Hvězdná Adele se vrací na světová pódia a vy můžete být díky Nova Fun u toho!

Vydáno: 24.11.2021 08:00 - Redakce | foto: Voyo

Televizní stanice Nova Fun si pro své diváky připravila velké překvapení – dvouhodinový speciál ADELE – One Night Only britské zpěvačky a skladatelky Adele, který mimořádně zařadí do programové nabídky, a to již v pátek 26. listopadu od 20 hodin.
ADELE – One Night Only
© Voyo
Ve dvouhodinovém televizním speciálu ADELE – One Night Only, který bude uveden v původním anglickém znění s českými titulky, zazní mix nejpopulárnějších hitů superhvězdné interpretky a patnáctinásobné držitelky Grammy Adele. Světovou premiéru budou mít navíc také některé singly z jejího nového, dlouho očekávaného, čtvrtého studiového alba s názvem "30", které v těchto dnech vydává, a končí tak svou šestiletou hudební pauzu.

Kromě této koncertní události nabídne speciál také exkluzivní rozhovor Adele se slavnou americkou televizní moderátorkou Oprah Winfreyovou. V prvním obsáhlém televizním rozhovoru se Adele rozpovídá o svém novém albu, o příbězích, které inspirují její písně, a také o životě po rozvodu, hubnutí, výchově jejího syna nebo vztahu se svým otcem.

ADELE – One Night Only
© Voyo
Speciální koncert ADELE – One Night Only, který před pár dny odvysílala televize CBS a který sklidil mimořádně velký divácký úspěch, se natáčel pod širým nebem v prostoru ikonické observatoře Griffith Park v Los Angeles. Při svém uvedení přilákal k obrazovkách 10,33 milionů diváků a stal se tak nejsledovanějším televizním speciálem od předávání Oscarů v dubnu 2021.

Mimořádní koncert ADELE – One Night Only odvysílá Nova Fun v pátek 26. listopadu ve 20 hod. Již nyní je však tento speciál ke zhlédnutí na Voyo. Mezi písničkami, které během tohoto speciálního večera uslyšíte od Adele naživo, nebudou chybět hity jako “Hello”, “Easy On Me”, “Skyfall”, “I Drink Wine”, “Someone Like You”, “When We Were Young”, “Make you Feel My Love”, “Hold On”, “Rolling In The Deep” nebo “Love Is A Game”.

(Placená inzerce.)



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY