Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Filmové hvězdy, kteří mají rády hazard

Téma: Filmové hvězdy, kteří mají rády hazard

Vydáno: 04.12.2020 14:35 v sekci Články | Publicistika - Redakce | foto: facebook tvůrce

K životu filmových hvězd a celebrit často patří alkohol, sex, drogy a všeobecně nestandardní styl života. Být filmovou hvězdou není práce na píchačky. Stejně tak se často herci a herečky oddávají hazardním hrám a gamblingu. Přinášíme vám několik příkladů celebrit, které se vedle svých filmových úspěchů proslavily i svou vášní pro hazard.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Když máte v bance pár milionů dolarů a žijete divoký rychlý život, je jednoduché pochopit, proč jsou hazardní hry takovým lákadlem. Kombinace nejistoty, očekávání, schopností, štěstí, společenské zábavy, a hlavně vzrušení z vítězství nabízí návaly adrenalinu. Proto i svět hudby a nevázaného životního stylu přirozeně přijal hazard za svůj. V době koronavirových opatření, která postihla jak filmový průmysl, tak prostředí gamblingu, lze svou dávku hazardního adrenalinu dostat třeba na online kasinech. Třeba na portálech nabízející automaty zdarma.

Ben Affleck

Ben Affleck
© Facebook tvůrce
Ben Affleck není jen slavný herec, režisér a dle mnohých i hezoun, ale rovněž i profesionální hazardér. V roce 2001 vyhrál osm set tisíc USD v blackjacku, o tři roky později zase přes tři sta tisíc v pokerovém turnaji v Kalifornii. Mezi jeho protihráči byl vedle profesionálních hráčů i další herec, Tobey Maguire. V roce 2014 opět exceloval v kalifornském turnaji v pokeru a jeho kvality v blackjacku jsou tak vysoké, že mu byl v roce 2014 vydán zákaz hrát hru v kasinu v Las Vegas.I přes své herecké a hráčské úspěchy se na začátku tisíciletí musel ze své závislosti na hazardu a alkoholu léčit.

Tobey Maguire

Fotografie z filmu Spider-Man / Spider-Man
© Facebook tvůrce
Herec Spidermana sice v roce 2004 prohrál proti Benovi Affleckovi, ale i tak je velmi dobrý v pokerových variantách Texas Hold’em a Omaha. Na podzim vyhrál totiž turnaj v Hollywood Park kasinu a v roce 2011 obral známého investora Brada Rudermana o více než tři sta tisíc dolarů. Za svou hru byl dokonce obviněn z podvodu, jakožto součást nelegálního pokerového okruhu, kde se točily miliony dolarů. Navíc Rudermanovy peníze byly zpronevěřené, sám investor byl odsouzen na deset let ve vězení za provozování Ponziho schématu.
Maguire se údajně svým pokerovým dovednostem naučil od profesionálního kanadského pokeristy Daniela Negreanu, který šestkrát vyhrál World Series of Poker. Jako mnoha dalším celebritám, se ani Tobeymu nevyhnula závislost a na léčení z gamblingu a alkoholismu šel už v 19 letech.

Matt Damon

Matt Damon ve filmu Velká čínská zeď / The Great Wall
© Facebook tvůrce
Velký kamarád Bena Afflecka je rovněž zapáleným gamblerem. Během natáčení filmu s Edwardem Nortonem Hráči z roku 1998 podstoupil intenzivní trénink pod vedením legendárního hráče Johnnyho Chana. Matt je od té doby častým a úspěšným návštěvníkem kasina i se svým parťákem Affleckem. V roce 2011 měl představitel Jasona Bourna problémy stejně jako Tobey Maguire, nicméně žádná obvinění proti němu vznesena nebyla.

Pamela Anderson

I ženy propadají kouzlu hazardu a playmate Pamela Anderson byla závislá na pokeru a hazardních automatech. Zlí jazykové tvrdí, že si vzala podnikatele a pokerového hráče Ricka Salomona, aby jí pomohl uhradit čtvrtmilionový dluh v kasinu v Las Vegas.

Charlie Sheen

Charlie Sheen ve filmu Machete zabíjí / Machete Kills
© Facebook tvůrce


Už od svého mládí měl Charlie Sheen velký problém se závislostí na gamblingu. Hlavní postava seriálu Dva a půl chlapa, kde za jednu epizodu inkasoval zhruba 1,8 milionu dolarů, měla více peněz na utrácení v kasinech, než si mohla představit. Dle jeho ex-manželky Denise Richards utrácel Charlie jen na sportovních sázkách dvacet tisíc dolarů týdně. Z nich také pramenila většina jeho ztrát. Traduje se historka, že svému bookiemu volal i na cestě do porodnice, kde Denise Richards čekala jejich dítě.

(Placená inzerce.)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

  • Gramatika hrůza (Gita Hohl, 05.12.2020 09:27) Reagovat

    Pře
    dpokladem pisálků v mēdiích by mĕla být výborná znalost gramatiky čj.
    Bohužel v cca každé třetī vĕtĕ se objevují hrubē gramat.chyby-asi jste chybĕli v hodinách českého jazyka dost často.Shoda podĕtu s přísudkem atd.je pro Vás velká neznámå. A co páni editoři? Hanba číst vaše výpolody-rve to za vlasy, jak nĕkdo svůj mateřský jazyk hyzdí.

  • Prokristapána (Vladimír, 06.12.2020 20:18) Reagovat

    Ani se nedivím, že se konkrétně pod tento článek nepodepsal, neboť prase, které dokáže takto deformovat jazyk český, nazývám já hovadem, spratkem a analfabetickém kreténem. Je to jasný?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Box office: 11. víkend
Box office: Kung Fu Panda a Duna vládnou V kinech vládnou Kung Fu Panda 4 a Duna. Tento blockbuster bude letos prvním snímkem, který pokoří magickou hranici půl miliardy. čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Bruce Willis
Portrét: Kluk, který se odnaučil koktat Bruce Willis brzy oslaví narozeniny. Kariéru herce, který patří k největším hvězdám stříbrného plátna, ukončila před dvěma roky nemoc. čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:30 v sekci Články | Publicistika
0
Sladký život 3/10
Recenze: V romantické komedii Sladký život napraví hokejistu transplantace ženského srdce Profesionální hokejista musí po infarktu ukončit sportovní kariéru. Rozhodne se vypátrat identitu dárkyně srdce, které mu bylo transplantováno, a zamiluje se do doktorky, jenž onu transplantaci provedla. čtěte zde
Vydáno: 16.03.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 15. 3. 2024 - 21. 3. 2024
TV tipy: Rozpolcená Godzilla odhaluje Brumbálova tajemství a zápasí s Kongem Druhá polovina března začíná v televizích poměrně zajímavě, protože nabízí hned několik premiér. K těm nejlepším patří thriller Rozpolcený, své diváky si ale určitě najde i ne tak chválený souboj monster Godzilla vs. Kong.... čtěte zde
Vydáno: 15.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 11. týden
Kinopremiéry: Sladký život Monty Pythonů narušilo neviditelné zlo Největším hitem v první polovině března v kinech nepochybně bude česká komedie Sladký život, která bude útočit na dlouhodobě vysokou návštěvnost. V tomto týdnu to má usnadněné v tom, že srovnatelnou komerční konkurenci nemá.... čtěte zde
Vydáno: 13.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu