Podívejte se na trailer Válečného koně

Vydáno: 06.10.2011 16:47 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Steven Spielberg opět ždímá emoce po litrech
Jeremy Irvine ve filmu <b>Válečný kůň</b>
DreamWorks II Distribution Co., LLC.
Steven Spielberg má vedle slibně vypadajících Tintinových dobrodružství i jiné aktuální želízko ve filmovém ohni - atypické drama Válečný kůň z prostředí první světové války, na kterou bude nahlížet z neobvyklé perspektivy... ano, koně. A s blížícím se datem premiéry se objevil i jeho další trailer.
Už od prvních sekund je zřejmé, že se můžeme těšit na velkolepý příběh o cti a přátelství na pozadí neblahých historických událostí. Dvouapůlminutová upoutávka tomu uzpůsobuje svůj styl a pojetím se vrací do dob minulých. Tam, kde by Michael Bay vsadil na výbuchy, zpomalené záběry a drsné hlášky, Spielberg za působivého hudebního podkresu ukazuje s citem vedenou retro podívanou, která se neštítí ani velkolepých záběrů z bojišť, ani nádherných obrazů, které by cynik s radostí označil za kýčovité.
I na tak malé půdě dokáže Válečný kůň přátelsky zařehtat, dovolí vám nasát působivou atmosféru a vyždímá z vás haldu emocí. Z opatrně vyhlíženého projektu se tak doslova klube černý kůň letošního / příštího roku (česká premiéra je plánována až na 23. února 2012) a celé oscarové sezóny, který svým citem pro detail a bravurní trailerovou prací strhává diváka na celé čáře. Jestli si povede stejně dobře i na ploše dvou hodin, tak bychom si do kina měli přibalit balení papírových kapesníčků (což nemá znít ani v nejmenším jako výtka).
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY