Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Blu-Ray recenze: John Wick 3

Blu-Ray recenze: John Wick 3 je pokračováním nejlepší akční série současnosti

Vydáno: 26.10.2019 10:00 v sekci Recenze | Blu-ray - Jan Varga

Akční thriller John Wick 3 s Keanu Reevesem a Halle Berry vychází na DVD i Blu-Ray. Film je skvělý, bonusy nicméně ani jeden z nosičů bohužel neobsahuje.

John Wick 3Recenzoval/a Jan Varga dne 26.10.2019 10:00. Akční thriller John Wick 3 s Keanu Reevesem a Halle Berry vychází na DVD i Blu-Ray. Film je skvělý, bonusy nicméně ani jeden z nosičů bohužel neobsahuje. Hodnocení: 4.5
SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Keanu Reeves ve filmu John Wick 3 / John Wick 3Americký akční thriller John Wick 3 navazuje na místě, kde předchozí John Wick 2 skončil – titulní hrdina (Keanu Reeves) porušil pravidla hotelu Continental, takže je na jeho hlavu vypsaná odměna a všichni mu jdou po krku. Tvůrci filmu v čele s režisérem Chadem Stahelskim, bývalým kaskadérem a dlouholetým kamarádem Keanu Reevese, v něm zároveň navazují i na budování spletitého světa profesionálních zabijáků a jeho přísných pravidel a do hloubky rozvíjejí jeho fascinující mytologii.

Laurence Fishburne, Ian McShane ve filmu John Wick 3 / John Wick 3O filmu John Wick 3 platí do značné míry stejná pozitiva, která se vázala i na jeho dva předchůdce. Jde o efektní, úderný a vizuálně opojný, ale přitom i inteligentní a nápaditý akční snímek, který je navíc citlivě zahraný, skvěle natočený a sestříhaný a vůbec v něm všechny filmařské aspekty výtečně šlapou. Dominují mu charismatický hlavní hrdina a působivé akční přestřelky a elegantní kontaktní souboje, perfektně přehledné, hbité a realizované s pečlivou a originální choreografií. To vše je zasazeno do stylizovaného a velmi brutálního, leč přesto poměrně věrohodně ztvárněného prostředí, v němž jsou i všechny vedlejší postavy a jejich dialogy vytříbeně napsané, a v němž se nezapomíná ani na jemný, suchý a drsný humor.

Filmy s Johnem Wickem jsou jedněmi z nejvýraznějších a nejlepších zástupců akčního žánru současnosti. John Wick 3 není výjimkou – jeho jedinou nevýhodou je akorát nutná znalost obou předchozích dílů a jeho otevřený konec, v němž je evidentně zaděláno na ještě nejméně jedno další pokračování.

Blu-Ray:

BD obal filmu John Wick 3 / John Wick 3Film John Wick 3 vychází na DVD i Blu-Ray, leč zcela bez bonusů. Na záběry z natáčení, akční trénink Keanu Reevese a Halle Berry, případně i na výcvik bojových psů a koní se tudíž bohužel podíváte leda na internetu. Menu je každopádně v češtině a obrazová i zvuková stránka filmu je vynikající (byť pokud jste vlastníky domácího kina, budete si muset vystačit jen s pětikanálovým zvukem).

Technické specifikace (Blu-ray):

Zvukové formáty: DTS HD-Master Audio 5.1 anglicky a česky

Titulky: české

Obrazové formáty: 16:9 / 2.39:1

V prodeji od 2. 10. 2019

USA, 2019, 131 minut

Český trailer k filmu John Wick 3

NAŠE HODNOCENÍ FILMU:
9/10
Podobné filmy:
VAŠE HODNOCENÍ FILMU:
Líbí se mi Nelíbí   Chci vidět Nechci vidět
0,0
NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

  • Nesourodost (Josef, 26.10.2019 22:46) Reagovat

    Blu-ray JW1 se skvělými bonusy, JW2 se skvělými bonusy, JW3 bez bonusů.. ať jdou vydavatelé do ******. Je mnoho takových případů napříč nosiči, včetne vazeb knih a podobně.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Top 20 ČR: 2019
Top 20 ČR: Nejúspěšnějším filmem roku 2019 byla česká komedie Ženy v běhu České komedii Ženy v běhu se minulý rok podařilo překročit hranici jednoho a půl milionu diváků, čímž se suverénně stala nejúspěšnějším filmem roku 2019. čtěte zde
Vydáno: 23.01.2020 12:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Příliš osobní známost 2/10
Recenze: Obskurní vztahové drama Příliš osobní známost nespasí ani schopné herečky Na první pohled jde o komediální romantické drama ze života se spoustou emocí a humoru, leč to by za ním nesměli stát tvůrci, v jejichž podání působí věci jako „emoce“, „humor“ nebo „ze života“ jako cosi bizarního z... čtěte zde
Vydáno: 23.01.2020 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
2
Králíček Jojo 6/10
Recenze: Komedie Králíček Jojo je náladově roztříštěná anti-nacistická satira Snímek se Scarlett Johansson a zářícími dětskými hvězdami má pověst hravého a vtipného crowd-pleaseru, avšak způsob, jakým kombinuje dramatický příběh a různé komediální styly, je značně nevyrovnaný. čtěte zde
Vydáno: 22.01.2020 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Kinopremiéry: 4. týden
Kinopremiéry: Králíček Jojo prožívá extázi daleko od Reykjavíku Satirická dramedie Taiky Waititiho Králíček Jojo je jasnou jedničkou mezi aktuálními novinkami, které vstupují do tuzemských kin. Jejím největším konkurentem bude zřejmě dost pochybná romantická komedie Příliš osobní známost. ... čtěte zde
Vydáno: 22.01.2020 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 3. týden
Top 20 ČR: Dolittle byl v Česku první Americká rodinná komedie Dolittle s mluvícími zvířaty a Robertem Downeyem jr. slavila v Česku vítězství před dvojicí Mizerů. čtěte zde
Vydáno: 21.01.2020 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- TV tipy: Tajemný zabiják Candyman zjišťuje, že nebe existuje (17.01.2020 07:30 v Radar | TV tipy)
- Téma: nejlepší filmy roku 2019 podle filmserveru (06.01.2020 16:57 v Články | Žebříčky)
- Kdy dorazí čtvrtý Matrix a Flash? (12.12.2019 08:13 v Novinky | Zprávy)
- Spongebob ve filmu: Houba na útěku: první trailer (14.11.2019 19:17 v Novinky | Trailery)
- Matrix 4 nabírá posily (16.10.2019 16:25 v Novinky | Zprávy)
- Batman našel Catwoman (15.10.2019 07:00 v Novinky | Zprávy)
- Matrix posílí Yahya Abdul-Mateen II (09.10.2019 19:23 v Novinky | Zprávy)
- Len Wiseman natočí spin-off Johna Wicka (09.10.2019 09:25 v Novinky | Zprávy)
- Téma: (ne)slavné filmové propadáky (14.09.2019 14:00 v Články | Publicistika)
- Matrix se vrací (21.08.2019 07:15 v Novinky | Zprávy)
- Top 20 ČR: Lví král v Česku zaskóroval (23.07.2019 07:30 v Komentáře | Top 20 ČR)
- Top 20 ČR: chodí se dále na Spider-Mana (16.07.2019 07:30 v Komentáře | Top 20 ČR)
- Top 20 ČR: Spider-Man v Česku zabral (09.07.2019 07:30 v Komentáře | Top 20 ČR)
- Top 20 ČR: Mazlíčci opakují prvenství (02.07.2019 07:30 v Komentáře | Top 20 ČR)
- Box office: Hračky znovu první (01.07.2019 07:30 v Komentáře | Box office)
- Bill & Ted Face the Music nabírá další obsazení (28.06.2019 19:40 v Novinky | Zprávy)
- Top 20 ČR: Mazlíčci táhli do kin (25.06.2019 07:30 v Komentáře | Top 20 ČR)
- Box Office: byl to opět Toy Story 4: Příběh hraček (24.06.2019 07:30 v Komentáře | Box office)
- Top 20 ČR: Muži v černém slaví malé vítězství (18.06.2019 07:30 v Komentáře | Top 20 ČR)
- Box Office: Muži v černém rekord neohrozili (17.06.2019 07:30 v Komentáře | Box office)

PREMIÉRA TÝDNE   03/2020

Králíček Jojo
6/10

Snímek se Scarlett Johansson a zářícími dětskými hvězdami má pověst hravého a vtipného crowd-pleaseru, avšak způsob, jakým kombinuje dramatický příběh a různé komediální styly, je značně nevyrovnaný.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2020 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver