Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Black Friday: Sluchátka i reproduktory výrazně levněji

Black Friday: Sluchátka i reproduktory výrazně levněji

Vydáno: 22.11.2019 12:48 v sekci Novinky | Zprávy - Redakce | foto: facebook tvůrce

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Vánoční nákupy nabírají na obrátkách a slevy v rámci Black Friday jsou ideální příležitostí pro ušetření několika tisíc. Vybíráme pro vás produkty od všech velkých výrobců, které nyní zakoupíte v Mobil Pohotovosti s velkou úsporou. Hledáte inspiraci pod stromeček, nebo si chcete udělat radost? Pak rozhodně čtěte dál.

Dokonale čistý zvuk a maximální výkon
Rozmotávání kabelů si nechte na vánoční světýlka a užijte si výhody bezdrátových sluchátek. Niceboy Hive Podsie nabízejí stabilní přenos díky Bluetooth 5.0 a se zvukem MaxxBass uslyšíte všechny podstatné detaily z oblíbeného playlistu.

Sluchátka Niceboy Hive Podsie True Wireless jsou nyní v akci za 890 Kč a vy tak ušetříte 600 Kč.

Pokud hledáte voděodolný a lehce přenosný reproduktor, můžete využít akční cenu na reproduktor Niceboy RAZE 2 vertigo. Vestavěný mikrofon využijete pro pohodlné hands-free vyřizování telefonních hovorů.

Reproduktor Niceboy RAZE 2 vertigo zakoupíte za 990 Kč (běžná cena je 2 490 Kč).

Retro vzhled s nabitými funkcemi
Pokud preferujete retro vzhled s jednoduchými, ale módními detaily, je pro vás značka Marshall to pravé ořechové. Sluchátka přes hlavu Marshall Major III jsou naprosto bez kabelů a stanou se tak šikovným společníkem na cestách. Hudbu si můžete užívat až 30 hodin a velkou výhodu nabízí i dosah 10 metrů od spárovaného zařízení. Telefon tak nemusíte mít pořád u sebe.

Sluchátka Marshall Major III Bluetooth jsou nyní místo 3 790 Kč za akčních 1 990 Kč a můžete vybírat ze tří barevných provedení.

Ikonický Marshall design nabízí reproduktor Marshall Acton II BT, který kombinuje moderní technologii a unikátní vzhled. Pomocí smartphonu, tabletu nebo počítače s technologií Bluetooth můžete streamovat hudbu přímo do reproduktoru bez nutnosti připojování kabelů.

Aby se vám reproduktor Marshall Acton II BT hodil do jakéhokoli interiéru, je k mání ve třech barvách a z běžných 6 490 Kč ho můžete mít za 4 790 Kč.

Pecky nebo sluchátka přes hlavu?
Jabra umí obojí a skvěle. Při sportu vám bodnou Jabra Elite Sport, které zaručí, že vám skvěle padnou a nebudou vás nijak omezovat. Díky baterii o výdrži 4,5 hodiny máte společně s přenosným nabíjecím pouzdrem k dispozici celkem 13,5 hodiny energie na přehrávání hudby.

Sluchátka Jabra Elite Sport
 nyní pořídíte za 2 990 Kč místo běžných 5 690 Kč.



Hledáte-li sluchátka přes hlavu s inteligentním potlačením šumu, máme super tip. Jabra Elite 85h s funkcí SmartSound analyzuje hluk prostředí, ve kterém se nacházíte a automaticky využije vámi upravené nastavení zvuku, inteligentního potlačení šumu a příposlechu, abyste měli vždy k dispozici právě takový zvuk, jaký potřebujete.
 Černé provedení Jabra Elite 85h je nyní za akčních 5 990 Kč (běžně za 7 790 Kč).

 

Okolí vás rušit nebude

Další bezdrátová sluchátka s funkcí odstranění okolního hluku jsou Sony WH-CH700. Snadné spárování a připojení zajišťuje NFC a Bluetooth. Díky výdrži až 35 hodin nebudete na cestách řešit nepříjemnosti spojené s nabíjením sluchátek.
Sluchátka Sony WH-CH700 budou vaše za akčních 2 799 Kč (běžná cena 3 599 Kč) a vybírat můžete ze světle modré, černé a šedé barvy.

Zvuk, který můžete vidět

Přemýšlíte, jak svojí party posunout na vyšší level? Zkuste zvuk spojený se světelnou show. JBL Pulse 3 má přizpůsobitelné 360° světelné efekty, které dokáží skvěle doplnit vaše oblíbené skladby a podle potřeby navodit kouzelnou atmosféru. Díky voděodolnosti a výdrži baterie až 12 hodin, můžete zazářit kdekoli.

Reproduktor JBL Pulse 3 můžete mít místo 5 690 Kč za atraktivních 3 999 Kč.

Kompletní přehled produktů v akci Black Friday najdete na webu Mobil Pohotovost.


Placená reklama.

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Box office: 11. víkend
Box office: Kung Fu Panda a Duna vládnou V kinech vládnou Kung Fu Panda 4 a Duna. Tento blockbuster bude letos prvním snímkem, který pokoří magickou hranici půl miliardy. čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Bruce Willis
Portrét: Kluk, který se odnaučil koktat Bruce Willis brzy oslaví narozeniny. Kariéru herce, který patří k největším hvězdám stříbrného plátna, ukončila před dvěma roky nemoc. čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:30 v sekci Články | Publicistika
0
Sladký život 3/10
Recenze: V romantické komedii Sladký život napraví hokejistu transplantace ženského srdce Profesionální hokejista musí po infarktu ukončit sportovní kariéru. Rozhodne se vypátrat identitu dárkyně srdce, které mu bylo transplantováno, a zamiluje se do doktorky, jenž onu transplantaci provedla. čtěte zde
Vydáno: 16.03.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 15. 3. 2024 - 21. 3. 2024
TV tipy: Rozpolcená Godzilla odhaluje Brumbálova tajemství a zápasí s Kongem Druhá polovina března začíná v televizích poměrně zajímavě, protože nabízí hned několik premiér. K těm nejlepším patří thriller Rozpolcený, své diváky si ale určitě najde i ne tak chválený souboj monster Godzilla vs. Kong.... čtěte zde
Vydáno: 15.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 11. týden
Kinopremiéry: Sladký život Monty Pythonů narušilo neviditelné zlo Největším hitem v první polovině března v kinech nepochybně bude česká komedie Sladký život, která bude útočit na dlouhodobě vysokou návštěvnost. V tomto týdnu to má usnadněné v tom, že srovnatelnou komerční konkurenci nemá.... čtěte zde
Vydáno: 13.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu