Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Novinky na DVD: 18.týden

Novinky na DVD: 18.týden

Vydáno: 01.05.2011 09:20 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Daniel Patras | foto: Screen Gems

Bez jasného hitu zůstává 18. týden, přestože tu máme zase další film Woodyho Allena Zlaté časy rádia, opět velmi starou Funèsovku Taxi, maringotka a korida, seriál Tráva či hudební drama Síla country.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Pozn.: Seznam novinek na Blu-ray naleznete v samostatném článku tady.
NOVINKY
DVD obal filmu Zlaté časy rádiaZlaté časy rádia (PB Publishing)
žánr: komedie / drama
USA, 1987, 85 min.
Režie: Woody Allen
Hrají: Mike Starr, Julie Kavner, Wallace Shawn, Seth Green, Michael Tucker, Josh Mostel, Dianne Wiest, Kenneth Mars, Mia Farrow, Larry David, Todd Field, Woody Allen, Danny Aiello, Jeff Daniels, Robert Joy, Mercedes Ruehl, Richard Portnow, Tony Roberts, Diane Keaton, William H. Macy, Kenneth Welsh, Fred Melamed
Info o filmu: Woody Allen mapuje svět bez televize. Dobu třicátých a čtyřicátých let, kdy světu vládlo rádio. Na pozadí zdánlivě nedůležitých událostí a osudů jedné židovské rodiny, tentokrát bez své vlastní účasti (zazní pouze Woodyho hlas), vytváří obraz americké společnosti. Přes dramatický tón si však snímek uchovává komediální prvky.
Bonusy: bez bonusů
Zvuk: anglický 2.0
Titulky: české, maďarské, rumunské
Obraz: 16:9
Doporučená cena: 149 Kč. V obchodech od 2.5.2011.

DVD obal filmu Nezlobte, když nemusíte! (Vapet)
žánr: drama
Itálie, 1983, 115 min.
Režie: Luigi Magni
Hrají: Philippe Leroy, Mario Adorf, Renzo Montagnani
Info o filmu: Portrét jednoho netypického světce Filipa Neriho, patrona humoru a mladých lidí, který si dovololal nadávat papeži a přesto neměl daleko k tomu stát se kardinálem, vzniknul již v roce 1983 v Itálii a je plný typického italského humoru.
Bonusy: bez bonusů
Zvuk: český, italský
Titulky: české
Obraz: ?
Doporučená cena: 69 Kč. V obchodech od 5.5.2011.

DVD obal filmu Taxi, maringotka a korida (North video)
žánr: komedie
Francie, 1958, 86 min.
Režie: André Hunebelle
Hrají: Louis de Funès, Raymond Bussières, Paulette Dubost, Jacques Dufilho
Info o filmu: Již druhý snímek v edici North videa mapující nejstarší z komediálních filmů Louis de Funèse s novým dabingem Václava Faltuse je o taxikáři Mauricovi (Funès), který svou profesi na chvíli odloží, aby si užil s rodinou dovolenou ve Španělsku. Jenomže se připlete do cesty s krásnou pašeračkou Myriam, která mu do kapsy bez jeho vědomí vloží kradené diamanty, aby nemusela sama riskovat cestu přes hranice. Tím se spustí plejáda nedorozumění, trapasů a komických situací, jaké v podání Louis de Funèse všichni dobře známe z jeho novějších filmů.
Bonusy: bez bonusů
Zvuk: český 2.0, francouzský 2.0
Titulky: české
Obraz: 16:9
Doporučená cena: 99 Kč. V obchodech od 6.5.2011.

DVD obal filmu Síla countrySíla country (Bontonfilm)
žánr: drama / hudební
USA, 2010, 112 min.
Režie: Shana Feste
Hrají: Gwyneth Paltrow, Tim McGraw, Garrett Hedlund, Leighton Meester
Info o filmu: Začínající skladatel country (Hedlung) se dá dohromady s hvězdnou, ale již dohasínající, zpěvačkou téhož žánru (Paltrow). A dají se dohromady jak po stránce milostné, tak i profesní. Rozjedou se společně na turné. On chce svou dráhu naplno rozjet, ona se chce zase vrátit na výsluní. Jenže oficiální manžel zpěvačky je i zároveň jejím manažerem, který turné zařizuje. Milostné trable a nezapomenuté křivdy na sebe nenechají dlouho čekat.
Bonusy:
  • Soundtrack Country Strong
  • Vynechané scény
  • Prodloužené a alternativní scény
  • Původní závěr
  • Gwyneth Paltrow: “Country Strong“
  • Sara Evans: “A Little Bit Stronger“
  • Zvuk: český 5.1, anglický 5.1, polský 5.1 VO, maďarský 5.1, ruský 5.1 VO
    Titulky: české, slovenské, anglické, polské, arabské, bulharské, chorvatské, estonské, řecké, hebrejské, hindské, maďarské, islandské, litevské, portugalské, srbské, slovinské, turecké, ukrajinské
    Obraz: 16:9, 2,40:1
    Doporučená cena: 199 Kč. V obchodech od 2.5.2011.

    DVD obal filmu Vrah ve mněVrah ve mně (HCE)
    žánr: krimi / drama / thriller / western
    USA, 2010, 109 min.
    Režie: Michael Winterbottom
    Hrají: Casey Affleck, Jessica Alba, Elias Koteas, Kate Hudson, Bill Pullman, Tom Bower, Ned Beatty, Simon Baker, Liam Aiken, Brent Briscoe
    Info o filmu: Anglický režisér a příležitostný scénárista Michael Winterbottom se ve snímku Vrah ve mně, který vznikl na motivy stejnojmenné knihy Jima Thompsona, zamýšlí nad lidským násilím. Vypráví v něm příběh o muži jménem Lou Ford, který je zástupcem šerifa v malém texaském městečku a který žije dvojí život. Na první pohled spořádaný a charismatický policista v sobě totiž neúspěšně dusí nenávist vůči ženám. V hlavních rolích se představují Casey Affleck, Jessica Alba, Elias Koteas či Kate Hudson.
    Bonusy: bez bonusů
    Zvuk: český 5.1, anglický 5.1
    Titulky: české
    Obraz: 2,35:1 (podle IMDb)
    Doporučená cena: 99 Kč. V obchodech od 6.5.2011.

    DVD obal filmu Quo vadisQuo Vadis (HCE)
    žánr: drama
    Itálie, 1985, 360 min.
    Režie: Franco Rossi
    Hrají: Klaus Maria Brandauer, Frederic Forrest, Cristina Raines, Annie Belle, Max von Sydow, Ángela Molina, Gabriele Ferzetti, Barbara De Rossi, Francesco Quinn, Massimo Girotti, Philippe Leroy, Marko Nikolic, Françoise Fabian, Georges Wilson, Olga Karlatos
    Info o filmu: Již druhá část rozsáhlé italské adaptace (první vyšla minulý týden) slavného románu polského spisovatele Henryka Sienkiewiczea, ve které si zahrál dokonce i švédský matador Max von Sydow, zobrazuje nechvalně proslulého římského císaře Nera a jeho boj proti křesťanskému náboženství na příkladu římského vojáka, jenž je nucený vést tažení proti víře, kterou ale vyznává i jeho nová láska a kterou nakonec přijímá i on sám.
    Bonusy: bez bonusů
    Zvuk: český 2.0, anglický 2.0
    Titulky: české
    Obraz: 4:3
    Doporučená cena: 79 Kč. V obchodech od

    DVD obal filmu Bai ga jaiObyčejný spratek (Vapet)
    žánr: akční / komedie
    Hong Kong, 1983, 100 min.
    Režie: Sammo Hung Kam - Bo
    Hrají: Biao Yuen, Ching-Ying Lam, Sammo Hung Kam - Bo, Lung Chan, James Tien, Ma Wu, Pai Wei
    Info o filmu: Mladík Leung Chang si myslí, že je nejlepší kung-fu bojovník na světě. Není ale nic jiného než jen namyšlený spratek. Skutečně vyhrává všechny zápasy, ale to jenom proto, že jeho otec podplácí jeho protivníky, aby se mladému Changovi náhodou nic nestalo. Všechno se změní v momentě, kdy Chang narazí na skutečného mistra kung-fu, Leung Yee Taie, krutě prohraje a takto pokořen se stává Taiovým učedníkem.
    Bonusy: bez bonusů
    Zvuk: český, kantonský
    Titulky: české
    Obraz: 2,35:1 (podle IMDb)
    Doporučená cena: 69 Kč. V obchodech od 3.5.2011.

    DVD obal filmu Coco Chanel & Igor StravinskyCoco Chanel & Igor Stravinsky (HCE)
    žánr: drama / romantický
    Francie, 2009, 120 min.
    Režie: Jan Kounen
    Hrají: Mads Mikkelsen, Anna Mouglalis, Anatole Taubman
    Info o filmu: Ona je významnou módní navrhářkou a on slavným skladatelem. Oba budí ve svém oboru kontroverze a oba k sobě měli hodně blízko. Při jejich prvním setkání v Paříži je Stravinsky vyhnancem a Coco mu nabídne svůj dům. Jejich vzájemná přitažlivost je však tím ještě nebezpečnější.
    Bonusy: bez bonusů
    Zvuk: český 5.1, francouzský 5.1
    Titulky: české
    Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 99 Kč. V obchodech od 3.5.2011.

    DVD obal filmu Pod jednou střechouPod jednou střechou (Magic Box)
    žánr: komedie
    USA, 2010, 109 min.
    Režie: Greg Berlanti
    Hrají: Katherine Heigl, Christina Hendricks, Josh Duhamel, Josh Lucas, Majandra Delfino, Melissa McCarthy, Reggie Lee, Hayes MacArthur, Will Sasso, Barry Hopkins, Brooke Josephson, Andrew Daly, Faizon Love, Rob Nagle, Jean Smart
    Info o filmu: Holly a Messer jsou párem, který nikdy neměl být spolu pod jednou střechou, jejich první rande bylo totiž příšerné. Jediné pojítko jejich vztahu je láska ke společné kmotřence Sophie. I to ovšem zdá se stačí. Pro oba se stává Sophie jediným smyslem života a veškerou svojí energii teď musí vynaložit na těžký život v jedné domácnosti.
    Bonusy:
  • Vyřazené scény
  • Zvuk: český, anglický, maďarský
    Titulky: české, rumunské, maďarské, anglické pro neslyšící
    Obraz: 16:9
    Doporučená cena: 299 Kč. V obchodech od 4.5.2011.

    DVD obal filmu CizinecCizinec (Bontonfilm)
    žánr: akční / drama / thriller
    USA / Francie, 2010, 99 min.
    Režie: Florian Henckel von Donnersmarck
    Hrají: Johnny Depp, Angelina Jolie, Rufus Sewell, Paul Bettany, Clément Sibony, Bruno Wolkowitch, François Vincentelli, Jean-Marie Lamour, Timothy Dalton, Steven Berkoff, Alessio Boni, Julien Baumgartner, Igor Jijikine, Christian De Sica, Renato Scarpa, Ralf Moeller, Raoul Bova, Neri Marcorè, Nino Frassica
    Info o filmu: Jedete vlakem a jmenujete se Frank. Byť na první pohled vypadáte trochu jako podivný nerd, máte sex-appeal Johnnyho Deppa, takže není důvod být překvapený z toho, že mezi vámi a tajemnou ženou Elise (Angelina Jolie) přeskočí jiskra, která se rozhoří ve velkou romanci v prostředí těch nejromantičtějších evropských měst - Paříže a Benátek. Postupně jste ale zatahován do víru okolností, které nejenže začínají být nepochopitelné, ale hlavně v nich začíná jít o život. A co když osudové setkání s Elise vlastně ani nebyla náhoda? Oscarem oceněný režisér Florian Henckel von Donnersmarck dostal v remaku francouzského thrilleru Hledejte Antonyho před kameru (pro mnohé producenty i filmové fanoušky) pár snů.
    Bonusy:
  • Komentář režiséra
  • Galavečer
  • Objevování půvabu
  • Alternativní animovaná titulní scéna
  • Nepovedené záběry
  • Zvuk: český 5.1, anglický 5.1, polský 5.1 VO, maďarský 5.1, hindský 5.1, ruský 5.1
    Titulky: české, slovenské, anglické, bulharské, chorvatské, estonské, řecké, hebrejské, hindské, maďarské, islandské, litevské, lotyšské, polské, portugalské, rumunské, srbské, slovinské
    Obraz: 16:9, 1,85:1
    Doporučená cena: 399 Kč. V obchodech od 2.5.2011.
    SERIÁLY
    DVD obal filmu TrávaTráva 1. série (Bontonfilm)
    žánr: komedie / krimi / drama
    USA, 2005, 10x28 min.
    Režie: Burr Steers, Craig Zisk, Brian Dannelly, Lev L. Spiro
    Hrají: Mary-Louise Parker, Elizabeth Perkins, Kevin Nealon, Maulik Pancholy, Romany Malco
    Info o filmu: I na DVD tu máme první sérii komediálního dramatu o mladé vdově, která, aby uživila zbytek rodiny a mohla zůstat bydlet v klidu na předměstí, začne prodávat marihuanu, což jí samozřejmě přivede do života nové kamarády i nové životní souvislosti. Tahle zábavná společenská satira kanálu Showtime se objevila v době seriálového boomu před několika lety a získala si hromadu fanoušků po celém světě, a to zdaleka nejen z řad vyznavačů lehkých drog.
    Bonusy:
  • Komentáře s Jenji Kohanem, Romany Malcoemem, Tonye Patanoem a Craigem X
  • Nepovedené záběry
  • Videoklip “All Too Much“ - More Than a Friend
  • Zemětřesení na předměstí
  • Fotogalerie
  • Zvuk: český 2.0, anglický 5.1, polský 2.0 VO, maďarský 2.0
    Titulky: české, anglické, maďarské, arabské, bulharské, hebrejské, islandské, polské, turecké
    Obraz: 16:9, 1,78:1
    Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 2.5.2011.

    DVD obal filmu Simpsonovi 9. série (Bontonfilm)
    žánr: animovaný / komedie
    USA, 1989, 25x23 min.
    Režie: Klay Hall, Steven Dean Moore, Neil Affleck, Jim Reardon
    Hrají: Dan Castellaneta, Hank Azaria, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Julie Kavner, Harry Shearer, Tress MacNeille, Marcia Wallace a další
    Info o filmu: Devátá série nepřekonatelného animovaného seriálu, opět s kilometry bonusů, nabízí takové klasické díly jako je svatba Apua a Manjuly, Trilionovou bankovkou, Skinnera jako Armina Tamzariana nebo Lizin objev stupidity mužského pokolení Simpsonových.
    Bonusy:
  • Speciální úvod Matta Groeninga
  • Audio komentáře ke každé epizodě: tvůrce Matt Groening, výkonní producenti Mike Scully, Bill Oakley, Josh Weinstein, David Mirkin, Al Jean a Mike Reiss společně se scénáristy, dabéry a režiséry
  • Chvilka s U2
  • Vynechané scény s komentářem
  • Animované komentáře
  • Ukázky animací z různých pohledů
  • Původní kresby
  • Reklamy
  • Speciální jazykový bonus
  • Sběratelské karty
  • Simpsonovi ve filmu - pohled do zákulisí
  • a další
  • Zvuk: český 2.0, anglický 5.1, maďarský 2.0, polský 2.0 VO
    Titulky: české, anglické, maďarské, polské
    Obraz: 4:3; 1,33 :1
    Doporučená cena: 799 Kč. V obchodech od 2.5.2011.
    DÁLE VYCHÁZÍ
    Když Nietzsche plakal (North video)
    Méďa Béďa: Láska jako trám (Magic Box)
    Mládí v hajzlu (Bontonfilm)
    Vzestup a pád Sparťanů (Filmexport)
    Vzpoura strojů (Vapet)
    Scooby Doo: Záhady s.r.o. 2.část (Magic Box)
    Super hvězdy Looney Tunes: Králíček Bugs - Neposedný dareba (Magic Box)

    NÁZORY

    Vložit názor

    Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

    Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

    Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
    Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    TV tipy: 19. 4. 2024 - 25. 4. 2024
    TV tipy: Kdo klepe na dveře krále Staten Islandu Televizní nabídka končícího dubna je poměrně skromná, nicméně nabídne hned několik atraktivních premiér. Z nedávných počinů zaujme psychologické drama Střípky, uveden ale bude i malinko zapomenutý debut Martina Scorseseho.... čtěte zde
    Vydáno: 19.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
    0
    Kinopremiéry: 16. týden
    Kinopremiéry: Abigail s Dalím přežili občanskou válku a vyrážejí na dovolenou s Broučkem Ačkoli v tomto týdnu obohatí nabídky kin hned desítka filmů, jednoznačný hit mezi ní zcela chybí. Asi největší komerční potenciál skrývá česká komedie Dovolená s Broučkem, startuje ovšem i novinka Alexe Garlanda Občanská... čtěte zde
    Vydáno: 17.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
    0
    Top 20 ČR: 15. týden
    Top 20 ČR: Do kina se moc nechodí S přibývajícími teplými dny se kinosály vylidňují. Ani několik přitažlivých novinek včetně nových Krotitelů duchů na tom nic nezměnilo. čtěte zde
    Vydáno: 16.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
    0
    Box office: 15. víkend
    Box office: V USA vypukla Občanská válka U pokladen kin se prosadilo dystopické akční drama Občanská válka o rozdělené Americe v blízké budoucnosti, kde hrají manželé Kirsten Dunst a Jesse Plemons. čtěte zde
    Vydáno: 15.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
    0
    Tady Havel, slyšíte mě? 6/10
    Recenze: Dokument Tady Havel, slyšíte mě? vykresluje Václava Havla jako člověka mnoha paradoxů Dokument Petra Jančárka se zaměřuje na poslední tři roky v životě bývalého prezidenta Václava Havla. Jeho část je věnovaná i natáčení jeho filmového režijního debutu s názvem Odcházení. čtěte zde
    Vydáno: 13.04.2024 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
    0
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Zemřel herec Danny Aiello (13.12.2019 20:56 v Novinky | Zprávy)
    - Režisér Favoritky chystá kriminální drama Pop. 1280 (23.02.2019 10:07 v Novinky | Zprávy)
    - Téma: Všechny filmy Woodyho Allena od nejhoršího po nejlepší - část.2 (18.11.2018 09:30 v Články | Publicistika)
    - Greg Berlanti natočí nový Malý obchod hrůz (10.12.2016 13:33 v Novinky | Zprávy)
    - Téma: Jak šel čas s Woodym Allenem, část. 2 (03.01.2016 10:39 v Články | Publicistika)
    - TV tipy: Nedotknutelné, nadčasové a oceňované snímky (02.01.2015 07:00 v Radar | TV tipy)
    - Kdo si zahraje protagonistku v Tarantinově westernu? (10.10.2014 13:00 v Novinky | Zprávy)
    - TV tipy: Začátek května ve znamení evropské kinematografie (02.05.2014 08:00 v Radar | TV tipy)
    - Preview: Nevědomí (22.03.2013 16:00 v Radar | Preview)
    - Téma: Osudové ženy Woodyho Allena (03.10.2011 07:00 v Články | Publicistika)
    - Top 10: S Allenem se lépe stárne (22.09.2011 13:00 v Články | Žebříčky)
    - Soundtrack: Filmy Woodyho Allena (12.09.2011 20:33 v Recenze | Soundtracky)
    - Novinky na Blu-ray: 18. týden (30.04.2011 07:00 v Radar | BD a DVD tipy)
    - Oscar 2011: Hudební kategorie (04.02.2011 17:00 v Články | Publicistika)
    - Box office: Coeni vedou, Cage i Paltrow tvrdě narazili (09.01.2011 23:18 v Komentáře | Box office)
    - Box office: Halloweenský víkend (31.10.2010 22:12 v Komentáře | Box office)
    - Box office: Paranormální víkend (24.10.2010 22:02 v Komentáře | Box office)
    - Kinopremiéry: Filmy z projektu MANIFESTO (20.10.2010 18:00 v Radar | Kinopremiéry)
    - Box office: Jackass rulez! (17.10.2010 22:15 v Komentáře | Box office)

    PREMIÉRA TÝDNE   14/2024

    Opičí muž
    7/10

    Britský herec Dev Patel, který před lety zazářil v Milionáři z chatrče, po dlouhém snažení konečně představil svůj vysněný režijní debut. S ním složil poctu bollywoodu i oblíbeným akčním filmům a neopomněl ani indickou kulturu.

    AKTUÁLNĚ V KINECH

    Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

    TV TIPY

    NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

    NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

    NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    filmserver.cz - o filmech víme vše
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu