DC komiksovka Blue Beetle má režiséra

Vydáno: 25.02.2021 09:30 - Lukáš Frank | foto: The Mary Sue

Komiksové filmy stále táhnou, proto studia neustále oživují nové a nové postavy. První latino superhrdina Blue Beetle se na stránkách komiksu objevuje už od roku 1939. Kdo natočí jeho filmovou verzi?
Režisér Angel Manuel Soto
© Variety
Komiksových superhrdinů není nikdy dost a jejich svět je potřeba neustále rozšiřovat, aby byly uspokojeny potřeby fanoušků a taky možná proto, aby v tom všem byl ještě větší chaos. Režisér Angel Manuel Soto, který nemá zatím ve svém portfoliu příliš mnoho zářezů, natočí pro DC Films komiksovku Blue Beetle, ve které bude vůbec prvním superhrdinou člověk, který má latinskoamerické kořeny.

Blue Beetle je jedním z nejstarších komiksových hrdinů. Jeho postava se poprvé objevila v roce 1939 a do dneška vystřídala několik různých majitelů, až nakonec skončila právě v DC. Mexicko-americký teenager Jamie Reyers získá své superschopnosti ze záhadného mimozemského scaraba, který ožije a přisaje se na Jamieho páteř. Ten tak získá superhrdinský oblek, který skrývá neuvěřitelné vymoženosti, které mu pomohou v boji proti mocnostem zla.

Práce na filmu začnou na podzim.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY