Black Adam s Dwaynem Johnsonem nabírá obsazení

Vydáno: 16.12.2020 08:00 - Lukáš Frank | foto: facebook tvůrce

Hlavní rival Shazama, s kterým jsme se mohli poznat v jeho samostatném filmu minulý rok, se také dočká vlastního příběhu. Komiksovka Black Adam s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli konečně získává konkrétnější podobu.
Fotografie z filmu  / Black Adam
© Latest News Tripura
O tom, že jednu z dalších postav DC univerza bude hrát Dwayne Johnson, se ví už nějaký ten pátek. Podle komiksu je Black Adam antihrdina, kterému čaroděj Shazam! daroval superschopnosti. V důsledku událostí byl nakonec Black Adam za pomoci mocného kouzla uzavřen do hrobky Ramsese II. A tam vězí až dodnes. Děj filmu je zatím přísně držen pod pokličkou.

K hereckému obsazení se nyní přidává Quintessa Swindell, která má za sebou zatím pouze seriálové zkušenosti. Herečka si zahraje postavu Cyclone, která umí ovládat vítr a zvuk. Kromě Cyclone se ve filmu objeví také postava Hawkmana v podání Aldise HodgeNoah Centineo jako Atom Smasher nebo Sarah Shahi jako univerzitní profesorka a bojovnice za svobodu, která vedla odboj v Kahndagu. Režie se ujme Jaume Collet-Serra.

Film Black Adam bude volně navazovat na film Shazam! z minulého roku. V závěru filmu byl odkaz právě na tuto postavu zmíněn.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY