Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Blu-Ray recenze: John Wick 3

Blu-Ray recenze: John Wick 3 je pokračováním nejlepší akční série současnosti

Vydáno: 26.10.2019 10:00 v sekci Recenze | Blu-ray - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Akční thriller John Wick 3 s Keanu Reevesem a Halle Berry vychází na DVD i Blu-Ray. Film je skvělý, bonusy nicméně ani jeden z nosičů bohužel neobsahuje.

John Wick 3Recenzoval/a Jan Varga dne 26.10.2019 10:00. Akční thriller John Wick 3 s Keanu Reevesem a Halle Berry vychází na DVD i Blu-Ray. Film je skvělý, bonusy nicméně ani jeden z nosičů bohužel neobsahuje. Hodnocení: 4.5
SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Keanu Reeves ve filmu John Wick 3 / John Wick 3Americký akční thriller John Wick 3 navazuje na místě, kde předchozí John Wick 2 skončil – titulní hrdina (Keanu Reeves) porušil pravidla hotelu Continental, takže je na jeho hlavu vypsaná odměna a všichni mu jdou po krku. Tvůrci filmu v čele s režisérem Chadem Stahelskim, bývalým kaskadérem a dlouholetým kamarádem Keanu Reevese, v něm zároveň navazují i na budování spletitého světa profesionálních zabijáků a jeho přísných pravidel a do hloubky rozvíjejí jeho fascinující mytologii.

Laurence Fishburne, Ian McShane ve filmu John Wick 3 / John Wick 3O filmu John Wick 3 platí do značné míry stejná pozitiva, která se vázala i na jeho dva předchůdce. Jde o efektní, úderný a vizuálně opojný, ale přitom i inteligentní a nápaditý akční snímek, který je navíc citlivě zahraný, skvěle natočený a sestříhaný a vůbec v něm všechny filmařské aspekty výtečně šlapou. Dominují mu charismatický hlavní hrdina a působivé akční přestřelky a elegantní kontaktní souboje, perfektně přehledné, hbité a realizované s pečlivou a originální choreografií. To vše je zasazeno do stylizovaného a velmi brutálního, leč přesto poměrně věrohodně ztvárněného prostředí, v němž jsou i všechny vedlejší postavy a jejich dialogy vytříbeně napsané, a v němž se nezapomíná ani na jemný, suchý a drsný humor.

Filmy s Johnem Wickem jsou jedněmi z nejvýraznějších a nejlepších zástupců akčního žánru současnosti. John Wick 3 není výjimkou – jeho jedinou nevýhodou je akorát nutná znalost obou předchozích dílů a jeho otevřený konec, v němž je evidentně zaděláno na ještě nejméně jedno další pokračování.

Blu-Ray:

BD obal filmu John Wick 3 / John Wick 3Film John Wick 3 vychází na DVD i Blu-Ray, leč zcela bez bonusů. Na záběry z natáčení, akční trénink Keanu Reevese a Halle Berry, případně i na výcvik bojových psů a koní se tudíž bohužel podíváte leda na internetu. Menu je každopádně v češtině a obrazová i zvuková stránka filmu je vynikající (byť pokud jste vlastníky domácího kina, budete si muset vystačit jen s pětikanálovým zvukem).

Technické specifikace (Blu-ray):

Zvukové formáty: DTS HD-Master Audio 5.1 anglicky a česky

Titulky: české

Obrazové formáty: 16:9 / 2.39:1

V prodeji od 2. 10. 2019

USA, 2019, 131 minut

Český trailer k filmu John Wick 3

NAŠE HODNOCENÍ FILMU:
9/10
Podobné filmy:
VAŠE HODNOCENÍ FILMU:
Líbí se mi Nelíbí   Chci vidět Nechci vidět
0,0
NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

  • Nesourodost (Josef, 26.10.2019 22:46) Reagovat

    Blu-ray JW1 se skvělými bonusy, JW2 se skvělými bonusy, JW3 bez bonusů.. ať jdou vydavatelé do ******. Je mnoho takových případů napříč nosiči, včetne vazeb knih a podobně.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Ve stínu nejslavnější role: Rupert Grint (Ron Weasley, série Harry Potter filmů)
Téma: Ve stínu nejslavnější role: Rupert Grint (Ron Weasley, série Harry Potter filmů) Je spousta herců, které známe jen díky jejich nejslavnější roli a často se stane, že z jejího stínu nikdy nevystoupí. V našem novém seriálu se takovým hercům budeme věnovat. V prvním dílu se podíváme na hereckou kariéru Ruperta... čtěte zde
Vydáno: 24.07.2021 10:30 v sekci Články | Publicistika
0
TV tipy: 23. 7. 2021 - 29. 7. 2021
TV tipy: Angelika nasadila slaměný klobouk, ohlédla se v hněvu a spáchala atentát na střední Na konci července se situace v televizích mírně zlepšuje, i když stále chybí nějaká výraznější a atraktivnější premiéra. Divák se ale da nalákat na několik méně známých a opomíjených, nicméně vydařených snímků. čtěte zde
Vydáno: 23.07.2021 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 29. týden
Kinopremiéry: Rozhněvaný muž má čas poznat psa Gumpa, který ho naučil žít Tento týden je v kinech novinkově hodně silný, protože startují třeba thrillery Guye Ritchieho Rozhněvaný muž a M. Nighta Shyamalana Čas nebo pokračování animovaných Croodsových. Český divák ale určitě nepohrdne ani psem Gumpem. ... čtěte zde
Vydáno: 21.07.2021 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 28. týden
Top 20 ČR: Black Widow dále vládne V českých kinech stále kraluje marvelovka Black Widow se Scarlett Johansson následovaná divácky veleúspěšnou českou komedií Matky. čtěte zde
Vydáno: 20.07.2021 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 28. víkend
Box office: LeBron a Bugs Bunny porazili Black Widow Premiéra rodinné komedie Space Jam: Nový začátek s basketbalovou hvězdou LeBronem Jamesem a animovaným Bugsem Bunnym sesadila z trůna marvelovku Black Widow. čtěte zde
Vydáno: 19.07.2021 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- John Wick 4 nabírá obsazení (30.06.2021 10:00 v Novinky | Zprávy)
- Donnie Yen míří do čtvrtého Johna Wicka (04.06.2021 08:30 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Gagarin, Pancho Villa, Igor Stravinsky a Coco Chanel jsou Street Kings (09.04.2021 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Přísně tajná mazací hlava hledá světlo mezi oceány (22.01.2021 07:30 v Radar | TV tipy)
- Za horizontem: Bill & Ted Face the Music nejsou tím nejskvělejším pokračováním (14.10.2020 12:00 v Recenze | Za horizontem)
- TV tipy: Osamělý mstitel Wolverine řeší Mission: Impossible (25.09.2020 19:48 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Milovník po přechodu čeká na ženy v běhu (04.09.2020 07:30 v Radar | TV tipy)
- Vznikne sequel 47 róninů (13.08.2020 07:30 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Jedinečný Baťa prožívá léto v Provence a hledá zlatý kruh (07.08.2020 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Madam služebná Lara Croft podstupuje vražednou léčbu (24.07.2020 07:30 v Radar | TV tipy)
- Bill & Ted Face the Music v novém traileru (23.07.2020 16:45 v Novinky | Trailery)
- Téma: nejslavnější sci-fi filmy 90. let (11.07.2020 12:30 v Články | Publicistika)
- Skvělé dobrodružství Billa a Teda v rozlišení 4K (07.07.2020 19:41 v Novinky | Trailery)
- Bill & Ted Face the Music: první trailer (09.06.2020 15:32 v Novinky | Trailery)
- Top 10: nejslavnější akční filmy let 2010 - 2019 (06.06.2020 12:00 v Články | Publicistika)
- Téma: nejslavnější akční filmy 90. let (23.05.2020 12:00 v Články | Publicistika)
- Bluray recenze: Oscarový vítěz Toy Story 4: Příběh hraček uzavírá populární sérii (03.03.2020 13:30 v Recenze | Blu-ray)
- TV tipy: Tajemný zabiják Candyman zjišťuje, že nebe existuje (17.01.2020 07:30 v Radar | TV tipy)

PREMIÉRA TÝDNE   27/2021

Black Widow
7/10

První popcornový blockbuster právě míří na plátna znovuotevřených kin! Očekávání jsou velká stejně jako natěšení všech komiksových diváků. Obstojí Black Widow mezi kvalitními superhrdinskými sólovkami studia Marvel, nebo vzbudí spíše zklamání?

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2021 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver
Zavřít reklamu