Trojka Billa a Teda dorazí v létě 2020

Vydáno: 14.05.2019 16:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Třetí díl série Skvělých dobrodružství Billa a Teda s názvem Bill & Ted Face the Music dorazí do kin příští rok. V hlavních rolích se vrátí herci Alex Winter a Keanu Reeves.
Keanu Reeves, Alex Winter ve filmu Neskutečná cesta Billa a Teda / Bill & Ted's Bogus JourneyHrdinové bláznivých komedií Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda se vrátí potřetí v novém díle nazvaném Bill & Ted Face the Music. Jeho natáčení začne už příští měsíc. V hlavních rolích Billa a Teda se vrátí herci Alex Winter a Keanu Reeves. Autory scénáře jsou tvůrci prvních dvou dílů Ed Solomon a Chris Matheson. Režie se ujme Dean Parisot. Premiéra je stanovena na 21. srpen 2020. 

Pro připomenutí, pokud někdo tyto komedie neviděl: v prvním díle cestují dva středoškoláci časem, aby "posbírali" historické osobnosti a složili zkoušku z dějepisu, ve druhém díle dvojice zemře a spolu se smrťákem (William Sadler) se vrátí zpět mezi živé. Williama Sadlera uvidíme ve třetím díle také. Kdo dvojku Billa a Teda vůbec nezná, může se pro představu podívat na ukázku níže.

Originální trailer filmu Neskutečná cesta Billa a Teda


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY