Gadot, Reynolds a The Rock v prvním traileru filmu Red Notice

Vydáno: 05.09.2021 10:00 - Lukáš Frank | foto: Deadline

Wonder Woman, Deadpool a Bravestone z Jumanji v jednom filmu? Už v listopadu vypustí Netflix novou akční komedii, ve kterém si právě tito tři zahrají.
Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot ve filmu  / Red Notice
© Variety
John Hartley (Dwayne Johnson) je skvělým agentem FBI, který má zajmout jedny z největších zločinců na světě. Jeho cestu mu zkříží dva soupeřící lupiči, které přistihne právě uprostřed loupeže. Jednoho z nich hraje Ryan Reynolds, tu druhou zase Gal Gadot. Vznikne z toho jakási dohoda mezi oběma stranami, která divákům nabídne spoustu komických situací, ale i akce. Podle traileru to vypadá, že Reynolds se opět chopí role, z které od dob Deadpoola v podstatě nevypadl – hláškující týpek s komediálním talentem.

Režie se ujal Rawson Marshall Thurber, který má na svém kontě třeba oblíbenou komedii s Benem Stillerem Vybíjená: Běž do toho na plný koule, bláznivou road-komedii Millerovi na tripu nebo dobrodružný Mrakodrap právě s Johnsonem. Podle informací Variety se jedná o jeden z nejdražších filmů napříč streamovacími službami. Premiéra je stanovena na 12. listopadu 2021 na Netflixu. Na trailer se můžete podívat níže.

Český trailer filmu Red Notice


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY