Krotitelé duchů nabírají obsazení

Vydáno: 02.03.2019 10:51 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

V chystaném pokračování série Krotitelé duchů, které začne natáčet Jason Reitman, si zahrají Finn Wolfhard a Carrie Coon.
Fotografie z filmu Krotitelé duchů II / Ghostbusters IIObsazování pro Untitled Ghostbusters Project, který bude točit syn režiséra původních dvou dílů Ivana Reitmana Jason Reitman, začalo s obsazením prvních dvou herců. I když ještě není nic oficiální, o své účasti jednají herci Carrie Coon a Finn Wolfhard. Ti by hráli matku a syna, neboť příběh se má točit kolem svobodné matky a její rodiny. S Reitmanem napsal scénář Gil Kenan.

První díl Krotitelé duchů patřil k největším trhákům celých 80. let, zatímco sequel Krotitelé duchů II už tolik úspěšný nebyl. K plánované trojce s původním hereckým triem Bill MurrayDan Aykroyd a Harold Ramis nikdy nedošlo hlavně kvůli nechuti prvního z trojice se k dalšímu pokračování vracet. I proto pak vznikl komerčně neúspěšný ženský reboot Krotitelé duchů. Reitmanův sequel se pak bude hlásit pouze k prvním dvěma filmům natočeným jeho otcem Ivanem Reitmanem. O obsazení dalších rolí budeme informovat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY