Zemřel herec Logan Williams

Vydáno: 16.05.2020 19:38 - Václav Limberk | foto: Instagram tvůrce

UPDATE: Byla odhalena příčina smrti kanadského herce Logana Williamse, který zemřel na začátku dubna v pouhých šestnácti letech.
Logan Williams ve filmu  / The Flash
©Warner Bros. Television
UPDATE: Matka herce Logana Williamse prozradila deníku New York Post, že její syn tři roky bojoval se zavislostí. Mladý herec se na začátku dubna předávkoval látkou zvanou Fentanyl. Původní článek najdete níže.
Ve věku 16 let zemřel herec Logan Williams, který ztvárnil postavu mladého Barryho Allena v seriálu CW The Flash. Příčina jeho náhlé smrti není známá. Williams se narodil v roce 2003 ve Vancouveru v Kanadě. První roli získal v televizním filmu The Color of Rain v deseti letech. Poté se objevil v několika dílech seriálu The Whispers, v epizodě "Lovci duchů" Plush a v seriálu When Calls the Heart. V roce 2014 pak přišla role Barryho Allena ve zmíněném The Flash.

Logan Williams zemřel náhle 2. dubna 2020, sedm dní před svými sedmnáctými narozeninami. Zármutek nad jeho smrtí vyjádřili na sociálních médiích představitel Barryho Allena, Grant Gustin a John Wesley Shipp, který hrál Barryho Allena v seriálu Flash v letech 1990 a 1991 a v současném seriálu hraje postavu Allenova otce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Předčasné úmrtí Kanadského herce Logena Willimse (Martin Hub, 05.04.2020 11:22) Reagovat

    Vždy když zemře hodně mladý člověk,tak je to obrovská škoda..navíc když si uvědomíme,že zemřel v pouhých 16.letech..vždyt ani nestačil v tak extrémně krátkém čase nic prožít..Je to nefér vůči lidem,kteří se zase dožijí značně pokročilého věku 100 a více let..

    • Re: Předčasné úmrtí Kanadského herce Logena Willimse (olga, 05.04.2020 12:36) Reagovat

      Martin Hub. - Nechápu proč zmiňujete lidi kteří se dožívají vysokého věku a proč je něco takového nefér.Absolutně zcestný a nemorální názor.

      • Re: Předčasné úmrtí Kanadského herce Logena Willimse (Anonym, 05.04.2020 13:06) Reagovat

        Bože to je blabol

      • Re: Předčasné úmrtí Kanadského herce Logena Willimse (Josef Paseka, 05.04.2020 14:18) Reagovat

        Čest jeho pamatce.

      • Re: Předčasné úmrtí Kanadského herce Logena Willimse (Alena , 05.04.2020 16:54) Reagovat

        Souhlasím s vámi. Názor, že dožít se vysokého věku, je nefér, je hloupý. Jakou mají takoví lidé vinu na tom, že někdo mladý zemře. Samozřejmě, že je mi mladého života líto, ale stejně tak je mi líto života každého člověka. Jen z toho vyplývá, že smrt není žádná "spravedlnost", ale jenom důvod k bolesti a smutku.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY