Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Kinopremiéry: 31. týden

Kinopremiéry: Hobbsovi a Shawovi je za slunovratu fajn

Vydáno: 31.07.2019 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry - Vratislav Šálek | foto: facebook tvůrce

Srpen startuje v kinech ve velkém stylu, protože premiérou týdne je spin-off série Rychle a zběsile o postavách Hobbse a Shawa s těžkotonážním duem Johnson Statham v hlavních rolích. Pozornost vzbudí určitě i thriller Slunovrat.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) (CinemArt)

Český plakát filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw / Fast & Furious Presents: Hobbs & ShawPopulární akční série se dočkala svého spin-offu, jehož hrdiny jsou dvě postavy, které si v jejích posledních dílech získaly velkou oblibu. A mohlo by být opravdu nač se těšit, protože o režii se postaral chválený David Leitch, který už má v akčním žánru solidní zkušenosti. V hlavních rolích se objeví testosteronové duo Dwayne Johnson a Jason Statham, záporáka ztvární Idris Elba, dále pak dostali šanci i Vanessa KirbyHelen Mirren nebo Elza Gonzalez. Ohlasy zatím nejsou dostupné, což ale tolik nevadí, protože tohle bude vysloveně fanouškovská záležitost. Premiéra týdne.

Synopse: Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a Deckard Shaw (Jason Statham) dostali společnou zakázku na nalezení a zneškodnění jedné britské tajné agentky, která údajně přeběhla do nepřátelského tábora. Shaw má v této operaci poměrně jasnou motivaci, protože onou agentkou je jeho mladší sestra Hattie (Vanessa Kirby). Všechno je ale jinak, což oba zjistí hned poté, co ji najdou. Hattie se totiž pokusila na vlastní pěst zastavit jistého pana Brixtona (Idris Elba), který usiluje o vyhlazení poloviny lidstva a sebrala mu něco, co k tomu dost potřebuje. A protože Brixton má materiální a překvapivě i fyzickou převahu, musí Hobbs a Shaw vzít nohy na ramena. Vzájemná naháněná je pak dovede třeba až do radioaktivitou zamořeného okolí Černobylu.

Zajímavost: Bratra Lukea Hobbse si zahrála hvězda WWE Roman Reigns, ve skutečnosti bratranec Dwayna Johnsona.

Oficiální český trailer filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw / Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Slunovrat (Midsommar) (Aerofilms)

Český plakát filmu Slunovrat / MidsommarHororové drama vzbuzuje určitá očekávání, protože za ním režijně a scenáristicky stojí objev loňského roku Ari Aster. Právě jeho jméno určitě spousty diváků do kina naláká, stejně jako synopse, která sice vypadá poměrně béčkově a banálně, v jeho podání by ale mohlo jít o sofistikovanou podívanou. O tom ostatně svědčí i dosavadní recenze, které jsou z většiny nadšené a chválejí snad úplně všechno, najdou se samozřejmě i tací, kteří zůstávají chladní. V titulních rolích se představí Florence Pugh a Jack Reynor, dále se objeví třeba Will Poulter. Pro mnohé kandidát na film roku.

Synopse: Vztah Dani (Florence Pugh) a Christiana (Jack Reynor) už za moc nestojí, proto se společně s partou kamarádů vydají do daleké Skandinávie. V odlehlé vesničce odříznuté od okolního světa se tu jednou za devadesát let koná speciální slavnost, která připadá na letní slunovrat. Mladí Američané si užívají bezstarostné prázdninové veselí v místě, kde slunce nikdy nezapadá. Vše se ale zvrtne ve chvíli, kdy je místní pozvou k rituálům, při nichž se místní ráj na zemi mění v čím dál děsivější peklo.

Zajímavost: Původně měl film rating NC-17, podle režiséra bylo tedy vystříháno třicet minut, které by se měly objevit na DVD a Blu-ray.

Český trailer filmu Slunovrat / Midsommar
Tlapková patrola (Paw Patrol: Mighty Pups) (Bontonfilm)

Český plakát filmu Tlapková patrola / Paw Patrol: Mighty PupsTěžko odhadovat, jaká může být v tuzemsku divácká základna dětského seriálu Tlapková patrola, který je prý určen úplně těm nejmenším. Ale vzhledem k tomu, že jeho celovečerní podoba se dostává i do zdejších kin, asi nebude tak malá. Cokoli tedy psát o filmu je trochu zbytečné, protože asi nikomu tyto informace nic moc neřeknou. Telegraficky tedy zmiňme, že režisérem je Charles E. Bastien, který stojí i za seriálem a žádný hvězdný hlas tu divák neuslyší, proto je úplně jedno, že film bude promítán s nutným dabingem. Ohlasy pochopitelně neexistují. Premiéra, která bez dětí nemá smysl.

Synopse: Psí parta záchranářů zvaná Tlapková patrola si musí poradit s nešťastnými tučňáky, kteří přistáli s lodí na nesprávném místě a potřebují se dostat do svého mrazivého domova. Zároveň se pokusí přijít na to, co trápí krávu Bettinu, zachránit auto uvězněné na mostě, vyřešit situaci s majákem a velkou nákladní lodí a také uvést do pořádku zmatek, který ve městě způsobila velká soutěž melounů. Úkolů je tedy víc než dost.

Český trailer filmu Tlapková patrola / Paw Patrol: Mighty Pups
Je mi fajn s.r.o. (I Feel Good) (Film Europe)

Český plakát filmu Je mi fajn s.r.o. / I Feel GoodV krátké době startuje v našich kinech další francouzská komedie, což svědčí o tom, že tento žánr je u nás vskutku hodně oblíben. Tato vypadá podle synopse opět hodně předvídatelně, distributor ale diváky bude stejně lákat hlavně na zemi původu a možná ještě na Jeana Dujardina v titulní úloze. Jinak totiž není moc na co, protože režírující a scenáristickou dvojku Benoît Delépine a Gustave de Kervern zná jen pár zasvěcených a ani Yolande Moreau v druhé hlavní úloze na tom není v tomto směru o moc lépe. Ohlasů je zatím naprosté minimum, takže asi nemá cenu se jimi moc zabývat, nicméně jsou poměrně spokojené. Premiéra pro milovníky specifického subžánru.

Synopse: Monique (Yolande Moreau) vede společenství Emauzy poblíž městečka Pau. Po letech se však z ničeho nic vrátí její bratr Jacques (Jean Dujardin), naprostý budižkničemu, jehož zajímá jen to jak zbohatnout. Spíše než o rodinné setkání tak půjde o střet dvou odlišných světů.

Český trailer filmu Je mi fajn s.r.o. / I Feel Good

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Top 20 ČR: 16. týden
Top 20 ČR: Čínský animák a Brouček vedou Čínský animák Jak zachránit draka převálcoval konkurenci včetně nové české komedie Prázdniny s Broučkem o jedné obyčejné rodince, která si vyjede na dovolenou starým karavanem po dědovi. čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 16. víkend
Box office: Občanská válka je znovu první Dystopický thriller Občanská válka je novým indie hitem společnosti A24, který oslovil řadového amerického diváka. Nestačily na něj ani novinka Guye Ritchieho nebo horor Abigail. čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Občanská válka 6/10
Recenze: Sugestivní akční road movie Občanská válka je až překvapivě apolitická Americký film vystavěný na sugestivních obrazech a metafoře názorově rozdělené společnosti vypráví z perspektivy čtyřčlenné skupinky válečných fotografů o občanské válce v alternativní verzi Spojených států. čtěte zde
Vydáno: 21.04.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 19. 4. 2024 - 25. 4. 2024
TV tipy: Kdo klepe na dveře krále Staten Islandu Televizní nabídka končícího dubna je poměrně skromná, nicméně nabídne hned několik atraktivních premiér. Z nedávných počinů zaujme psychologické drama Střípky, uveden ale bude i malinko zapomenutý debut Martina Scorseseho.... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 16. týden
Kinopremiéry: Abigail s Dalím přežili občanskou válku a vyrážejí na dovolenou s Broučkem Ačkoli v tomto týdnu obohatí nabídky kin hned desítka filmů, jednoznačný hit mezi ní zcela chybí. Asi největší komerční potenciál skrývá česká komedie Dovolená s Broučkem, startuje ovšem i novinka Alexe Garlanda Občanská... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Box office: V USA vypukla Občanská válka (15.04.2024 07:30 v Komentáře | Box office)
- TV tipy: Klan Gucci prožil smrtící ticho, v němž se zabýval děsivým dědictvím (12.04.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Julia Garner bude Silver Surfer (04.04.2024 08:30 v Novinky | Zprávy)
- Kinopremiéry: Manželé Stodolovi zavalila Duna (28.02.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Jurský svět se vrátí (06.02.2024 15:30 v Novinky | Zprávy)
- Donnie Yen bude znovu Caine (01.02.2024 08:30 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Vikingové cvičí draka, prochází uličkou přízraků a objasňují smrt na Nilu (29.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Film Napoleon zaujme velkolepostí, ke slavnému vojevůdci se staví výsměšně (25.11.2023 10:30 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Napoleon slaví Den díkůvzdání a odhaluje tajemství a smysl života (22.11.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Sebevražedný oddíl vypráví pravdivý příběh Neda Kellyho a jeho bandy (10.11.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Ryan Gosling je Kaskadér (02.11.2023 18:30 v Novinky | Trailery)
- Trailer: The Beekeeper (05.10.2023 10:30 v Novinky | Trailery)
- Recenze: Expend4bles: Postr4datelní (22.09.2023 12:30 v Recenze | Premiéry)
- TV tipy: Toyen rozehrává velkou hru o humra (22.09.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Postradatelná Golda hledá bod obnovy (20.09.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Malé ženy Ofélie a Annette absolvovaly let Phoenixe (25.08.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Želvy Ninja a Rambo spustili mutantí chaos (02.08.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Recenze: Tvůrce atomové bomby bojuje ve filmu Oppenheimer o spásu své duše (22.07.2023 10:30 v Recenze | Premiéry)

PREMIÉRA TÝDNE   16/2024

Občanská válka
6/10

Americký film vystavěný na sugestivních obrazech a metafoře názorově rozdělené společnosti vypráví z perspektivy čtyřčlenné skupinky válečných fotografů o občanské válce v alternativní verzi Spojených států.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu