Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Top 10 nejsledovanějších seriálů na Voyo

Top 10 nejsledovanějších seriálů na streamovací službě Voyo

Vydáno: 10.07.2021 10:00 v sekci Články | Žebříčky - Redakce | foto: Voyo

V následujícím textu naleznete informace o deseti seriálech, které patří na streamovací platformě Voyo v současné době k nejsledovanějším. Seřazeny jsou sestupně, v seznamu figurují komedie, detektivky i thrillery.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Městečko Schitt´s Creek

Fotografie ze seriálu Městečko Schitt´s Creek
© Voyo
Chcete vidět netradiční zajímavou komedii?  Městečko Schitt's Creek to rozhodně splňuje. Děj sleduje příběh zbohatlické rodiny Roseových, která se ze dne na den ocitne na mizině. Přepychový dům, značkové oblečení, šperky, záplava peněz, drahé večírky a auta – to všechno je pryč. Zbylo jim pouze malinké městečko Schitt's Creek, které kdysi John, hlava rodiny, koupil jako vtip. Nyní se celá rodina se svými několika málo drobnostmi stěhuje do podřadného motelu ve svém městě, kde se postupně setkává s místními občany, kteří nevěří vlastním očím – Roseovi jsou vskutku unikát. Manželé Johnny a Moira a jejich dospělé děti David a Alexis zažívají jeden šok za druhým. Představte si, že jste celý život žili v přepychu, vše za vás dělal najatý personál a najednou čelíte reálnému životu. Jak to asi dopadne?

Městečko Schitt's Creek je opravdu výjimečný kousek. Doma v Kanadě sklidilo obrovský úspěch a je tam řazeno mezi nejpopulárnější seriály. Nakonec dobylo i amerického diváka a teď má šanci jej vidět i české publikum, které ho najde na videoportálu Voyo. Stejně jako u nás máme rodinou dvojici Jana a Zděňka Svěrákových, tak i Kanada má své rodinně spřízněné tvůrce. Jsou jimi tvůrci seriálu Eugene a Daniel Levy, kteří si v něm zahráli i hlavní mužské role. Rodinný byznys doplňuje herečka Sarah Levy, která ztvárňuje místní servírku Twylu. I když postavy působí na první pohled jako povrchní karikatury, čím déle s nimi jste, tím více si uvědomujete, že opak je pravdou. Během šesti sérií poznáte městečko i jeho nechtěné obyvatele a rozhodně to bude stát za to.

Agatha Christie: Zkouška neviny

Fotografie ze seriálu Agatha Christie: Zkouška neviny
© Voyo
Mysteriózní detektivky pod taktovkou Agathy Christe vždy slibují překvapivé zápletky a dechberoucí vyústění toho, kdo je vrah. Zkouška neviny je rozdělena na dvě epizody, které byly uvedeny na Voyo najednou, přičemž tato série bude i nadále pokračovat dalšími příběhy z pera nejslavnější autorky detektivek na světě, jejíž televizní příběhy nabídnou i ta nejlepší britská herecká jména.

Příběh začíná vraždou, která se stala v Anglii roku 1954. Mladý Jack zabil svou adoptivní matku Rachel, kterou najde služebnice Kirsten. Jack šel do vězení, tvrdí však, že je nevinný. Je to tedy opravdu on, kdo za touhle hrůznou vraždou stojí? Nebo to byl někdo jiný? Po roce a půl od vraždy se všichni Jackovi sourozenci sejdou ve svém rodném domě. Jejich otec Leo se totiž znovu žení, se sňatkem však sourozenci nesouhlasí a jsou proti němu. Všichni také vědí, že Gwenda, kterou si má otec brát, se scházela s Leem, ještě když byla Rachel naživu. Navíc se na scéně objeví mladý doktor Arthur Calgary, který tvrdí, že má pro Jacka alibi. Nakonec se začne ukazovat, že každý člen rodiny má své temné tajemství.

Černé vdovy

Fotografie ze seriálu Černé vdovy
© Voyo
Pokud chce fanda detektivek něco, co je trošku temnější a drsnější a zároveň ne nutně plné střílení, musí zamířit na sever. Ve Skandinávii temné krimi, které se dovedou divákům dostat hodně hluboko pod kůži, umí jako málokde na světě. A potvrdí to i Černé vdovy. Tento krimiseriál vás totiž seznámí s dámami, které se rozhodnou řešit manželské potíže poměrně razantním způsobem. 

Hrdinkami úspěšné krimisérie jsou tři ženy, jimž už dávno došlo, že svatební sliby o lásce až za hrob v dobrém a ve zlém jsou… no prostě jenom sliby. Ani jedna není ve svém manželství spokojená, ovšem rozvod by mohl vést k ještě větším problémům. Jejich drahé polovičky jsou totiž gangsteři a jen velmi neradi slyší, že něco nejde podle jejich představ. Člověk si ale musí umět pomoci, a tak se hrdinky rozhodnou své manžílky zlikvidovat. Stačí vyhodit do vzduchu loď, na které se ti tři společně plaví, a všechno bude fajn. Jenomže zlikvidovat tři nebezpečné a mocné muže není jen tak a jejich zmizení vyvolá spoustu otázek. Rebeka, Johanne a Kira si ke své smůle až příliš pozdě uvědomí, že si možná ukously až moc velké sousto. Čím dál víc se okolo nich začíná motat detektiv, který tuší, že mu dámy neříkají celou pravdu a něco před ním tají. Navíc se octnou přímo uprostřed nebezpečného spiknutí, ve kterém tahá za nitky kdosi z velice mocné a nebezpečné společnosti.

Znovu 20

Fotografie ze seriálu Znovu 20
© Voyo
Na videoportálu Voyo se těší přízni i americký seriál z newyorského prostředí Younger, v českém znění Znovu 20. Na streamovací službě TV Nova se postupně objeví jeho šest sérii. Seriál o krásné energické čtyřicítce Lize, která ještě nehodlá patřit do starého železa, pochází z dílny tvůrce Darrena Stara. Ten do světa televizní zábavy vypustil kultovní seriály, jako jsou Beverly Hills 902 10, Melrose Place nebo Sex ve městě. Posledním mega hitem, který má Darren na svědomí, je seriál Emily in Paris. Hlavní roli v seriálu Znovu 20 ztvárnila americká herečka Sutton Foster, která svou kariéru rozjela již v roce 1996 na Broadwayi. V době premiéry seriálu jí bylo rovněž čtyřicet let. Další známou tváří, která se vedle Foster objeví, je herečka a zpěvačka Hilary Duff.

Hlavní hrdinkou seriálu Znovu 20 je čtyřicetiletá Liza, která žila na předměstí New Yorku – New Jersey. Po boku svého manžela vychovávala dceru Caitlin. Jak už to ale tak bývá, manžel si našel mladší milenku a Liza má najednou na krku rozvod a nelehký úkol – stát se opět tou ženou, kterou bývala před tím, než se z ní stala panička z předměstí. Bohužel ale záhy zjistí, že na pracovní trh je již stará. Rozhodne se tedy předstírat šestadvacetiletou dívku hned po vysoké. V tom jí pomůže její nejlepší kamarádka Maggie, za níž se Liza navíc přestěhuje do Brooklynu. Díky této lži získá svou vysněnou práci asistentky ve vydavatelství Empirical Press. Navíc se nečekaně zamiluje do krásného, a hlavně o čtrnáct let mladšího Joshe – tatéra s vlastním studiem. Její kamarádky jsou najednou o patnáct let mladší holky. Udělala dobře? Jak dlouho se Lize podaří skrývat pravdu před svými blízkými?

Milenky

Fotografie ze seriálu Milenky
© Nova
Seriál Milenky přináší zajímavé dramatické zpracování výrazných ženských témat, jako jsou nevěra, těhotenství nebo smrt milovaného člověka. Nabízí otevřenou komunikaci o mužských i ženských vztazích, která je zajímavá pro obě pohlaví. Představuje život čtveřice přítelkyň ve věku mezi 30 až 40 lety. Právnička Zuzana, lékařka Kristína, realitní makléřka Sandra a Míša, žena v domácnosti, jsou ženy plné protikladů a každá z nich hledá své vlastní místo na komplikované cestě životem. Tu procházejí společně a jsou si vzájemně velkou oporou. Jednotlivé epizody jsou plné dramatických zvratů, napětí, ale i vtipných situací a laskavého humoru. Lékařce Kristině kupříkladu zemře ženatý milenec - pacient, advokátka Zuzana má problémy v manželství a nadbíhá jí mladý kolega, Sandra je nezávislá a užívá si života plnými doušky a Míšin manžel před šesti lety záhadně zmizel, leč ona v jeho smrt nevěří.

Nobel

Fotografie ze seriálu Nobel
© Voyo
Videoportál Voyo letos v květnu zařadil do nabídky i osmidílnou norskou kriminálku Nobel – kritiky nejlépe hodnocený severský seriál, který se stal velice populárním a každou epizodu sledovalo více než 1 milion diváků. Na Voyo bylo zveřejněno všech osm dílů seriálu naráz. Jeho zápletka nabízí dokonalou konspirační sondu do světa rozvědek, špionáže a norské zahraniční politiky. Je to velice citlivě natočené a zhruba v polovině se tu střídají dějové linky – jedna z Afghánistánu na vojenské misi a druhá v Oslu, během které se hlavní postava vrátí domů z mise k rodině. Za zmínku stojí také to, že samotný název odkazuje nejen na Nobelovu cenu, ale i na popis postavy v norštině – muž vyšších morálních standardů, královský ve svém chování.

Seriál se natáčel částečně v Česku, a tak se tu vydávají tuzemské lokality za norské; speciálně Palác kultury je hned v první epizodě maskovaný za budovu opery i za ministerstvo v Oslu. Dále se točilo v Maroku a samozřejmě i v Norsku. 

Doživotí

Fotografie ze seriálu Doživotí
© Voyo
Skandinávie je místo, kde se pravidelně rodí skvělé, napínavé a strhující krimi příběhy a nezáleží na tom, jestli lovíte zrovna ve Švédsku, Dánsku nebo jako v případě seriálu Doživotí v Norsku. Hrdinkou Doživotí je zkušená a nekompromisní vyšetřovatelka Victoria Wollová. Slovo „vyšetřovatelka“ si ale vlastně raději škrtněte, už pěkných pár let to totiž neplatí. Victoria odevzdala odznak a zbraň, převlékla se do vězeňského mundúru a zaklaply za ní mříže. Z policistky se stala kriminálnice, protože spáchala něco, kvůli čemu už se na svobodu nejspíš nikdy nepodívá. Jednotlivé epizody doživotí se následně vracejí patnáct let do minulosti, kdy Victoria šéfovala jednotce elitních policistů, chytala nebezpečné zločince a byla ve své práci zatraceně dobrá.

Spolu se svým týmem se nebála jít po krku nebezpečnému vrahovi, který zabil zdravotní sestru v psychiatrické léčebně, ale třeba i člověku, jenž se rozhodl zlikvidovat legendu z řad policistů. V jejich hledáčku často skončili třeba i mocní politici s černým svědomím, kteří rychle pochopili, že jejich moc pro Victorii a její parťáky nic neznamená a že pokud k tomu budou mít dobrý důvod, rádi nasadí želízka i jim. A během téhle policejní krasojízdy se stalo něco, co Victorii změnilo život a kvůli čemu se musela přestěhovat do vězeňské cely. Jenže ona není z těch, kdo by házeli flintu do žita, a i po letech za mřížemi je ochotná udělat všechno pro to, aby se vypořádala s těmi, kdo se rozhodli zničit jí život.

Dvojí tvář

Fotografie ze seriálu Dvojí tvář
© Voyo
Dvojí tvář neboli v originále The Level je britské kriminální drama. Jde o šestidílnou sérii v hlavní roli s policistkou Nancy, která se hned na začátku ocitne u vraždy zkorumpovaného podnikatele Franka Le Sauxe, s nímž ji pojila nezákonná spolupráce. Nancy mu totiž často vytrhávala trny z paty. Bohužel se jí ale lepí smůla na paty, přičemž když se s ním má znovu potkat, je zastřelen přímo před jejíma očima. Případ následně přebírá jiné policejní oddělení a jediné, co musí Nancy uchránit, je tajemství, že právě ona byla svědkem vraždy. Avšak nejen Nancy něco tají. Již dvacet let střeží své tajemství i její matka... 

Knězem na útěku

Fotografie ze seriálu Knězem na útěku
© Voyo
Buddy je ten typický budižkničemu, který by si rád bez práce přišel ke koláčům. Jenže to se mu vymstí a je nucen zmizet co nejdál, mimo dosah svých věřitelů. Z velkého města se dostává do malé venkovské osady, kde jako by se zastavil čas. Ukradne identitu místnímu novému homosexuálnímu pastorovi a vydá se na cestu lemovanou dobrými skutky. Jestli to tak doopravdy bude a na jak dlouho, se můžete v seriálové komedii Knězem na útěku přesvědčit sami. Podaří se mu zapadnout do malého městečka a pochopit písmo svaté?

Noční manažer

Fotografie ze seriálu Noční manažer
© Filmtoro
Noční manažer (The Night Manager) patří mezi světové seriálové hity. Minisérie natočená podle stejnojmenného románu klasika špionážní literatury Johna le Carrého proti sobě svedla dvě herecké hvězdy – Hugha Laurieho a Toma Hiddlestona. Příběh seriálu vypráví o tom, že ve světě špionáže člověk nemůže věřit nikomu. Bývalý voják Jonathan Pine (Hiddleston) to zjistí na vlastní kůži, a to bohužel hodně ošklivým způsobem. Je rekrutován na britskou tajnou službou, aby infiltroval organizaci obchodníka se zbraněmi ztvárněného Hughem Lauriem.

Příběh se váže na událost v roce 2011, kdy se v Egyptě během revoluce seznámil Jonathan s půvabnou Sophií, díky níž se mu dostaly do rukou dokumenty, které usvědčovaly mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Ropera z nelegálních kšeftů. Jonathan se rozhodl jednat a všechny důkazy předal Londýnu. Myslel si, že udělal dobrou věc a že dostane za mříže nebezpečného člověka. To se ale spletl. Výsledkem byla smrt Sophie a nutnost rychle opustit Egypt. Jon se rozhodl utéct do Švýcarska s plánem začít pracovat jako manažer hotelu a pokud možno zapomenout, že kvůli němu přišla o život nevinná dívka. Minulost ho ale dožene. V hotelu se totiž ubytuje právě Roper, který ale nemá ani tušení, že muž na recepci s ním má nevyřízené účty a že právě zatoužil po pomstě.

Více na voyo.cz.

(Placená inzerce.)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Top 20 ČR: 15. týden
Top 20 ČR: Do kina se moc nechodí S přibývajícími teplými dny se kinosály vylidňují. Ani několik přitažlivých novinek včetně nových Krotitelů duchů na tom nic nezměnilo. čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 15. víkend
Box office: V USA vypukla Občanská válka U pokladen kin se prosadilo dystopické akční drama Občanská válka o rozdělené Americe v blízké budoucnosti, kde hrají manželé Kirsten Dunst a Jesse Plemons. čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Tady Havel, slyšíte mě? 6/10
Recenze: Dokument Tady Havel, slyšíte mě? vykresluje Václava Havla jako člověka mnoha paradoxů Dokument Petra Jančárka se zaměřuje na poslední tři roky v životě bývalého prezidenta Václava Havla. Jeho část je věnovaná i natáčení jeho filmového režijního debutu s názvem Odcházení. čtěte zde
Vydáno: 13.04.2024 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 12. 4. 2024 - 18. 4. 2024
TV tipy: Klan Gucci prožil smrtící ticho, v němž se zabýval děsivým dědictvím Po delší době se v televizích objeví filmy, které ještě nedávno figurovaly v nabídkách kin. Největším lákadlem je oscarový trhák Všechno, všude, najednou, uvedení se dočká i hvězdně obsazená biografie Klan Gucci. ... čtěte zde
Vydáno: 12.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 15. týden
Kinopremiéry: Nezlomní Krotitelé duchů v říši ledu sledují ohňostroje V tomto týdnu budou kinaři vyhlížet především premiéru dalších Krotitelů duchů, která by měla do sálů přivést milovníky nostalgie a oblíbené ságy. Zbytek novinek pak zůstává na okraji zájmu a je určen spíš pro klubová... čtěte zde
Vydáno: 10.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- TV tipy: Harold a Maude se vydávají přes hranici najít 99 domovů (10.03.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Téma: Steven Spielberg a jeho filmy: 1. část (18.02.2023 09:30 v Články | Publicistika)
- TV tipy: Pan Včelka chytil druhou mízu a utekl z L.A. (02.09.2022 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Vyšinutý pan Pip nosí železnou masku a navštěvuje mravenčí polepšovnu (12.11.2021 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Gagarin, Pancho Villa, Igor Stravinsky a Coco Chanel jsou Street Kings (09.04.2021 07:30 v Radar | TV tipy)
- Seriál Loki má nový trailer (05.04.2021 18:43 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Když dostával otázky a odpovědi, zažil Angličan zlý časy v El Royale a Twin Peaks (15.01.2021 07:30 v Radar | TV tipy)
- Nejvýraznější vánoční filmy od roku 2010 (19.12.2020 11:30 v Články)
- Tom Hiddleston se vrací jako Loki v prvním traileru (12.12.2020 12:30 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Děda Alice Cooper je lotr, protože z Thora udělal rudou volavku (28.08.2020 07:30 v Radar | TV tipy)
- Děda postrach rodiny v traileru (31.07.2020 15:00 v Novinky | Trailery)
- Zlaté maliny 2020: Nejhorším filmem je muzikál Cats (17.03.2020 08:28 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Čarodějnice bojuje s kickboxerem a nosí masku rudé smrti (21.02.2020 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Král Artuš se ocitá za zrcadlem, kde hledá purpurový vrch (14.02.2020 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Hastrman, Jackie a Viktor Frankenstein jsou zoufalci (13.09.2019 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Kong a medvědi hledají zlato na ostrově lebek a tančí poslední tango v Paříži (30.08.2019 07:30 v Radar | TV tipy)
- Top 10: nejlepší filmy Jima Jarmusche (06.07.2019 12:00 v Články | Publicistika)
- TV tipy: Bella a Sebastian jsou svědkové Putinovi, kteří se ocitají v pavučině a tančí zuřivou salsu (31.05.2019 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Osamělý přespolní běžec generál MacArthur čte mapy ke hvězdám a hledá papírová města (24.05.2019 07:30 v Radar | TV tipy)
- Hilary Duff je Sharon Tate v traileru The Haunting of Sharon Tate (14.02.2019 11:50 v Novinky | Trailery)

PREMIÉRA TÝDNE   14/2024

Opičí muž
7/10

Britský herec Dev Patel, který před lety zazářil v Milionáři z chatrče, po dlouhém snažení konečně představil svůj vysněný režijní debut. S ním složil poctu bollywoodu i oblíbeným akčním filmům a neopomněl ani indickou kulturu.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu