Přátelé jsou zpět v plné sestavě! Podívejte se na první teaser!

Vydáno: 15.05.2021 08:00 - Lukáš Frank | foto: The Indian Express

Mluvilo se o tom roky! Vznikla spousta FAKE trailerů, které mají na kontě miliony zhlédnutí. Tenhle trailer je ale opravdu ten pravý! Speciální setkání milovaných Přátel se uskuteční na HBO Max už 27. května 2021.
David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve filmu Přátelé / Friends
© Warner Bros. Television
Dlouhé roky se objevovaly různé spekulace o možném pokračování veleúspěšného seriálu Přátelé. Herci se nechtěli, nedokázali, nebo nemohli sejít v plné sestavě, a tak se celý proces neustále prodlužoval. Před pár hodinami byl ale vypuštěn první teaser, který prozrazuje, že se ve speciálním díle, který přinese HBO Max, můžeme těšit na všechny naše oblíbence. Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Joey a Chandler se opět společně objeví na obrazovkách už 27. května 2021.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlancMatthew Perry a David Schwimmer se vracejí na původní scénu dnes již kultovního sitcomu. Každý z nich inkasoval za účast ve speciálním dílu 2,5 milionu dolarů.

Pro milovníky seriálu krátká scéna, ve které se celá šestice svorně drží kolem pasu a kráčí kupředu za doprovodu zaranžované písničky I´ll be there for you, vyvolá stoprocentně husí kůži.

Na první teaser se můžete podívat níže.

První teaser Friends: The Reunion


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY