Hugh Jackman se vydá na Fantastickou cestu

Vydáno: 13.05.2011 10:35 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Opět pod režijním vedením Shawna Levyho
Hugh Jackman ve filmu <b>X-Men Origins: Wolverine</b>
Twentieth Century Fox Film Corporation
Hugh Jackman, který jistě strávil nekonečné hodiny v posilovně, aby se mohl prohánět v komiksovce Darrena Aronofskyho, má nyní utrum. Režisér na poslední chvíli od Wolverina odstoupil, natáčení v Japonsku se kvůli nedávné přírodní katastrofě odložilo na neurčito a pro potenciální projekt se nyní stále hledá nový tvůrce. Australan, který hrál v australském filmu Austrálie, tak nyní bude muset na svůj trhák ještě pár měsíců počkat. Na podzim uvidíme, jak si povede jeho "robotické boxerské drama" Real Steel, kde se spojil s režisérem Shawnem Levym (Noc v muzeu).
Právě s ním se nyní upsal k dalšímu projektu. Fantastická cesta je remake stejnojmenného originálu z roku 1966, kde vědci zmenší hlavního hrdinu, zavřou ho do mikroskopické ponorky a vstříknou ho do lidského těla, aby v něm zachránil život. A na pozadí filmu by se - jak už je zvykem - měla ještě odehrávat dramatická love story. Jenže to není všechno. Levy, který uzavřel smlouvu se studiem 20th Century Fox, bude točit snímek kompletně ve 3D pod produkčním dohledem Jamese Camerona, který se kolem snímku také jistou chvíli pohyboval.
To by nám trošku mohlo zaručit, že výsledek nemusíme rovnou odepisovat. Cameron si své "dítko" jistě pohlídá, stejně jako využití 3D, aby nespadlo k lacinému průměru. Rozhodně se jedná o ambicióznější počin než jeho nedávná produkce Sanctum, ke které nejspíše připsal své jméno jen proto, že se odehrávala v jeho oblíbeném podvodním světě.
Film podle scénáře Shane Salerna a Laeta Kalogridise, který napsal například scénář k Prokletému ostrovu, Alexandru Velikému nebo Noční hlídce, nyní čeká na od studia na zelenou. Film bude zčásti hraný a digitálně animovaný.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY