Black Friday zlevňuje nejoblíbenější sluchátka a reproduktory

Vydáno: 25.11.2020 17:11 - Redakce | foto: Mobil Pohotovost

Black Friday je v plném proudu a slevy se nevyhnuly ani audiopříslušenství. Ve velkých slevách jsou oblíbená sluchátka i reproduktory všech cenových kategorií, takže svůj kousek si najde téměř každý.

 

Marshall Stockwell II
Velká sleva padla na ikonický reproduktor Marshall Stockwell II se skvělou zvukovou reprodukcí a manuální úpravou zvuku, který je teď za 3 849 Kč (sleva 1 641 korun). Pokud naopak hledáte skutečně odolný reproduktor, pak by vám mohl padnout do oka JBL Charge Essential za 2 490 Kč (sleva 800 korun). Ze sluchátek se teď vyplatí pořídit oblíbené AirPods Pro od Applu, jejichž cena klesla na 5 990 Kč (sleva 1 300 korun). A jestliže naopak hledáte levná bezdrátová sluchátka, neměla by vaší pozornosti uniknout Niceboy Hive podsie jen za 777 Kč (sleva 713 korun).

 

Bleskurychlé nakupování

 

Chcete mít doma zboží co možná nejrychleji? Svoji objednávku si můžete od Mobil Pohotovosti nechat doručit jedním ze tří způsobů:

 

• Na kteroukoli ze 13 prodejen (do 30 minut)
• Expresně službou Liftago (do 1 hodiny)
• Na vaši adresu (do druhého dne)

 

Všechny prodejny Mobil Pohotovosti jsou vám k dispozici jako výdejní místa. Bezpečné nakupování je prioritou, a proto je výdej objednávek extrémně rychlý a prakticky bezkontaktní. Zboží si doma pohodlně objednáte na e-shopu mp.cz, zaplatit ale můžete až přímo na prodejně - hotově i kartou.

(Placená inzerce)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY