Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Blu-Ray recenze: John Wick 3

Blu-Ray recenze: John Wick 3 je pokračováním nejlepší akční série současnosti

Vydáno: 26.10.2019 10:00 v sekci Recenze | Blu-ray - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Akční thriller John Wick 3 s Keanu Reevesem a Halle Berry vychází na DVD i Blu-Ray. Film je skvělý, bonusy nicméně ani jeden z nosičů bohužel neobsahuje.

John Wick 3Recenzoval/a Jan Varga dne 26.10.2019 10:00. Akční thriller John Wick 3 s Keanu Reevesem a Halle Berry vychází na DVD i Blu-Ray. Film je skvělý, bonusy nicméně ani jeden z nosičů bohužel neobsahuje. Hodnocení: 4.5
SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Keanu Reeves ve filmu John Wick 3 / John Wick 3Americký akční thriller John Wick 3 navazuje na místě, kde předchozí John Wick 2 skončil – titulní hrdina (Keanu Reeves) porušil pravidla hotelu Continental, takže je na jeho hlavu vypsaná odměna a všichni mu jdou po krku. Tvůrci filmu v čele s režisérem Chadem Stahelskim, bývalým kaskadérem a dlouholetým kamarádem Keanu Reevese, v něm zároveň navazují i na budování spletitého světa profesionálních zabijáků a jeho přísných pravidel a do hloubky rozvíjejí jeho fascinující mytologii.

Laurence Fishburne, Ian McShane ve filmu John Wick 3 / John Wick 3O filmu John Wick 3 platí do značné míry stejná pozitiva, která se vázala i na jeho dva předchůdce. Jde o efektní, úderný a vizuálně opojný, ale přitom i inteligentní a nápaditý akční snímek, který je navíc citlivě zahraný, skvěle natočený a sestříhaný a vůbec v něm všechny filmařské aspekty výtečně šlapou. Dominují mu charismatický hlavní hrdina a působivé akční přestřelky a elegantní kontaktní souboje, perfektně přehledné, hbité a realizované s pečlivou a originální choreografií. To vše je zasazeno do stylizovaného a velmi brutálního, leč přesto poměrně věrohodně ztvárněného prostředí, v němž jsou i všechny vedlejší postavy a jejich dialogy vytříbeně napsané, a v němž se nezapomíná ani na jemný, suchý a drsný humor.

Filmy s Johnem Wickem jsou jedněmi z nejvýraznějších a nejlepších zástupců akčního žánru současnosti. John Wick 3 není výjimkou – jeho jedinou nevýhodou je akorát nutná znalost obou předchozích dílů a jeho otevřený konec, v němž je evidentně zaděláno na ještě nejméně jedno další pokračování.

Blu-Ray:

BD obal filmu John Wick 3 / John Wick 3Film John Wick 3 vychází na DVD i Blu-Ray, leč zcela bez bonusů. Na záběry z natáčení, akční trénink Keanu Reevese a Halle Berry, případně i na výcvik bojových psů a koní se tudíž bohužel podíváte leda na internetu. Menu je každopádně v češtině a obrazová i zvuková stránka filmu je vynikající (byť pokud jste vlastníky domácího kina, budete si muset vystačit jen s pětikanálovým zvukem).

Technické specifikace (Blu-ray):

Zvukové formáty: DTS HD-Master Audio 5.1 anglicky a česky

Titulky: české

Obrazové formáty: 16:9 / 2.39:1

V prodeji od 2. 10. 2019

USA, 2019, 131 minut

Český trailer k filmu John Wick 3

NAŠE HODNOCENÍ FILMU:
9/10
Podobné filmy:
VAŠE HODNOCENÍ FILMU:
Líbí se mi Nelíbí   Chci vidět Nechci vidět
0,0
NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

  • Nesourodost (Josef, 26.10.2019 22:46) Reagovat

    Blu-ray JW1 se skvělými bonusy, JW2 se skvělými bonusy, JW3 bez bonusů.. ať jdou vydavatelé do ******. Je mnoho takových případů napříč nosiči, včetne vazeb knih a podobně.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
TV tipy: 7. 10. 2022 - 13. 10. 2022
TV tipy: Rozhněvaný muž Buster Keaton spustil tichou revoluci Ačkoli i v tomto týdnu mají drtivou většinu v našem televizním výběru snímky zapomenuté a hodně málo známé, dostane se i na jednu poměrně zajímavou premiéru. Tou je v kinech nedávno uvedené drsné akční krimi Rozhněvaný muž.... čtěte zde
Vydáno: 07.10.2022 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Blu-Ray: Eternals 6/10
Blu-Ray recenze: Film Eternals doprovází na disku základní bonusová výbava Film Eternals je k dispozici na DVD (bez bonusů) a na Blu-Ray, jehož bonusové materiály lze označit za povinnou výbavu - tvoří je dvojice filmů o filmu, komentář tvůrců a série vystřižených a zkažených scén. čtěte zde
Vydáno: 06.10.2022 07:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Blondýnka 7/10
Za horizontem: Blondýnka je nelichotivý portrét Hollywoodu Režisér Andrew Dominik natočil kontroverzní životopisný film o Marilyn Monroe s názvem Blondýnka, který je také nelichotivým portrétem pozlátka jménem Hollywood. čtěte zde
Vydáno: 05.10.2022 13:30 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Kinopremiéry: 40. týden
Kinopremiéry: Dobrý šéf prožil tři tisíce let touhy, aby objevil trojúhelník smutku V říjnu čeká diváky opravdová premiérová nálož, protože novinek se do kin chystá dost a dost. Už v prvním týdnu startuje celých jedenáct filmů, mezi nimiž vyčnívá extrémně chválené satirické drama Trojúhelník smutku.... čtěte zde
Vydáno: 05.10.2022 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 39. týden
Top 20 ČR: Jan Žižka si bere zpět prvenství Český historický velkofilm Jan Žižka se vrátil na první místo domácího žebříčku, když z prvního místa sesadil Cameronův velkofilm Avatar, který se vrátil do kin v obnovené premiéře. čtěte zde
Vydáno: 04.10.2022 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- The Devil in the White City dostal zelenou (05.08.2022 08:30 v Novinky | Zprávy)
- John Wick: Chapter 4 má první ukázku (23.07.2022 07:00 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Domestik John Wick je muž na pravém místě (01.07.2022 07:30 v Radar | TV tipy)
- Halle Berry v hororu Mother Land (10.05.2022 17:42 v Novinky | Zprávy)
- Téma: 6 nejlepších filmů Bruce Willise (09.04.2022 12:30 v Články | Publicistika)
- Recenze: Katastrofický Moonfall baví jen tupými dialogy a okázalou vyšinutostí (06.02.2022 10:30 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Mimořádná událost v podobě bodu varu a ohrožení Měsíce (02.02.2022 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Katastrofické sci-fi Moonfall má nový trailer (06.01.2022 17:37 v Novinky | Trailery)
- Keanu Reeves a The Devil in the White City (04.01.2022 09:41 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Matrix Resurrections se uvědoměle vyjadřuje k původní trilogii i sám k sobě (25.12.2021 10:30 v Recenze | Premiéry)
- John Wick 4 dorazí o rok později (23.12.2021 12:30 v Novinky | Zprávy)
- Kinopremiéry: Popelka oživuje Matrix a zpívá (22.12.2021 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Matrix Resurrections má nový trailer (07.12.2021 08:50 v Novinky | Trailery)
- Sequel 47 Róninů se právě natáčí (03.12.2021 09:30 v Novinky | Zprávy)
- Nový trailer katastrofického filmu Moonfall (02.11.2021 07:30 v Novinky | Trailery)
- Mel Gibson v prequelu Johna Wicka (19.10.2021 13:00 v Novinky | Zprávy)
- Halle Berry v traileru filmu Modřiny (15.10.2021 12:00 v Novinky | Trailery)

PREMIÉRA TÝDNE   39/2022

Kde zpívají raci
6/10

Dlouho jsme tu neměli snímek se silnou hlavní ženskou hrdinkou. Na začátek podzimu tak přichází adaptace knižního bestselleru Kde zpívají raci. Čeká nás další červená knihovna jako od Danielle Steel, nebo budeme překvapeni?

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2022 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver
Zavřít reklamu