Našel Ztracený symbol svého režiséra?

Vydáno: 30.10.2011 12:16 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

Hlavním kandidátem je Mark Romanek
Mark Romanek při natáčení filmu <b>Neopouštěj mě</b>
Fox Searchlight Pictures
Třetí připravovaný snímek, který vznikne na motivy románu Dana Browna a jehož ústřední postavou je symbolog a univerzitní profesor Robert Langdon, už aktivně hledá svého režiséra. Podle posledních informací by se jím mohl stát Mark Romanek.
Právě tento tvůrce, který se proslavil hlavně hudebními videoklipy, ale například také dramatem z roku 2010 o dárcích orgánů Neopouštěj mě, by podle všeho měl být u společnosti Sony Pictures kandidátem číslo jedna. Mohl by tak nahradit režiséra předchozích snímků na motivy Brownových knih (Šifra mistra Leonarda a Andělé a démoni) Rona Howarda, který se tentokrát natáčení zúčastní pouze coby producent.
O scénář se postaral sám Dan Brown společně se Stevenem Knightem. Ve třetím příběhu, který nese název Ztracený symbol, Langdon zůstane v Americe, kde bude ve Washingtonu řešit záhadu započatou nálezem tajemného předmětu v Kapitolu.
Celý projekt se má rozjet už v příštím roce. Otazník visí nad hlavní rolí profesora, kterou v předešlých filmech ztvárnil Tom Hanks. Ten svou další účast zatím oficiálně nepotvrdil. Pokud však Romanek nabídku vezme, a "série" tak bude mít konečně nového režiséra, určitě se dočkáme nových zpráv i ohledně obsazení.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY