Podívejte se na teaser Jack The Giant Killer

Vydáno: 19.12.2011 14:47 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Bryan Singer představuje svou fantasy
Obrázek filmu <b>Jack a obři</b>
Legendary Pictures
Jack a fazolový stonek? Jakkoli bizarní se tato zápletka zdá pro hollywoodský blockbuster, Bryan Singer, režisér velebených X-Menů nebo Obvyklých podezřelých, se nás pokusí přesvědčit o opaku. Nečekejte však žádnou pohádkovou atmosféru - Singer udělá z kouzelné předlohy další pořádné fantasy po vzoru Sněhurky a lovce - ale ta jí bohužel dává zatím tvrdé K.O.
Teaser je strašně narychlo splácaný. Jako by si někdo řekl, že do Vánoc musí nějaká sebekratší upoutávka vzniknout (k filmu ještě nevyšly ani žádné promo materiály nebo fotky z natáčení), tak tam naházíme, co máme. A překvapivě toho není moc. Kdo čeká nejvyšší úroveň triků u snímků, které mají premiéru až za půl roku, je naivní, ale fakt, že film, který se jmenuje Jack The Giant Killer ("Zabiják obrů"), pořádně neukáže ani jednoho obra, je jednoduše podpásovka.
Do kina to tak zatím neláká ani náhodou - několik výjevů z polí (kde se možná v budoucnu odehrají epické bitvy), obří digitální stonek, nevýrazný Nicholas Hoult a několik trikově nedodělaných záběrů na obry buď v šeru nebo z dálky jsou vyloženě průšvih. Diváka, který neví, kdo je to Bryan Singer, toto snad ani nemůže zajímat a ani ho to dostatečně nenapne, aby se těšil na další, tentokrát pořádnou upoutávku. Doufáme, že se to tam obry bude jenom hemžit. Zatím z toho cítíme podobný "blockbuster naruby" jako Superman se vrací.
Teaser můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY