V únoru na streamovacích službách: koncert Billie Eilish a hvězdně obsazené komedie

Vydáno: 02.02.2021 07:30 - Lukáš Frank | foto: Netflix

Na plátna kin dál padá prach, proto je potřeba zkrátit si čekání na jejich otevření tím, co pro nás nachystaly na únor streamovací služby. A nabídka je to opravdu pestrá. Vyberete si?
Cesta svatojánských mušek (Netflix)

Fotografie z filmu Cesta svatojánských mušek / Firefly Lane
© Netflix Life
Začátkem mrazivého února se na Netflixu objeví desetidílný seriál Cesta svatojánských mušek, který byl natočen na motivy stejnojmenného románu spisovatelky Kristin Hannah. Tully a Kate jsou přítelkyněmi už tři desítky let, a to i přesto, že mají zcela protichůdné povahy. Prožívají spolu všechny životní zkoušky v sedmdesátých, osmdesátých a devadesátých letech, ale také začátek nového milénia. Co kdyby se mezi ně připletla zrada? Ustojí to jejich přátelství? V hlavní roli se objeví Katherine Heigl, která na nás před pár lety koukala snad z každé romantické komedie (Zbouchnutá, 27 šatů, Vrahouni) a Sarah Chalke, kterou si mnozí z vás mohou pamatovat jako další přítelkyni Teda, Stellu, v populárním sitcomu Jak jsem poznal vaši matku.

Premiéra: 3. února 2021

Originální trailer seriálu Cesta svatojánských mušek
Bliss (Amazon Prime)

Salma Hayek, Owen Wilson ve filmu  / Bliss
© Amazon Studios
Streamovací služba Amazon Prime připravila pro své diváky hvězdně obsazenou novinku Bliss, ve které se můžeme těšit po delší herecké pauze na Owena Wilsona, jemuž bude sekundovat Salma Hayek, která se pokusí napravit si reputaci po hodně nepovedeném filmu Rodiče na tahu z roku 2019. Greg (Owen Wilson) se po rozvodu zamiluje do okouzlující Isabely (Salma Hayek), která je přesvědčena o tom, že svět kolem nich je jen počítačovou simulací. Přistoupí na její teorii Greg? Film režíroval Mike Cahill, jehož posledním filmem byl oceňovaný Výchozí bod z roku 2014.

Premiéra: 5. února 2021

Originální trailer filmu Bliss
Locked Down (HBO GO)

Anne Hathaway, Chiwetel Ejiofor ve filmu  / Locked Down
© HBO Max
Anne Hathaway a Chiwetel Ejiofor spojí síly v komedii s kriminálními prvky, která vznikla z pera scénáristy Stevena Knighta. Lindě a Paxtonovi přerůstá koronavirová pandemie přes hlavu a prožívají vztahovou krizi. V té chvíli se ale objeví možnost ukrást diamant v hodnotě tří milionů liber. Pomůže jim nová adrenalinová zábava překonat všechny jejich problémy? Režie se ujal Doug Liman, který má na svém kontě například povedený film Na hraně zítřka. I přes hvězdné obsazení jsou první reakce na film spíše vlažné. Nechme se překvapit, jaká bude realita.

Premiéra: 5. února 2021

Originální trailer filmu Locked down
Malcolm a Marie (Netflix)

Zendaya, John David Washington ve filmu Malcolm a Marie / Malcolm & Marie
© Netflix
Režisér Sam Levinson (seriál Euforia) připravil pro Netflix romantické drama Malcolm a Marie se Zendayou a Johnem Davidem Washingtonem v hlavních rolích. Malcolm se pohybuje ve světě filmu. Po jedné ze svých premiér se se svou přítelkyní (Zendaya) vrací domů a čekají na první reakce kritiků. Během večera ale zabřednou hlouběji do svého vztahu, z kterého začnou vyplouvat na povrch další a další tajemství.

Premiéra: 5. února 2021

Oficiální trailer filmu Malcom a Marie
Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil (Netflix)

Fotografie z filmu Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil / Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel
© Netflix
Hotel Cecil v americkém Los Angeles je známý svou děsivou historií. Vše začalo před sto lety podivnými sebevraždami, pokračovalo ukrýváním slavných sériových vrahů a zatím posledním nevyjasněným případem je ten z roku 2013, kdy byla na střeše v jedné z nádrží nalezena mrtvá turistka. Netflix připravil dokumentární seriál, který se bude hotelu a jeho příběhu věnovat.

Premiéra: 10. února 2021

Originální trailer dokumentu Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Jako v bavlnce (Netflix)

Fotografie z filmu Jako v bavlnce / I Care a Lot
© Netflix
Černou komedii Jako v bavlnce hromadně chválili diváci i kritici na filmovém festivalu v Torontu. Není divu, když si hlavní roli zahrála Rosamund Pike, která před několika lety zazářila ve Fincherově Zmizelé. Herečka si zahrála roli vychytralé právní zástupkyně, která si přivydělává okrádáním seniorů v domovech důchodců. Jedna její klientka v podání Dianne Wiest má ale kontakty v podsvětí. Okrást zrovna ji nebude právě jednoduché.

Premiéra: 19. února 2021

Český trailer filmu Jako v bavlnce
Billie Eilish: The World's a Little Blurry (Apple TV+)

Fotografie z filmu  / Billie Eilish: The World's a Little Blurry
© JustWatch
Na velký halový koncert se asi jen tak rychle nikdo z nás nedostane. Čekání si můžete zkrátit unikátním dokumentem Apple TV+, který sleduje dvacetiletou zpěvačku a skladatelku Billie Eilish, která pobláznila svět. Uvidíte její veleúspěšné turné, nahrávání prvního alba, ale také její soukromý život. Pro fanoušky povinnost!

Premiéra: 26. února 2021

Originální trailer dokumentu o Billie Eilish


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY