Quentin Tarantino chce filmování pověsit na hřebík

Vydáno: 03.07.2019 15:31 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Quentin Tarantino má v plánu maximálně ještě jeden film a potom chce skončit. Myslí to opravdu vážně? Jeho nejnovější snímek Tenkrát v Hollywoodu bude mít premiéru v kinech v srpnu.
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve filmu Tenkrát v Hollywoodu / Tenkrát v HollywooduUž to jsou tři roky, kdy Quentin Tarantino poprvé zmínil, že hodlá s natáčením filmů skončit po svém desátém filmu. Nyní to znovu připomněl v rozhovoru uveřejněném na serveru GQ Australia. Uvedl dokonce, že pokud jeho aktuální - v pořadí devátý - film Tenkrát v Hollywoodu bude přijat velmi dobře, mohl by skončit s ním a k desátému projektu se ani nedostat. Tím desátým by mohl být buď Tarantinův Star Trek, nebo crossover Zorra a Djanga, a nebo také už nic.

Myslí to Tarantino opravdu vážně? "Myslím, že co se týče filmů, tak jsem došel na konec cesty. Myslím, že začnu psát knihy nebo divadelní hry, takže stále budu něco vytvářet. Myslím, že filmům jsem odevzdal vše, co jsem mohl." Hmm. Uvidíme, jak to nakonec s Tarantinem dopadne. Tarantinův - možná poslední - film Tenkrát v Hollywoodu bude mít v českých kinech premiéru 15. srpna.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • ano (Jan, 05.07.2019 08:45) Reagovat

    pokud se rozhodne pověsit herectví na hřebík tak má mou plnou podporu. jednak je ten chlap legenda už teď a když skončí tak bude legendou navěky. pokud bude dál tvořit je možný že vytvoří něco špatnýho a zkazí si pověst legendy. o tom pánovi se bude dlouho psát stejně jako o Davidu Lynchovi a podobných filmových průkopnících ;) ačkoliv jeho filmy moc nemusím nepopírám že jsou svým způsobem geniální.

    • Re: ano (Anonym, 06.07.2019 22:58) Reagovat

      pověsit herectví na hřebík? To jako že Tarantino je herec? To nemyslíš vážně.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY