Gary Oldman si opět zakouzlí

Vydáno: 10.11.2011 12:30 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

Plnovous si nechá narůst jako Merlin
Gary Oldman ve filmu <b>Jeden musí z kola ven</b>
Working Title
Vypadá to, že na obzoru je další plodná spolupráce studia Warner Bros. s Gary Oldmanem. Herec, který v minulosti pro tuto společnost již účinkoval ve filmech jako Červená karkulka, Kniha přežití nebo v batmanovské trilogii Christophera Nolana, je nyní žádaný i do připravovaného snímku Arthur & Lancelot.
Legendu o králi Artušovi, bájné postavě britské mytologie, se tentokrát chystá oživit režisér Nesvatbových David Dobkin. Ten se postaral i o scénář celého příběhu. Oldmana by rád viděl v roli kouzelníka Merlina.
Ohledně dalšího obsazení je už jisté, kdo si zahraje rytíře Lancelota. Tím vyvoleným bude Joel Kinnaman, švédský herec, kterého jste mohli vidět například v krimi filmu Snadný prachy nebo v americkém televizním seriálu The Killing. Kdo si ve snímku zahraje hlavní postavu, krále Artuše, je zatím ve hvězdách.
Arthur & Lancelot ovšem není jediný projekt, kde se spekuluje o možné účastí Garyho Oldmana. Tím dalším je i remake japonské anime klasiky Akira. Uvidíme, které z nabídek dá herec přednost (zda-li ne oběma.)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY