Honor Choice Earbuds - lepší bezdrátová sluchátka za 899 Kč neseženete

Vydáno: 09.09.2020 12:36 - Redakce | foto: Mobil Pohotovost

Máme pro vás super nabídku od Mobil pohotovosti!
Ne každý je ochotný utratit za bezdrátová sluchátka tisíce korun. Právě proto Honor před nedávnem představil Choice Earbuds. Ačkoli jim nelze zapřít značnou podobu s AirPods, za 899 Kč toho nová sluchátka od Honor nabízí více, než by kdokoli čekal.

 

Honor Choice Earbuds v první řadě zaujmou svojí výdrží. Na jedno nabití totiž zvládnou přehrávat hudbu až 6 hodin, spolu s nabíjecím pouzdrem pak poskytnou až 24 hodin přehrávání. Nechybí jim ani funkce okamžitého auto-párování nebo dotykové ovládání, kdy přímo skrze sluchátka můžete přeskakovat skladby, pozastavit přehrávání či ovládat příchozí hovory.

 

Sluchátka se také chlubí odolností proti prachu a vodě, nízkou latencí připojení díky Bluetooth 5.0 a v neposlední řadě kvalitní zvukovou reprodukcí, kterou zajišťuje jemně vyladěná 7mm membrána. Pro hovory jsou pak na každém sluchátku připraveny duální mikrofony s redukcí okolního hluku, takže vás při volání nic nebude rušit a druhá strana vás jasně uslyší. A dobrou zprávou je, že fungují i v režimu jednoho sluchátka, tudíž je můžete používat jako handsfree.

Honor Choice Earbuds teď u Mobil Pohotovosti dočasně koupíte jen za 899 Kč (běžně 999 Kč).

(Placená inzerce.)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY