy/režiséra Roda Lurie,
  • Remake klasického filmu,
  • Dynamika síly: Obsazení,
  • V obklíčení: Závěrečný souboj,
  • Stavba domu Sumnerových: Výprava.
  • 
Zvuk: český 5.1, anglický 5.1, polský 5.1 VO, maďarský 5.1, ruský 5.1, turecký 5.1
    
Titulky: 
české, slovenské, anglické, maďarské, turecké, polské, arabské, bulharské, chorvatské, estonské, řecké, hebrejské, hindské, islandské, litevské, portugalské, rumunské, ruské, srbské, slovinské, ukrajinské
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 18. ledna 2012.

    DVD obal filmu Perníkový táta Perníkový táta - 2. sezóna (Breaking Bad) (Bontonfilm)
    A na závěr jsme si připravili specialitku pro milovníky seriálů, které určitě potěší vydání Perníkového táty. Ve Státech už vysíláním proběhla čtvrtá sezóna, k nám se na DVD dokutálela druhá. V kompletní druhé sezóně Waltovi (dvojnásobný držitel Ceny Emmy Bryan Cranston) a Jessemu (Aaron Paul) vše přerůstá přes hlavu. Rychlé zbohatnutí z drog s sebou přináší i řadu nečekaných problémů. Udržet v takovou chvíli situaci pod kontrolou, není nic pro slabé povahy, zvláště když vám jdou po krku drogoví dealeři, žena vám dává zabrat a sám bojujete s rakovinou. Suma sumárum třináct epizod na čtyřech discích.
    Bonusy:
  • Komentáře herců a štábu,
  • vynechané scény,
  • V zákulisí Perníkového táty – 13 filmů o filmu z natáčení každé epizody,
  • Rekapitulace první sezóny,
  • videoklip Černá a modrá,
  • reklama Radši volejte Saula,
  • 11 pohledů do zákulisí natáčení,
  • Policejní hovory s Deanem Norrisem,
  • nepovedené záběry,
  • Waltovo varování,
  • 6 originálních webových epizod Perníkového táty,
  • upoutávka na třetí sezónu,
  • fotogalerie Vince Gilligana.
  • 
Zvuk: český 5.1, anglický 5.1, polský 5.1 VO, italský 5.1
    
Titulky:české, slovenské, anglické, arabské, dánské, finské, hebrejské, italské, norské, polské, portugalské, švédské, turecké
    Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 18. ledna 2012.

    Chcete vědět, jaké další DVD disky dorazí do tuzemských obchodů? Podívejte se na kompletní seznam chystaných titulů v našem DVD kalendáři.

    ANKETA

    Na který DVD titul se nejvíce těšíte ve 3. týdnu roku 2012?













    Podívat se na výsledky



    NÁZORY

    Vložit názor

    Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

    Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

    Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
    Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    Top 20 ČR: 15. týden
    Top 20 ČR: Do kina se moc nechodí S přibývajícími teplými dny se kinosály vylidňují. Ani několik přitažlivých novinek včetně nových Krotitelů duchů na tom nic nezměnilo. čtěte zde
    Vydáno: 16.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
    0
    Box office: 15. víkend
    Box office: V USA vypukla Občanská válka U pokladen kin se prosadilo dystopické akční drama Občanská válka o rozdělené Americe v blízké budoucnosti, kde hrají manželé Kirsten Dunst a Jesse Plemons. čtěte zde
    Vydáno: 15.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
    0
    Tady Havel, slyšíte mě? 6/10
    Recenze: Dokument Tady Havel, slyšíte mě? vykresluje Václava Havla jako člověka mnoha paradoxů Dokument Petra Jančárka se zaměřuje na poslední tři roky v životě bývalého prezidenta Václava Havla. Jeho část je věnovaná i natáčení jeho filmového režijního debutu s názvem Odcházení. čtěte zde
    Vydáno: 13.04.2024 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
    0
    TV tipy: 12. 4. 2024 - 18. 4. 2024
    TV tipy: Klan Gucci prožil smrtící ticho, v němž se zabýval děsivým dědictvím Po delší době se v televizích objeví filmy, které ještě nedávno figurovaly v nabídkách kin. Největším lákadlem je oscarový trhák Všechno, všude, najednou, uvedení se dočká i hvězdně obsazená biografie Klan Gucci. ... čtěte zde
    Vydáno: 12.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
    0
    Kinopremiéry: 15. týden
    Kinopremiéry: Nezlomní Krotitelé duchů v říši ledu sledují ohňostroje V tomto týdnu budou kinaři vyhlížet především premiéru dalších Krotitelů duchů, která by měla do sálů přivést milovníky nostalgie a oblíbené ságy. Zbytek novinek pak zůstává na okraji zájmu a je určen spíš pro klubová... čtěte zde
    Vydáno: 10.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
    0
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Zemřel Mark Margolis (04.08.2023 19:34 v Novinky | Zprávy)
    - Zemřel Alan Arkin (30.06.2023 16:29 v Novinky | Zprávy)
    - Top 10: Nejslavnější horory 80. let (16.11.2019 11:30 v Články | Publicistika)
    - TV tipy: Bílá velryba jede grand prix a ofukuje ji stříbrný vítr (08.11.2019 07:30 v Radar | TV tipy)
    - El Camino: A Breaking Bad Movie v úplném traileru (24.09.2019 19:24 v Novinky | Trailery)
    - Perníkový táta se vrací na Netflix jako film (25.08.2019 09:59 v Novinky | Trailery)
    - Zemřel herec Isaac Kappy (16.05.2019 11:50 v Novinky | Zprávy)
    - Zemřel herec Dick Miller (31.01.2019 07:00 v Novinky | Zprávy)
    - Přijde Nezvratný osud 6 (12.01.2019 15:54 v Novinky | Zprávy)
    - Téma: Zlatý glóbus část 2: 1981-2017 (16.12.2018 12:00 v Články | Publicistika)
    - TV dokument: AMC Visionaries: Eli Roth's History of Horror (05.12.2018 14:00 v Články | Televize)
    - TV tipy: Divoký Mesiáš radí jak na věc a předkládá neslušný návrh (18.05.2018 07:30 v Radar | TV tipy)
    - Blu-ray recenze: Smrt ve tmě - certifikát kvality (11.03.2017 11:46 v Recenze | Blu-ray)
    - Trailer: LEGO® Batman film v novém traileru (25.07.2016 19:00 v Novinky | Trailery)
    - Bryan Cranston na první fotce jako The Infiltrator (29.03.2016 11:17 v Novinky | Zprávy)
    - Chris Weitz natočí thriller o honu na nacisty (26.02.2016 08:29 v Novinky | Zprávy)
    - První trailer: Preacher přivádí kultovní komiks k životu (02.11.2015 06:23 v Novinky | Trailery)
    - Blu-ray recenze: odvážná a laskavá Popelka (12.09.2015 17:30 v Recenze | Blu-ray)
    - Fenomén Akta X: někde tam venku je pravda. Zase. (04.04.2015 10:00 v Články | Televize)
    - Kdo si zahraje v komiksovém seriálu Preacher? (20.03.2015 19:44 v Novinky | Zprávy)

    PREMIÉRA TÝDNE   14/2024

    Opičí muž
    7/10

    Britský herec Dev Patel, který před lety zazářil v Milionáři z chatrče, po dlouhém snažení konečně představil svůj vysněný režijní debut. S ním složil poctu bollywoodu i oblíbeným akčním filmům a neopomněl ani indickou kulturu.

    AKTUÁLNĚ V KINECH

    Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

    TV TIPY

    NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

    NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

    NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    filmserver.cz - o filmech víme vše
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu