Filmová adaptace videohry Borderlands nabírá obsazení

Vydáno: 28.01.2021 10:00 - Lukáš Frank | foto: facebook tvůrce

Studio Lionsgate před nedávnem oznámilo, že se v jedné z rolí objeví Oscarem oceněná Cate Blanchett. Kdo jí bude sekundovat?
Kevin Hart
© Facebook tvůrce
Populární videohra Borderlands vyšla v roce 2009. Její pokračování o tři roky později. Díky obrovskému úspěchu byla jen otázka času, kdy se jí ujme někdo z filmového průmyslu a přetvoří ji na filmový scénář. Jedná se o akční střílečku s výraznými RPG prvky, humorem a komiksovou stylizací, která se odehrává na planetě Pandora. Jedním z hrdinů hry je žoldák Roland, kterého si zahraje Kevin Hart, známý například z posledních dvou dílů Jumanji. Toho doplní oscarová Cate Blanchett v zatím nespecifikované roli. Zápletku studio zatím neprozradilo, ale dle nadšených slov z úst jeho zástupců, se bude jednat o skvělou filmovou adaptaci, která stoprocentně vystihne jedinečného ducha celé hry.

Režie filmu se ujme Eli Roth, který se před šestnácti lety zapsal do povědomí lidí hororem Hostel. Scénář napsal Craig Mazin, který vytvořil uznávanou minisérii pro HBO s názvem Černobyl.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY