Natáčení filmu Líbáš jako ďábel je u konce

Vydáno: 22.11.2011 14:46 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Nová filmová komedie Marie Poledňákové je dotočena
Jiří Bartoška a Oldřich Kaiser ve filmu <b>Líbáš jako ďábel</b>
Falcon
Dva roky po uvedení komedie Líbáš jako bůh se autorka a režisérka Marie Poledňáková pustila do volného pokračování pod názvem Líbáš jako ďábel. Původní komedii vidělo v kinech více než 900 tisíc diváků a byla oceněna Českým lvem 2009 pro divácky nejúspěšnější český film roku. V novém snímku je čtveřice hlavních hrdinů postavena do nových životních situací.
Film se natáčel od 28. srpna 2011. Natáčení v Praze trvalo měsíc, poté se štáb přesunul do Maroka pracovat na zásadní části celého příběhu. Zahraniční natáčení trvalo šest týdnů a 12. listopadu byla komedie s konečnou platností prohlášena za dokončenou. "Maroko je divukrásná země, plná kontrastů a mně bylo od začátku jasné, že pokud se má děj posunout do nějaké exotické země, nemůže to být nikde jinde než v Maroku," řekla k exotickému místu natáčení Poledňáková.
Děj filmu se odehrává v době, kdy jsou staré manželské svazky minulostí a Helena s Františkem se pokoušejí začít společný život. Jejich bývalí partneři však stále ještě se ztrátou nejsou úplně smířeni a snaží se všemožnými způsoby dostat své bývalé drahé polovičky zpět. Když začne být situace neúnosnou, rozhodne se Helena s Františkem na chvíli utéct před starostmi na exotickou romantickou dovolenou do Maroka. Ani zde se však nevyhnou potížím, ve kterých jejich expartneři vidí další příležitost, jak se vrátit do jejich života. Opravdová zkouška vztahu ústřední dvojice může začít...
Premiéra filmu je naplánovaná na 17. května 2012 a a na plátně se mimo jiné setkáme například s Terezou Kostkovou, Kamilou Magálovou, Jiřím Bartoškou, Oldřichem Kaiserem, Evou Holubovou, Nelou Boudovou, Jiřím Langmajeren, Romanem Vojtkem, Marthou Issovou nebo Milanem Šteindlerem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY